Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,094
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Şindi kedi denince geçen sene balkonda yemek yıyoduk bi kedi aşadan miyav miyav etti biz de tavık vedik sona 2. gün bi da geldi gene tavık vedik 3. gün dört yavrıyla bahçeye kamp gurdu 15 gün baktı sonra sırra kadem bastı bi da gelmedi 4 yavrı bize kaldı ikisi gitti ikis kaldı zornanevlat edindik hale bakıyoz işte böle yani :D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

kediler 1_800x536.jpg

kediler 2_800x536.jpg

kediler 3_800x536.jpg

Etiketler

değerli gezegen arkadaşımıza yürekten teşşekür ediyorum,bu yerleri resimleyip bizlere bahşettiği için,ama unutmayalıki en güzel yerler gezemediğimiz yerlerdir,gezegen arkadaşımız gittiyse bizlerde gidebiliriz.saygılar

Sayın gezgen ,1 aydır gezinize katılım çağrınıza cevap alamayışınızdan yola çıkarak açtığınız topikte ısrarla gezdiğiniz yerleri gizleme konusundaki sabrınıza hayranlık duyarken,tahminlerdeki Selimiye -Bozburun seçeneği bende ağırlık kazanmışken,altta ekleyeceğim resimler sizede yorum yazan ve topiğinin adresini veren sizin kadar değerli kemal beyin ölüdeniz-kelebekler vadisi (faralya)yolunda çekmiş olduğu resimle benzerlik taşıdığını o zaman farketmiştim ,teknoloji özürlü oluşumdan şimdiki yorumu o günlerde yapamamıştım.Ne yapsak sizi kolay ikna edemeyeceğimiz ortada.Bari konu dağılmışken kediden girelim belki kandırırız.Bu resimdeki de cebren karavanımıza giren ,halen evimizde bakmaya devam ettiğimiz kedimiz.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

020120102182.jpg

foto 1_800x536.jpg

Photo-0046.jpg

sayın enver dede üstadım,resimlerini çekmiş olduğunuz yer tam olarak neresidir,isim veya koordinatları verebilirseniz bir doğa sever olarak çok memnun olurum,saygılarımla

Sayı prof11;
enverdedenin bahsettiği yer fethiye-ölüdeniz -faralya köyüdür.selamlar

PROF11' Alıntı:
sayın enver dede üstadım,resimlerini çekmiş olduğunuz yer tam olarak neresidir,isim veya koordinatları verebilirseniz bir doğa sever olarak çok memnun olurum,saygılarımla
sayın PROF11 her iki resimde benim çektiğim resimler değil. 1. resim gezenbilirde gezi anılarını paylaşan kemal beyin,2.resim ise yine bizimle gezi anılarını paylaşıp,gittiği yerleri bizim bulmamızı isteyen sayın gezgen'in çektiği resimler.Ben sadece resimler arasındaki benzerliği ortaya çıkarmak amacıyla tekrar paylaştım.3.cü resim ise bir kedisever olarak sayın gezgen belki inadını kırar diye çekme karavanım'la kamp yaptığımız beldibi orkinos kampta karavanımıza zorla girip sahiplenmek durumunda kaldığımız kedimizin resmi. :smiley: Yer konusundaki yanıtı ise sayın gezgen verdi sağolsun.

Sayın gezgen bey,siz tatile çıktığınızda ne oluyo bu yavrucaklar,onları da alıyo musunuz yanınıza yoksa :smiley:

Sayın enverdede,sizin kedi işini biliyomuş doğrusu,korsan homelinkçi falan olmasın dikkat edin ;D ;D yakında kapağı bir başka karavan ailesine atabilir gibime geliyor ;D oh ne hayat,bedava dünyayı gez ;D

