Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,006
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Tabii ya Gezgen arkadaş sergi nezaman olacak haber verirsiniz gib geliyor (eh gezmeden fırsat bulursanız) en güzeli kişinin istediklerini özgürce yapabilmesi.
Sergi işini lizz hanım çok iyi anımsatmış.Sizede teşekkürler lizz hanım.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler

Arkadaşlar ilerde açmayı düşünürsem ilk görenler siz olmuş olacaksınız şu an acemilik dönem çalışmalarım oluyor bunlar daha yağlı boya ya 5-6 ay oldu.! :D

Bu da Son çalışmam;

[attachment=1]

DEMRE GÜZELİ 50x75 tuval üzeri yağliboya

tablolaarım 001_800x536.jpg

resim çalışmalarında çok güzelmiş ,lelerine sağlık,çektigin fotolara bakılırsa ,yağlı boya için epey malzemen var sayılır. :D :D

Mustafad' Alıntı:
Orhan Bey, bence bunlar iyi günlerimiz. :D :D ;D
aynen öyle mustafa bey , :D bu iki arkadaş bir araya gelirse ,ekran karşısında'ki zaman uzayacak, ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
aynen öyle mustafa bey , :D bu iki arkadaş bir araya gelirse ,ekran karşısında'ki zaman uzayacak, ;D ;D
Bence sayın gezmen artık bir yarışma yapsın ve katılanlar 1 seçenekle tahminini belirtip,kazanana çekmiş olduğu resimlerden derlenmiş bir cd hediye etsin. ;) :D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:

Herkese kapımız sonuna kadar açık :D Herkesin takdiri kendinindir:! Saygı duyarım :smiley:

enverdede' Alıntı:
Bence sayın gezmen artık bir yarışma yapsın ve katılanlar 1 seçenekle tahminini belirtip,kazanana çekmiş olduğu resimlerden derlenmiş bir cd hediye etsin. ;) :D ;D

O kadarda değil :D isteyene cd tabii ki gönderirim ama ben burda resim değil nerdeyse herşeyi sizle paylaşıyorum!! ve bundan çok da memnunum! Selamlar. :D

sisdagili61' Alıntı:
Gezgen arkadaş,
Hergün için bir tablo güzel olur tabiki fotoğrafları aksatmamak koşuluyla.
Kalın sağlıçakla.

Niyazi Bey ; Hergün olmasada arada bir tablolarımdan örnekler ilk sizlerin beğenisine sunulacak :D :D selamlar :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
resim çalışmalarında çok güzelmiş ,lelerine sağlık,çektigin fotolara bakılırsa ,yağlı boya için epey malzemen var sayılır. :D :D

Valla Orhan bey çok doğru demişsiniz :D Yalnız bi husus var en zoruda o inanın!! Nedir derseniz şudur; Acaba hangisini yapsam? Selamlar :D

lizz' Alıntı:
Maşallah Gezgen Bey,on parmağınızda on marifet ;D Birazcık az gezseniz boy boy sergiler açarsınız elhamdülillah ;D ;D ;D

Teveccühünüz Zümrüt Hanım :D Mümkün olduğunca resim yapmaya uğraşıyorum :DHevesim geçmezse bi hanım arkadaşımla ortak sergi düşünüyoz ama benim şu an tablo sayım çok az Selamlar :D

İşte tam bu fotoğrafı çektiğim yere kadar yürüdüm Gezgen Bey :smiley: Bu görünen burnun diğer tarafında kayda değer bişey var mıydı?

_SC07177.jpg

süper bir paylaşım sağolun gezgen bey ilgiyle takip ediyorum konuyu

hayırlı geziler bol paylaşımlar

Buranın neresi olduğunu merakedenlere bir ipucu daha :smiley: Dondurmam Gaymak adlı filmde görmüştüm bu sahneyi,bi baktım benim güneşlendiğim tesis,başrol oyuncusu burada tesis görevlileriyle tartışıyor.Öylesine dalgın dalgın izlerken bilinçaltım hemen de tanıyıverdi orayı :smiley: Denize bile girmedim yol stresinden ve tek başına olmamın verdiği tatsızlıktan dolayı..

_SC07179.jpg

_SC07176.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri