Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında
zumrutfiliz' Alıntı:
Paylaşım için teşekürler sayın zumrutfiliz hanım.
Ben bu arkadaşımız gezgen bey hemşerime manzaralar ile ilgili "len bizim koca oğlen deyiver gari "demiyeceğim.
Bendende bir dünya cennet vatanımın bir dünya pozu buyrun doya doya izleyin seyredin,sonrada yollar düşüverin gari
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0
Ha sizin gezinizde Alkol yok diyorsanız ben mesleki hayatımda kazancımın çoğunu Alkollü araç kullananlardan kazandığım için o hataya hiç zaman düşmek istemiyorum ve övünerek 40 yıldır henüz bir vukuatımın vede çiziğimin olmadığını gurur ile söyliyebiliyorum.
Birde resimlerden çok merak ettiğim bir şey? gezgen bey arkadaşımız yola çıkmak veya devam etmek için acaba Alkolün tesirinin geçmesinimi bekliyor yoksa aracı Eşimi kullanıyor diyeceğim ama malesef yengemizde kullanııyor.Mevlamız lezzetlerini artırsın.
Şimdi burada bana hemen müdahale edeceklere şöyle elimi hastahanelerde bulunan hemşirelerin sembol resmindeki gibi işaret parmağımı dudaklarıma getiriyorum.
Lütfen bana müdahale etmeyiniz çünkü içinizde benim gibi arkadaşınız belki yok belki bir kaç kişi olabilir? olanlar ise henüz benim gibi işlerini mesleklerini bıkarmadıkları için kendilerinin işleri azabilir diye yazmak ,uyarmak istemez.
Neden bana müdahele etmeyiniz diyorum? Çünkü bu arkadaşınız Kemal mesleği nedeni ile Alkol yüzünden çok ağır hasarlara ve cesetlere şahit oldu ,Artı sigortalar ve araç sahipleri vede kaza tutanakları ile başı en çok ağrıyan (dile kolay 40 yıl ) arkadaşınızımda ondan.Neyse bazı meslektaşlarımıda düşünerek Alkol konusunu fazla uzatmak istemiyorum.Hele bana yıllarca hileli sigorta ve kaskolar için yapılan çirkin teklifleri hiç yazmaya niyetim yok.!!
Karı konusuna gelince bence her iki arkadaşımızda haklı buluyorum.Çünkü Karı,karıcığım kelimesi argo bir kelime değil. Karı diye hitap etmemek sadece bir kibarlık ,incelik veya İstanbula gelipte bir Bakırköy veya Bostancı dolmuşunda gezgen bey arkadaşımız bu ifadeleri Eşine kolay kolay (kullanırda) kullanamaz , Bunun gibi.
Şimdi hepsinden de önemlisi O kadar uğraşı verdiğimiz bir köşemiz var Burası Neresi diye (Sitemizin kurucusu Sedat bey'in yıllar önce başlattığı) neden bu muhabbeti orada devam ettirmiyorsunuz ki hadi tıklayın gelin.Ayrıca 2 yıldır burada Gezenbilirde yazan bir arkadaşıma geçenlerde söyledim AAA öyle bir yer mi var diyor bana. Hadi gelin bu yarışmaya orada devam edelim ne dersiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2120.msg622417#msg622417 Çok eğlenceli seveceğinizi umuyorum.
: