Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,087
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

gezgen' Alıntı:
BEN BU GÜZELE HER BAHAR AŞIK OLUYORUM :D :D[26.DEFA

[attachment=1]

yengehanımla yine gidilmeyecek yerlere gitmişsiniz, çekilmeyecek fotolar çekmişsiniz, yazılmayacak yazılar yazmışsınız,

hemşerim sizin başka işiniz yok mu, tek derdiniz bizi çattatmak mı? aşkolsun.. :smiley:

Teşekkürler ;D ;D Darısı başınıza :D :D

Şimdiiii GEZGEN kardeşiniz gidilmeyecek yerlere gider yazılmayacakları yazar yapılmayacaklarıda yapar.!!

Mesela gidilmeyecek tiyatroyada gider.!!! ;D ;D

EŞİM VE ÇOK SEVDİĞİM VE SAYDI DUYDUĞUM DEĞERLİ SANATÇI FERHAN AĞBİ' NİN TİYATROSU ;)

[attachment=1]

SOLDAN SAĞA KIZIM -KIZIMIN ARKDŞI-EŞİM-FERHAN BEY-KAYINVALİDEM-YEĞENİM-KAYINBİRADERİM.

[attachment=2]

ferhan 016_800x536.jpg

ferhan 021_800x536.jpg

Bi de şiir patlatayım adaşımdan :D :D :D

BENİ BU GÜZEL HAVALAR MAHVETTİ
bÖYLE HAVADA İSTİFA ETTİM
EVKAFTAKİ MEMURİYETİMDEN
TÜTÜNE BÖYLE HAVADA ALIŞTIM
BÖYLE HAVADA AŞIK OLDUM;
EVE EKMEKLE TUZ GÖTÜRMEYİ
BÖYLE HAVALARDA UNUTTUM
ŞİİR YAZMA HASTALIĞIM
HEP BÖYLE HAVALARDA NÜKSETTİ;
BENİ BU GÜZEL HAVALAR MAHVETTİ.

Sayın gezgen.(orhan bey) hakikattende sizin kuşaklada (ben belkide bir evvelki yim) hiç konu bulunmazmış sohbet için :smiley: :D ;D

Merhabalar arkadaşlar,
Bu gezgen arkadaşımız varya işte o.Bizlere buraların neresi olduğunu söylemiyor varsın söylemesin ki başkaları görmesin gitmesin.Ömürboyu mutlu olsun yengemizle birlikte gezip görsün fakat bizleri fotoğraflardan mahrum etmesin.O kadarcık görsek fenamı olur.
Bak gezgen arkadaş o çınar varya o çınar, kızdırırsın politikacıları oy almak için yol yapar o çınarı keserler.Zaten sizin bölgede de bizde de binlerce ağacın kesilmesine hayırla vesile olmadılarmı HES yapıp birilerine para kazandırmak için.Sen yinede söyleme sakın ha.Veya gidip dalına çaput bağlayın dibinde yatır var deyin belki kurtulur.
Asıl katliam şimdi İstanbulda başlayacak hayırlara vesile olsun diye binlerce ağaç kesilecek.Bilmiyormusunuz yoksa köprü ve yol yapacaklarya işte ondan.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar,
Bu gezgen arkadaşımız varya işte o.Bizlere buraların neresi olduğunu söylemiyor varsın söylemesin ki başkaları görmesin gitmesin.Ömürboyu mutlu olsun yengemizle birlikte gezip görsün fakat bizleri fotoğraflardan mahrum etmesin.O kadarcık görsek fenamı olur.
Bak gezgen arkadaş o çınar varya o çınar, kızdırırsın politikacıları oy almak için yol yapar o çınarı keserler.Zaten sizin bölgede de bizde de binlerce ağacın kesilmesine hayırla vesile olmadılarmı HES yapıp birilerine para kazandırmak için.Sen yinede söyleme sakın ha.Veya gidip dalına çaput bağlayın dibinde yatır var deyin belki kurtulur.
Asıl katliam şimdi İstanbulda başlayacak hayırlara vesile olsun diye binlerce ağaç kesilecek.Bilmiyormusunuz yoksa köprü ve yol yapacaklarya işte ondan.
Kalın sağlıcakla.

Onlar yapacaklar, Yada yapmak için herşeyi yapacaklar. Ama aslolan biz ne kadar karşı durduk. Ne kadar mücadele ettik. Karadeniz sahil yolunun yapımı esnasında sahillerimizin yok edilmesine karşı bölgenin bir çok ilçesinde tepki örgütlenmişti. Mücadeleyi elden bırakmayan ilçeler ve iller bu süreçte nispeten doğasını ve sahillerini koruyabildiler...
Sözümün özü şudur ki, sevgili Sisdağılı mücadele etmek lazım....

Bir tanede benden;

Ne atom bombası
Ne Londra Konferansı
Bir elinde cımbız,
Bir elinde ayna;
Umurunda mı dünya

merabaaaa;
1 saat önce hadi dedik 15 km .mesafeli bi akşam kaçamağı yapalım dedik çok güzel oldu be yaw... :D :D

oraya gittiğimizde yağmur yeni dinmişti..!orman ıslak toprak kokusu ve kuş sesleriyle bizi karşıladı :smiley:

[attachment=1]

bütün güzellikler ordaydı

[attachment=2]

aynen dediğim gibi ;D ;D

[attachment=3]

biri dayanamadı güzelliklere biraz coştu

[attachment=4]

akşam gezisi 1_800x536.jpg

akşam gezisi 2_800x536.jpg

akşam gezisi3_800x536.jpg

akşam gezisi 4_800x536.jpg

Burdan şuna gelicem erteleme yok aa yağmur yağıyo tüh yaa gezcektik beee yok:! neyse yarın gideriz yok:! yaa geç oldu şimdi yok:!! her zaman her yer her şartta çok farklı oluyor orası şimdi aynı değil yarında aynı olmıycak.buna anı yaşamakmı deniyor neyse yapın.!! :mad: :mad:

gezgen' Alıntı:
Burdan şuna gelicem erteleme yok aa yağmur yağıyo tüh yaa gezcektik beee yok:! neyse yarın gideriz yok:! yaa geç oldu şimdi yok:!! her zaman her yer her şartta çok farklı oluyor orası şimdi aynı değil yarında aynı olmıycak.buna anı yaşamakmı deniyor neyse yapın.!! :mad: :mad:

çok iyi etmişsiniz anı yaşamak lazım tüm güzellikler o anda saklı. Burası neresi? :smiley:

Burası muğlaya 15 km mesafede orman içi piknik yeri ;)

günü birlik gidilebiliyor :smiley:

gezgen' Alıntı:

Merhaba !
Size yakışan budur zaten.
Haziran başından itibaren Marmaris-Kaş arasındayım, karşılaşma olasılığımız yüksek.
Yenge hanıma hürmetler. Selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri