Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,011
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

burda çamur yok toprak yol kesmez uğraşacak yol lazım ;D

Etiketler

parkur çok zorlu olup zorluk derecesi 5 tir ;D ;D

[attachment=1]

Parkurun bu bölümünde pilotlar dikkat dağınıklığından kırımlı kazalar olabilir.!! ;D ;D

[attachment=2]

98 no lu parkur (2)_800x536.jpg

98 no lu parkur_800x536.jpg

Etab'ın akşam bölümünde tehlikeli bi sağa viraj.!! Manzara dikkatleri dağıtabilir ayrıca arkadaşlar sağa çekebilir (foto için) araçlar da tepe lambaları olmalı ??? ::smiley:

[attachment=1]

98 no_800x536.jpg

böyle çamur batak kanal varmı buralarda?

arazideyiz21.jpg

Çamur yok Mevsim dolaysıyla. fakat yukarda bahsettiğim tehlikeler mevcut.!! kesinlikle gidilmez.!! ;D ;D

gezgen' Alıntı:
Çamur yok Mevsim dolaysıyla. fakat yukarda bahsettiğim tehlikeler mevcut.!! kesinlikle gidilmez.!! ;D ;D

yerin adınıda söyleyinki gitmeyeyim ;D

Sayın egeli 34 aracınız çok güzel.Maşallah güle güle zorlu off-roadlarda kulanın :D :D ben şahsi zevklerimden dolayı gezdiğim yerler off-roada çok elverişli oluyor demin bahsettiğim yer 98 no lu parkur geride 97 tane daha var ;D ;D bi organizasyon düzenleyin bende yer çok ;D ;D

gezgen' Alıntı:
Sayın egeli 34 aracınız çok güzel.Maşallah güle güle zorlu off-roadlarda kulanın :D :D ben şahsi zevklerimden dolayı gezdiğim yerler off-roada çok elverişli oluyor demin bahsettiğim yer 98 no lu parkur geride 97 tane daha var ;D ;D bi organizasyon düzenleyin bende yer çok ;D ;D

tamam organizasyon düzenleriz ancak yerin adını sormuştum görmenediz herhalde güzel temenniniz içinde teşekkür ederim. :smiley:

sayın gezgen burasıda bolu dağları yayla inişi yol yoktu;

300809piroluyaylas574.jpg

Süper !!! Araç da oraya yakışmış yani! Siz organizeyi halledin parkuru bana bırakın kaç km olmalı zrluğu gerekirse ben parkurun bi kısmını tanıtabilirim 4-5 araç idealdir.2-3 gün konaklamalı 2-3 etap şeklinde .ok ? şimdi yeri söylersem bensiz gidiverirsiniz sonra ;D ;D ;D ben ve eşim severiz böyle aktiviteleri :D

müsadenizle ben şimdi gezmeye gidyom akşama görüşürüz ;D

egeli 34' Alıntı:
tamam organizasyon düzenleriz ancak yerin adını sormuştum görmenediz herhalde güzel temenniniz içinde teşekkür ederim. :smiley:
Sayın egeli34 bu başlıktaki paylaşımı baştan itibaren takip etseydiniz,Sayın gezmene sorulacak neresi buralar'ın? Yanıtını asla alamayacağınız bir soru olduğunu görürdünüz :smiley: :D ;D

çınar ağacı yüzyıllık ömürleriyle ne güzel direniyorlar insanoğlunun katline ne güzel yaşıyorlar hayatın içindeki güzelliklerle aslında biz insanoğluna anlattığı çok şey var geçmişten geleceğe kendimize doğaya nasıl yabancılaştığımızı kendimizi ve doğayı nasıl yok ettiğimizi en sevdiğim ağaçlardan biridir bu yüzden. ladinleride çok severim kendi sesleri var dinlerseniz size çok şey anlattıgı :D

gezgen' Alıntı:
Süper !!! Araç da oraya yakışmış yani! Siz organizeyi halledin parkuru bana bırakın kaç km olmalı zrluğu gerekirse ben parkurun bi kısmını tanıtabilirim 4-5 araç idealdir.2-3 gün konaklamalı 2-3 etap şeklinde .ok ? şimdi yeri söylersem bensiz gidiverirsiniz sonra ;D ;D ;D ben ve eşim severiz böyle aktiviteleri :D

müsadenizle ben şimdi gezmeye gidyom akşama görüşürüz ;D

ayıp oluyor artık ama, giden var, gidemeyen var, haftasonları benim gibi çalışan var ;)

bekiyoruz, akşama görüşürüz.

Sayın Gezgen Bey (Orhan ya da Veli ;D ;D)Aşağıdaki fotoğrafı siz mi çektiniz merakettim.Kelebeğin gözlerine bayıldımmmm ;D Acayip zoom yapmışsınız gözcazlarına,sizi görünce afallayıp donakalmış ;D ;D ;D Çiçeklerin kelebekle yakın renkte olması şanssızlık olmuş ne yazık ki.Kelebek çok farkedilemiyor.Makinanız ne marka ve model,memnun musunuz,artıları eksileri neler bahsederseniz sevinirim.Ben henüz profesyonel bir fotoğraf makinası alamadım.Ne alacağımı belirlemiştim ama pc'm çökünce ona öncelik tanıdım.Üstelik tüm hobi fotoğraflarım,Sinop Gezisi ile eylül başı gittiğim Didim-Köyceğiz-Göcek-Akyaka fotoğraflarım da pc'de uçup gitti ;D eylüldekileri fotoğraf makinasından kurtarttırdım ama ötekiler gitti.Gerçi Sinop Fotoğraflarımın bir kısmını Facebook'a yüklemiştim Allah'tan ama onların da çoğu kopyalanamıyor ne hikmetse.Bu konuyu araştırıcam çözümü var mı,ordan pc'me indiricem mümkünse ;D Neyse sonuç olarak meraklı olduğum ve emek verdiğim yemek fotoğraflarım ile manzara falan gibi hobi fotoğraflarım uçtu gitti.Şu anda kullandığım sonny kompact Carl Zeis de fena değil ama tabi profesyonel gibi olmaz.Ama iş makinayı almakla bitmiyor tabi.Ben kır-ova-bayır fotoğrafları çekmeyi daha çok seviyorum.İnsanlar fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olabiliyorlar çünkü.Bu yüzden rahatsızlık duyuyorum insan çekerken.Kır resimleri için uygun coğrafya ve araba lazım tabi.Bir de ortak ilgi alanına sahip arkadaşlar.Ya da sizin yaşadığınız gibi bir yerde yaşamak lazım.Benim memleket de Akdeniz kıyısında bir yerlerde ama baharda oralarda olmak gibi bir şansım olamıyor mesleğim nedeniyle.Bahar mevsimi, fotoğrafçılık için en zengin mevsim ne de olsa.Siz bütün bu uygun şartlara sahipsiniz,tadını çıkarmaya devamedin ;D ;D

ÇİÇEKLER_3_757x600[1].jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR