koroglu1414
Zirve
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında
Fotoğraflarınız ve manzaralar çok güzel ;ellerinize emeklerinize sağlık..
Fotoğraflarınız ve manzaralar çok güzel ;ellerinize emeklerinize sağlık..
arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun artık birde hanım GEZGEN'nimiz var. hoş geldiniz lizz hanım.lizz' Alıntı:İlk fotoğrafın ucundan görürken tanıdım,bu sefer meraktan çatlatamıyacaksınız kimseyi ;D ;D Ama durun Söylemiyeyim de birlikte çatlatalım meraktan ama şu da bir gerçek ki burayı bilenler çoğunluktadır muhakkak,çabuk bulurlar ;D ;D Aynı yeri bir de benim objektiften ekliyeyim bakalım...Bu arada memleketiniz gerçekten etkileyiciidi...Yalnız ben tek başıma gittiğim için ve o gün biraz da songün stresinden dolayı çok fazla fotoğraf çekmedim.Beni çekmesi için kimseden de ricada bulunmadım,kendi kendimi çekmiştim bikaç kare ;D
gezgen' Alıntı:Bu da içimde kalan bi heves aynen o teknede o havada yeni yerlere seyir ancak resmini yapabildim Şimdilik buralarda 3-00 mt.lik zodyakla idare ediyoz ;D
[attachment=1]
ORHANBIYIKLI' Alıntı:arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun artık birde hanım GEZGEN'nimiz var. hoş geldiniz lizz hanım.
gezgen' Alıntı:Bu da içimde kalan bi heves aynen o teknede o havada yeni yerlere seyir ancak resmini yapabildim Şimdilik buralarda 3-00 mt.lik zodyakla idare ediyoz ;D
[attachment=1]