gezgen' Alıntı:Çamur yok Mevsim dolaysıyla. fakat yukarda bahsettiğim tehlikeler mevcut.!! kesinlikle gidilmez.!! ;D ;D
egeli 34' Alıntı:böyle çamur batak kanal varmı buralarda?
gezgen' Alıntı:Sayın egeli 34 aracınız çok güzel.Maşallah güle güle zorlu off-roadlarda kulanın ben şahsi zevklerimden dolayı gezdiğim yerler off-roada çok elverişli oluyor demin bahsettiğim yer 98 no lu parkur geride 97 tane daha var ;D ;D bi organizasyon düzenleyin bende yer çok ;D ;D
Sayın egeli34 bu başlıktaki paylaşımı baştan itibaren takip etseydiniz,Sayın gezmene sorulacak neresi buralar'ın? Yanıtını asla alamayacağınız bir soru olduğunu görürdünüz ;Degeli 34' Alıntı:tamam organizasyon düzenleriz ancak yerin adını sormuştum görmenediz herhalde güzel temenniniz içinde teşekkür ederim.
gezgen' Alıntı:Süper !!! Araç da oraya yakışmış yani! Siz organizeyi halledin parkuru bana bırakın kaç km olmalı zrluğu gerekirse ben parkurun bi kısmını tanıtabilirim 4-5 araç idealdir.2-3 gün konaklamalı 2-3 etap şeklinde .ok ? şimdi yeri söylersem bensiz gidiverirsiniz sonra ;D ;D ;D ben ve eşim severiz böyle aktiviteleri
müsadenizle ben şimdi gezmeye gidyom akşama görüşürüz ;D