Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,083
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Yukardaki fotoğrafta bulutlar ne de güzel değil mi?Denizin doldurulmasıyla elde edilmiş bir alandı bu tesis,ince uzun betonarme bir rıhtım.Bu fotoğrafta bir turist var,sırtüstü yattığı yerden elindeki kitabı olduğunca yukarı kaldırıp,dakikalarca yorulmadan okuyan ;D ;DBu fotoğrafı öylesine çekmiştim,tesiste bu turistle şezlonglarımız yanyanaydı.Hem brozlaşma hem de kitap okuma konusunda bu kadar iddialı bir erkeği ilk defa gördüm ;D ;D ;D Fotoğrafa önceden konu olmuş,bu footoyu görünce o turist beyi hatırlıyorum :smiley: Alttakiler de kitap okumaya mola verdiğim anlarda çektiğim bazı kareler...

_SC07180.jpg

_SC07181.jpg

_SC07186.jpg

Etiketler

enverdede' Alıntı:
Bence sayın gezmen artık bir yarışma yapsın ve katılanlar 1 seçenekle tahminini belirtip,kazanana çekmiş olduğu resimlerden derlenmiş bir cd hediye etsin. ;) :D ;D
Rekabetin dostça olması koşulu ile dimi hocam :D

Dondurmam Gaymak filmine sahne olmuş başka bir mekan daha ;D Artık bu kadar ipucuna rağmen bulamazsanız burayı pesssss ;D ;D

_SC07192.jpg

_SC07193.jpg

gezgen' Alıntı:
Valla Orhan bey çok doğru demişsiniz :D Yalnız bi husus var en zoruda o inanın!! Nedir derseniz şudur; Acaba hangisini yapsam? Selamlar :D
Seni çok iyi anlıyorum dostum 3-5 resim olsa hiç sorun yaşamazdın , :D :D hani boş bir otobüste yer beğenemezsin ya onun gibi birşey ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Seni çok iyi anlıyorum dostum 3-5 resim olsa hiç sorun yaşamazdın , :D :D hani boş bir otobüste yer beğenemezsin ya onun gibi birşey ;D ;D ;D

ya da boş bir lokantada ;D ;D ya da boş bir otoparkta ;D ;D

lizz' Alıntı:
İşte tam bu fotoğrafı çektiğim yere kadar yürüdüm Gezgen Bey :smiley:Görünen burunun diğer tarafında kayda değer bişey var mıydı?

Siz yalnızca kapıdan içeri bakmışsınız ;D

içerisi 1_800x536.jpg

içerisi2_800x536.jpg

içerisi3_800x536.jpg

Gezgen Bey,umarım bozulmadınız.Sizin mekanınızda at oynatmış gibi olmadım di mi :smiley:Tahtınıza ben oturmuş gibi oldum biraz.Neyse Yılda 1 gün küçüklere bırakılıyor ya mevkiler,siz de bir büyüğümüz olarak tahtınızı bana bırakmış olacak inceliktesiniz inanıyorum ki :smiley: Memleketinize dair hala bi kaç foto var elimde paylaşmadığım ama dursun.Sakla Samanı,gelir zamanı demiş atalarımız ;D

Rica ederim :D Topic hepimizindir ;) selamlar :D

Son fotoğraflar süper Gezgen Bey.Ama benim kasteddiğim burnu dönünce mi bütün bu manzaralar,emin misiniz? Siz sanırım karşıdaki bölgeleri sandınız.Şaşırmamın sebebi,şehirin bir anda burunda bitiverip doğanın başlaması :smiley:

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun :D artık birde hanım GEZGEN'nimiz var. :D hoş geldiniz lizz hanım.

Yok yok :eek: Orhan Bey ve diğer arkadaşlar...Bu tempoya ben ancak iki gün dayanabildim.Gözlerim pörtliyecek ;D ;D Kaç saattir pc başında netteyim.Okuma işi tamam da iş,yazıp yüklemeye gelince sünger gibi bu net olayı.Zamanı sömürüp bitiriyor.Zaten iki bloğum vardı,onları da zaman içinde bıraktım öylece duruyorlar.Ben bazı konularda istikrarlı değilim,maymun iştahlı olabiliyorum.Bu akşam buralarda dolanırken gitar çalışmayı da unuttum.Bu vakitten sonra da çalamam,apartman rahatsız olur :smiley: Gezgen Bey'in maşallahı var,hem geziyor,hem resim yapıyor,hem de Gezenbilirde habire sörf yapıyor ;D ;D

lizz' Alıntı:
Yok yok :eek: Orhan Bey ve diğer arkadaşlar...Bu tempoya ben ancak iki gün dayanabildim.Gözlerim pörtliyecek ;D ;D Kaç saattir pc başında netteyim.Okuma işi tamam da iş,yazıp yüklemeye gelince sünger gibi bu net olayı.Zamanı sömürüp bitiriyor.Zaten iki bloğum vardı,onları da zaman içinde bıraktım öylece duruyorlar.Ben bazı konularda istikrarlı değilim,maymun iştahlı olabiliyorum.Bu akşam buralarda dolanırken gitar çalışmayı da unuttum.Bu vakitten sonra da çalamam,apartman rahatsız olur :smiley: Gezgen Bey'in maşallahı var,hem geziyor,hem resim yapıyor,hem de Gezenbilirde habire sörf yapıyor ;D ;D

Yüklemeyi becersem size gitarımla çalıp söylediğim videolardan bi tanesini koyardım ama inşallah başka bi zaman ;D ;D

lizz' Alıntı:
Gördünmü hemde çalıyor :D

lizz' Alıntı:
Son fotoğraflar süper Gezgen Bey.Ama benim kasteddiğim burnu dönünce mi bütün bu manzaralar,emin misiniz? Siz sanırım karşıdaki bölgeleri sandınız.Şaşırmamın sebebi,şehirin bir anda burunda bitiverip doğanın başlaması :smiley:

Adım gibi eminim ;D ;D Çünkü ben hep oralardayım ;D

Şimdilik fotoyla idare edin megabit konusunu halledince videooyuda koyarım evvellallah ; :D :D

[attachment=1]

capture5.jpg

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Gördünmü hemde çalıyor :D

Gezgen Bey eminim güzel yemek de yapar,mizacından öyle sezdim :smiley: bu da nerden geldiyse aklıma şimdi,sanırım kendi marifetlerimden ;D ;D dermişim ;D şiir kitabınız da çıkacak mı Gezgen Bey ;D ;D Sizinle rakip miyiz yoksa ;D Yalnız benim deresme ilgim vardı ama devamettirmedim.Bi kaç tual guaş boya,yağlı boya çalışma yapmışlığım var benim de ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri