Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,009
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Fotoğraflarınız ve manzaralar çok güzel ;ellerinize emeklerinize sağlık..

Etiketler

ooooo:!!!! lizz hanım siz de geçmişiniz buralardan herkes gibi .!! Derin izler bırakan yerlerdir!!Alışkanlık da yapabilir ;D ;D

Teşekkürler Cevdet bey ziyaretiniz beni sevindirdi :smiley:

Arkadaşlar okumak geldi birden aklıma hernekadarda mevsim gezme mevsimi olsada bi kenara not edin pardon not etmeyin almayın okumayın ;Ben okudum iyi değil kesinniklen okunmaz ;D

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

kitap 002_800x536.jpg

kitap 001_402x600.jpg

kitap 003_402x600.jpg

Durup dururken bide Cem karacanın kendi sesinden ''Herkes Gibisin'' adlı parçayı dinlemek geldi içimden bebat bişey kesinniklen dinlenmez:!!

Niyazi beye de teşekkürlerimi sunarım bu arada :smiley: :smiley:

Bugün daldan dala atladıkya.... :D bu da hep içimizdedir tam kadraj yapamadık bi türlü yaw :D nerdeyse altından geçilemez efsanesi gibi var mı tam kadraj çeken babayiğit :D fotoshopsuz ;)

[attachment=1]

TAM KADRAJIN AZ FARKLA KAÇIRILDIĞI GÖKKUÅÂÂÂ

Bu da içimde kalan bi heves aynen o teknede o havada yeni yerlere seyir :( :( ancak resmini yapabildim :D Şimdilik buralarda 3-00 mt.lik zodyakla idare ediyoz ;D

[attachment=1]

fırtınada yelken  35x50 tuval üstüne yaÃ

lizz' Alıntı:
İlk fotoğrafın ucundan görürken tanıdım,bu sefer meraktan çatlatamıyacaksınız kimseyi ;D ;D Ama durun :eek:Söylemiyeyim de birlikte çatlatalım meraktan ama şu da bir gerçek ki burayı bilenler çoğunluktadır muhakkak,çabuk bulurlar ;D ;D Aynı yeri bir de benim objektiften ekliyeyim bakalım...Bu arada memleketiniz gerçekten etkileyiciidi...Yalnız ben tek başıma gittiğim için ve o gün biraz da songün stresinden dolayı çok fazla fotoğraf çekmedim.Beni çekmesi için kimseden de ricada bulunmadım,kendi kendimi çekmiştim bikaç kare ;D
arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun :D artık birde hanım GEZGEN'nimiz var. :D hoş geldiniz lizz hanım.

sabahtan beri dilime dolandı durdu :mad:

GÖNLÜMLE BAŞBAŞA
DÜŞÜNDÜM DEMİN
ARTIK BİR SİHİRSİZ
NEFES GİBİSİN
ŞİMDİ KAL İÇİNDE BOMBOŞ KALBİMİN
AKİSLERİ SÖNEN
BİR SES GİBİSİN
MAZİYE KARIŞIR SEVDA YEMİNİM
BİR ANDA UNUTTUM SENİ
EMİNİM
KALBİMDEN KALBİNE
YOK BİLE KİNİM
BENCE ARTIK SENDE
HERKES GİBİSİN.

SON GEZİMDEN BAZI KARELER...
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

014_792x600.jpg

007_708x600.jpg

017_800x541.jpg

023_800x547.jpg

Merhaba arkadaşım,
Benden de size kocaman bir teşekkür.Fırtınalı deniz de güzel hani bende severim fırtınalı denizi.Deniz severler bilirler Antalya körfezinin ve çevresinin neler yapabilecek olduğunu işte sizin tablodakine benzer birkaç macera bende yaşadım, şaka bir yana muhteşemdi 20 li yaşlarda.
Dediğim gibi birde neresi olduğu hakkında bilgi verseniz varya,
Sağlıkla ve geziyle kalın.Size ancak bu denir.

gezgen' Alıntı:
Bu da içimde kalan bi heves aynen o teknede o havada yeni yerlere seyir :( :( ancak resmini yapabildim :D Şimdilik buralarda 3-00 mt.lik zodyakla idare ediyoz ;D

[attachment=1]

Resim muhteşem, yazıyı okuyuncaya kadar fotoğraf sanıyordum, elinize sağlık. Gidilmemesi gereken yerler, dinlenilmemesi gereken parçalar ve okunmaması gereken kitapları paylaşmaya devam edin lütfen. :smiley: :smiley: Selamlar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun :D artık birde hanım GEZGEN'nimiz var. :D hoş geldiniz lizz hanım.

Orhan Bey, bence bunlar iyi günlerimiz. :D :D ;D

gezgen' Alıntı:

[attachment=1]

Maşallah Gezgen Bey,on parmağınızda on marifet ;D Birazcık az gezseniz boy boy sergiler açarsınız elhamdülillah ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR