Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,094
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

gezgen' Alıntı:
Gördünüzmü?? Günlerdir cevap alamadığınız gezgen bey arkadaşımızın neşesini nasıl da getirdim. Çünkü ben bir Otomobil doktoruyum,araçlarına ve o araçları nasıl kullandıklarına göre onları okurum. ;) :D ;D ::smiley:

SOFULAR HARAM DEDİLER BU AŞKIN ŞARABINI
BEN DOLDURUR BEN İÇERİM
GÜNAH BENİM KİME NE?

:D :D :D

Merhabalar arkadaşlar,Çocukluğumdan beri Hayyam,Neyzen Tevfik ve Şair Eşref leri okudum.Teşekkürler baba bana okumayı sevdirdin.
Hayyam ne demişki dedi cahilin biri
Ne demediki diye sordum o cahile.(Bu olay gerçekten çalıştığım dönemde çok okuduğunu söyleyen birisiyle aramda yaşanmıştır)
İşte size Hayyamdan birkaç dörtlük,
Ey özünün sırlarına akıl ermeyen;
Suçumuza,duamıza önem vermeyen;
Günahtan sarhoşum,ama dilekten ayık;
Umudumu rahmetine bağlamışım.
Büyüksede isyanım,kötülüklerim;
Yüce Tanrı'dan umut kesmiş değilim;
Bugün sarhoş ve harap ölsemde yarın;
Rahmete kavuşur elbet kemiklerim.
Tanrım bir geçim kapısı açıver bana;
Kimseye minnetsiz yaşamak yeter bana;
Şarap içir,öyle kendimden geçirki beni;
Haberim olmasın gelen dertten başıma.
Babam terzidir çıraklığı ve kalfalığı Beşikdüzü Köy Enstitüsü hocaları arasında geçmiştir.Babamın ustası (terzi şimdi oğullarıyla birlikte toptan kumaş ticareti yapan birisi) hala o zamanki gibi kravat ve fotör şapka kullanır.
Bilenler bilir 17 Nisan ülkemizi aydınlığa çıkartacak olan KÖY ENSTİTÜLERİNİN kuruluş günüdür.Kuranları ve o okullardan yetişenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyorum.
Benim ilk okul öğretmenlerimde önlardan biriydi.
Kalın sağlıcakla.

Günaydın zümrütfiliz arkadaşım,
Güzel kareleriniz için teşekkürler.Bahsettiğiniz bölgeyi az çok bilirim yaşamımın bir kısmını o blgede (Taşucu merkezli olarak 1982 yıllarında)geçirdim.Çok güzel günlerdi.
Niyet ettik bu sene oraları göemeye kısmet.
Kalın sağlıcakla.

Merhabaaa Arkadaşlar :D :D
Yukarda bağırarak söylediğim Çok sevdiğim Kul Nesimi'nin bir şiirinden bir dörtlüktür.
Neden söyledim konusuna gelince bazı arkadaşlar baştaki sunumumun içindeki satır aralarından kendilerince birtakım yorumlar getirdikleri içindir.Sunduğum onca güzelliğin arasından özellikle alkol'ü ele alarak beni tanımadan bilmeden bazı yorumlar yapıyorlar.Sunumum da hiç bahsedilmediği halde alkollü araba kullanmaktan tutun eşime kaba hitabtan tutun ve hatta başka topic lere bile davetler ediliyor.Başta da dedim arkadaşlar neresi olduğunu boşverin seyredin yeter dedim sağolsun arkadaşlar kendilerince topiğe neşe kattılar :D :DHepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. :smiley: 15 yıldır araba kullanırım dah a 1 ceza puanım yok.! Adabıyla içmesini bilirim.! Aslında bu mesajı yazmak zorunda da değilim ama bazı yanlış anlamaları önlemek için yazmak zorunda kaldım.Neyse bende daha kesinnikle gidilmeyecek yerler çok örnek: Gezgenin 10-15 nisan gezisi topiği herkese selamlar :D :D

Bizde gitmeyelim bari ama fotoların devamı varsa görelim.

