Gezgen Bey eminim güzel yemek de yapar,mizacından öyle sezdim bu da nerden geldiyse aklıma şimdi,sanırım kendi marifetlerimden ;D ;D dermişim ;D şiir kitabınız da çıkacak mı Gezgen Bey ;D ;D Sizinle rakip miyiz yoksa ;D Yalnız benim deresme ilgim vardı ama devamettirmedim.Bi kaç tual guaş boya,yağlı boya çalışma yapmışlığım var benim de ;D
Hızınıza yetişmek mümkün değil Gezgen Bey ;D Ayrıca bakıyorum pc işinde de sizin kuşakla kıyaslarsak süpersiniz ;D ;D ;D Hadi ben kaçıyorum.Kendime çok kızıyorum böle pc başında çok kalınca diğer ilgi alanlarına pek vakit kalmıyor.Kitabım kaç saattir boynu bükük beni bekliyor Ama okuyamıyacağım ne yazık ki.Yarın iş var.Gezgen Bey,sizin yok mu?Orhan Bey de çalışıyomuş sanırım...Hoşçakalın...Orhan Bey siz de hoşçakalın
Nefiss,nefiss karnım da acıkmış,artık rüyama girer bunlar Maşallah,maşallah Yengemiz ne kadar şanlıymış,ona da selamlar ona da güzel sofralar hazırlıyosunuz arada umarım,bayanlar çiçektir ;D ;D Hoşçakalınnn,yalnız siz de rüyanızda mangal yapıp yiyemeden uyanırsınız inşallahdemiyeceğimmmm ;D ;D
Merhaba Durum anlaşılmış mesaj alınmıştır Gezgen yazmazsa yazan yok
Şimdi size yaşadığım şehrin pek bilinmeyen yüzünü tanıtmaya çalışayım Bunu neden mi yapıyorum ? sanki bişeyler kayboluyor gibi geliyor bana birşeyler kazanılıyor belki ama kaybedilenlere değiyormu acaba?
Burası benim çocukluğumun geçtiği mahalle.Burda top oynadık mescidin bahçesinde ayva yürüttük !!! Yerde bilya (misket) oynadık Topaç bilem çevirdik bi ara
[attachment=1]
Bu sokakda yaşlı bi nine otururdu ben hastalanınca annem onu çağırır göbeğime yakı koyardı