Sayın zümrütfiliz hanım;
Bahsett,ğiniz problemden dolayı uzun yıllar ev hayvanı edinmedik geçmişte 2 köpeğşm vardı onlar ölünce başkada hayvan almadık.Dediğim gibi bunları anneleri oldu bittiye getirdi :DBiz de şöyle yapıyoruz bi yere giderken komşuya veya kiracımıza yetecek miktarda kuru mama bırakıyoruz onlar veriyor yatak içinse evimiz bahçeli müstakil balkonda veya bahçedeki müştemilat veya garajda yatacak yer var (başka kedilerede) :D Bizimk,ler zaten yarı vahşi bizden başkasına tutulmazlar.!!Eve misafir gelince içeri bile girmiyorlar.!!Bu arada zaten eve pek gelmiyorlar şu sıralar zira ikiside erkek :D :D Acıkmasalar eve bile gelmiyecekler :D :D Selamlar.

Merhabalar,
Benim babam 78 yaşında güvercin alıp beslemek istemiştim köydeki evimiz ve bahçemiz uygundu babama sordum tabi çocuğum kafes yapılacak bana vasiyet değil ama tavsiyesi <<oğlum sakın ha kedi kiöpek besleme sonra ayrılısan perişan olursun>> dedi.Beni vazgeçirdi.
Anneme dedimki <<anne babam böyle böyle dedi acaba niye annem yanıt verdi bilmem oğlum gel babaannene soralım>>(babam tek çocuk hemde Karadenizde tek çocuk)
Gittik sorduk rahmetli yanıt verdi önce derin bir ah çekti be anlattı <<babamın mestan isminde bir kedisi varmış mükemmel bir avcı komşunun toni isimli köpeği bile bizim evin yanından gecemezmiş sadece toni ye saldırırmış evde yaşayan bir kediymiş bir süre sonra kedi kaybolmuş her yeri aramışlar yok yok enson ölüsünü bulmuşlar başka bir şey parçalamış babam yataklara düşmüş yemekten içmekten kesilmiş kardeşi olmadığından o kediye kardeşi gibi bağlıymış işte öyle oldu>> dedi ve bu konu birdaha gündeme gelmedi.Annemin ve benim olayı bildiğimizden babamın şimdi bile haberi yok.Annem köpek dostudur babam üzülmesin diye köpek beslemedi.Buda farklı bir aşk olsa gerek.
İşte o nedenle ben evcil hayvan besleyemedim.
Kalın sağlıcakla.

zumrutfiliz' Alıntı:
Sayın enverdede,sizin kedi işini biliyomuş doğrusu,korsan homelinkçi falan olmasın dikkat edin ;D ;D yakında kapağı bir başka karavan ailesine atabilir gibime geliyor ;D oh ne hayat,bedava dünyayı gez ;D
Konu ayrı bir başlık kıvamına geldi ancak yanıt verme gerekliği, bize sayın gezgenin hoş görüsüne sığınmaktan başka çare bırakmıyor.Bizim uyanığın kolay kolay bizi terketmeyeceği kesin gibi (laf aramızda o yıllardaki ekonomik şartlardan olsa gerek çocukları bile bu kadar düzenli götüremiyorduk doktora,bunu veterenire götürdüğümüz gibi) :D :D

Behramkele civarlarına benziyor ama neresi olursa olsun....
Ben sevmem zaten boyle yerleri...

Sayın avhity ;
İlk mesajınızın başlattığım topicte olması çok güzel ,inşallah sizinde böyle gezilerinizin olması dileğiyle teşekkürler,selamlar :D

gezgen' Alıntı:
Sayın avhity ;
İlk mesajınızın başlattığım topicte olması çok güzel ,inşallah sizinde böyle gezilerinizin olması dileğiyle teşekkürler,selamlar :D

Yooookkk Gezgen Yoook...
Bende senin gibi hep gidiyorum bu yerlere ama nedense hiç sevemedim :smiley:
Sevmedim ama gitmektende vazgecemedim...

Altına yatacağım çınar ağacını aramaktan vazgeçmeyeceğim.

Peki buna ne dersin?

[attachment=1]

ALTINA YATILASI ÇINAR_800x536.jpg

İnanki bu yeri hatırlıyorum ama neresi dersen bir,türlü çıkaramıyorum ::smiley:???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri