Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,096
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

gidilmiycek yerlere gitmeyi severim sebebi? belayı mıknatıs gibi çekerim burayada gitmessem olmaz sanırım :smiley:

ahh birde nereymiş ögrenseydik

Etiketler

gercekten neresı burası :smiley: sayın gezgen hıc solylemezmıs bıde :smiley:)))))

evet evet eminim söylediğim yerden çünkü ehliyeti ilk aldığım sene ilk uzun yolum istanbul - Mordoğan olmuştu ve o yolları unutmam imkansız :smiley:)))) ayrıca ağustostu ve akşam saat 8 gibi önüme domuz çıkmıştı. o güzel deniz mansarasını doğayı unutabilirim : )))

Güzel resimler.Paylaşım için teşekkürler.

Hocam neresi olduğunu söylesen de, hasbel kader yolumuz düşer. Farkında olmadan kendimizi o gidilmeyecek yerdeki çetin koşullarda bulmasak.

SÜVARİ' Alıntı:
İyide yerlerin adını sölemedinkine!

Hani yannışlıhla gitmeyek diyeee. ;D
ikiniz de süpersiniz.harika yerler ve harika bir sunum.günüme neşe kattınız.sizede bol neşeli bir ömür diliyorum.

cok güzel resimler tebrikler resimlerden anladığım kadarıyla datca ile palamut bükü arasındakı koylar

İçimizde anılarını esprili ve yöresel bir dille anlatan arkadaşlarımızın olması oldukça hoş bir vakit geçirme açısından iyi de !Ben yinede bize bir
ömür boyu hayat arkadaşlığı yapan Eşlerimize,Çocuklarımızı Dünya ya getiren,"Cennet'in bile onların ayaklarının altına serildiği" bilinen kadınları
mıza Garıma,Karıma demek bence arkadaşımızın alkol aldıktan sonra bu kelimeleri bulanık kafayla söylediği kanısıyla hoş görmek gerektiğini,
Yinede dikkatli olmamızın bizim ağzından çıkanı kulağı işiten olmayı yeğlediğimi belirtmek isterim.Onlar bizlerin,Anne'lerimiz,Ablalarımız,Yengeleri
miz,Teyzelerimiz,Kızlarımız ve tabii ki hayat arkadaşlarımız.

Fethiyeden kaşa doğru sahilden giderken bu güzelliği görürsünüz(Kaş - kalkan arası) ben 3 defa tam tur yaptım inşallah yanılmadım. Hemşerim doğrusa deyiver gari ammada yaptın ha ;D 48 de muğla ilinin plakası tabi yatağan YP olabilir.

Merhaba gezgen,
Arkadaş hadi bi söyleyi verde gitmetelim görmeyelim,gidip görümce malum birileri hemen bir başka birilerini araya koyup elegecirme faliyetlerine başlıyor.Yada araplara veriyorlar.İyisimi neresi olduğunu burada söyleyi verde nasılsa kimse duymaz değilmi?
Fotoğraflar için teşekkürler kal sağlıcakla.

merhaba gezgen,cok güzel yerleri gezip,cok güzel resimler cekmissiniz.isteyince karavan olmasada oluyormus.imrendim size .saygilarimla....

hisarönünden orhaniye selimiye bozburun istikameti gibi geldi bana doğrumudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri