cemtascioglu
problem yok
Ynt: Kilis Yedek Parça Merkezi
halıl usta fj 40 dıfransıyer kılıtlerı otomatıkmı ozelden fyatını atarmısın
halıl usta fj 40 dıfransıyer kılıtlerı otomatıkmı ozelden fyatını atarmısın
langona' Alıntı:ustam meraba, land rover 300 td motor lazım bulma imaknın varmı acaba...?
langona' Alıntı:göktuğ kardeşim paylaşımın için tşk ederim 300 tdı olduğuna eminsin dimi? birde ordan aldığımız arapça faturayla türkiyeye girşde sorun yaşanmıyordur inşallah? birde bu arapça faturayı türkiyede yeminli tercümana türkçeye çevirdiğimizde işleme sürecinde acaba problem yaşarmıyız? sen nezaman halepe gittin ve fiyatını sordunmu acaba yardımcı olursan sevinirim, çünkü biz ensar ustaya sorduk bakayım dedi sonra yine aradık bulamadım dedi...
oziiron' Alıntı:halil bey bana 4 adet ön ve arkaya uyabiliecek cj7 komple disk fren tertibatı lazım acaba elinizde varmı birde fren vestenizörü lazım varise fiyatı ne olur bilgi verir seniz sevinirim
jeep' Alıntı:Halep te CJ ile ilgili hiçbirşey yok. Beyrutta varmış.. ben gitmedim ama..
çağlar' Alıntı:göktuğ bey oralarda toyota land cruiser parçacı ,hurdacı rastladınızmı, gitsek bişey çıkarmı acaba??
(80 kasalar için soruyorum)
selamlar
jeep' Alıntı:Halep te var gittim bizzat gördüm. Aracına binip Halep e gidip orada değiştirip gelebilirsin. Değiştirdiğin hurdacıdan arapça faturasını alıyorsun. Burada yeminli tercümana çevirtip, trafikten işletiyorsun. Dizelse tabi..