Gidilmeyecek bir yer diye başlık atınca bende gene birileri biryerlerden şikayetçi diye düşünmüştüm, nerden bileydim bu kadar keyifli bir anlatımın başlığı olduğunu ;D

En kısa zamanda sedat bey :D :D

Yılmaz amcam bu evde yaşamiş dört dene de çucuk böyütmüş hem de pek mesutmuş beee emmee garı ölünce pek bi düşkün olmuş yavu vay anasını şu dünyanın işine bak yaw :(

[attachment=1]

Len bi baktım bunnar geçiyo hemmen çekivedim çok sevesim geldi de yiyesim de gelmedi desem yalan olur ;D

[attachment=2]

Dee u soldeki ada va ya ben oreye botunnan gidem dedidim bi ara fam adaya varıg gidedim bi özger çıktı provamdan ben yussuf yussuf git gidebilisen veryom gazı namıssız bot gitmeyo veryom gazı gitmeyo.!! hadi le dedim böyüklük bende gasın gitmeverem dedim emme ille gitcem orlaa pek güzelmiş deyolaa.

[attachment=3]

yılmaz amcanın evi_800x536.jpg

koyunlar_800x536.jpg

yukardan deniz_800x536.jpg

Bu ayece acıdım yavu dapdingil gayanın başında sibek gibi yav arkıdeş başkı yer bulumadınmı çıkçek allla alla yav..

[attachment=1]

Su akaa deli bakkaa dele ya ben de buna baktım baktım...........HES yapasım geldi. ;D ;D ;D

[attachment=2]

dapdingil ağaç_800x536.jpg

akan su_800x536.jpg

emekliliğin'de bahçende olacak kediler bunlarmı ?çok tatlılar'mış.

gezgen bey bu güzellikleri bizlerle paylaştığın, için çok sağol ,şanslısın ,tüm bu gezileri hayat arkadaşınla yapıyorsun,
içki bütün kötülüklerin anası'dır derler,bende ,ana gibi yar olmaz diyorum ,hoşça kalın (umarım yar kelimesini sevgili olarak algılamazlar)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
emekliliğin'de bahçende olacak kediler bunlarmı ?çok tatlılar'mış.

Bunlar bahçede zaten ama annemin bahçesinde.Memlekette bahçeli evimiz var,bahçesinde de kediler.Genelde de her yaz biri biizim için yavrulamış oluruz ve yavruları sevmek bizim hergün yaptığımız bayılası bir terapi olur ;D ;D ;D[attachment=3]
yaramaz kediler,bahçe süpürgesiyle oynuyorlar....

DSC04747.jpg

DSC04768.jpg

DSC04759.jpg

gezgen' Alıntı:
Bu ayece acıdım yavu dapdingil gayanın başında sibek gibi yav arkıdeş başkı yer bulumadınmı çıkçek allla alla yav..

[attachment=1]

Su akaa deli bakkaa dele ya ben de buna baktım baktım...........HES yapasım geldi. ;D ;D ;D

[attachment=2]

siz bir de Doğu Karadeniz'e gitseniz ağaçlar ağaçların nerelerde çıkıp ne kadar büyüdükleri...İlginç manzaralar çok....Bu sizin fotolar gene Akdeniz ama koyunlu olan sanırım Isparta tarafları olsa gerek yani Akdeniz'in iç kısımları...

Günaydın arkadaşlar,
Evet tüm arkadaşlarımız Karadenizi görmeli,görmelide ağaç ve doğa katliamından sonra HES yapanların kulaklarını çınlatmalı.
Hala anlayabilmiş değilim biz neden güneş ve rüzgar dan faydalanmıyoruz.Acaba kumda yatıp güneşlenmek ve harman savurarar tükettiniz siz hakkınızımı diyorlar.
En ucuz vede en temiz şeyler elimizden gidiyor.Ben Trabzon vilayetinin en batısında ve sahilde olan ve yıllarca eğitim ordusuna asker kazandıran KÖY ENSTİTÜSÜ'NE kucak açan ilçesindenim.Derlerya o bölgede güneş yeterli değil koca bir yalan.Bizim köyümüzde ve çevredeki birçok köyde olduğu gibi babamın köydeki evinde GÜNEŞ ENERJİSİ VAR kış aylarında bile sıcacık suyu kullanılıyor.
Evet zumrutfiliz arkadaşımızın önerisi çok güzel gidin hemde acele edin bence.Niyemi bakın su olan derelerimize neler yaptılar.Yola değil deniz dolgusuna karşı savaş verev avukatı öldürdüler şimdi HES lere karşı mücadele veren Sayın Kadem EKŞİ arkasındaki çığ gibi büyüyen destekle hertürlü şeye göğüs gererek gözünü para hırsı bürümüş açlarla müçadele ediyor.Kadem EKŞİ'Yİ DESTEKLİYORUM.Sağolasın Kadem EKŞİ.Keşke senden ülkemizde binlerce olsa.
Evet arkadaşlar görmek isterseniz biran önce görün Karadenizi.
Kalın sağlıcakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri