Kerpe Gezisi Planlaması (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kerpe Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

orsaalabanda' Alıntı:
Ferhat hocam, bahsettiğn benzinci bu mu? Verdiğin nasıl bir koordinat sistemidir onu çözemedim? :smiley: ??? ???

K 40.47'.48'' D 29. 59'.31''

[attachment=1]

Biz Bülent'le birlikte İstanbul grubunu burada bekleyebiliriz. Kandıra çıkışında son bir alışveriş molası daha vermemiz gerekir sanırım. Telsiz frekansı uygundur herhalde ??? :p Keşke bir de telsizim olsaydı... :D
Ondalık derece olarak vermiştim.
Diğer ifadeyle; K40d 46' 48" D 29d 58' 21" Tam kavşağın ortasında, uygun olabilir.

Etiketler

İzmit çıkışında Kandıra yolu girişinde SHELL olacaktı,Ferhat'ın söylediği
orası olsa gerek.

Şimdi anlaştık... :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

Yanlış anlaşılmaması için uyarı: Burası genel buluşma ya da son mola yeri değildir. Bülent ve benim İstanbul grubunu bekleyeceğimiz yer.

captured.jpg

captured.jpg

Herkes nasılsa araçla geliyor 10-15 araç yol kenarında Kandırada durmakatansa herkes sabah ekmeğini suyunu alsa daha iyi değilmi.

mayıstosböce' Alıntı:
Herkes nasılsa araçla geliyor 10-15 araç yol kenarında Kandırada durmakatansa herkes sabah ekmeğini suyunu alsa daha iyi değilmi.

Aslında öylesi daha iyi ama kalabalığız. Mutlaka son anda eksiği çıkan birileri olur. Tüm ihtiyaçlar için son alışveriş molasına güvenmeyin derim zaten. Ancak unutulanlar için. Kimse fikir beyan etmediğine göre burası da muhtemelen Kandıra içindeki bir market-fırın vb. önü olacak...

Cumadan gelmek isteyenler için yoldaşım Haldun (Hiç) ile bölgede olacağız. Katılmak isteyenler özelden mesaj atabilirler.

Oğuz hocam olurda gittiğinizde akşamsa Kerpe ye gidip sahilin yanında tek sıra çay bahçeleri, restaurantlar var (büyük ihtimal kapalıdır ama yolun köşesinde kaptanın kahvesi var orası açıktır),bu mekanlar yolla birlikte, mekanlar başlamadan önce yolda araçlarınızı park edebilirsiniz ve erken gelen olursa orada buluşabilirsiniz.Deniz tam önünüzde çok güzel olur sizin için,mübarek 2 günleri kutlarsınız Haldun hocamla.Gerçi siz emeklilere hergün mübarek gün..

O dönemde Kefken'de ( şu an liman olan yer) bizimkiler çadır kurarlardı, akvaryum gibiydi .... Kerpe'ye gidlmezdi nedense, kumsalda galiba çok bit, örümcek türü mahlukat vardı gibi kalmış aklımda....

Sabah 8de geliyorum.Yarin kamperi yerlestirme isim var. Umarim yetisebilirim. Beni bekleyiin. :D

orsaalabanda' Alıntı:
Benim kızla iyi anlaşırlardı ama bir haftadır öksürmekten canı çıktı çocuğun. Şu son saat itibarı ile eşimin de beli tutuldu. Bel fıtığı var... Eşim olmadan kızı zaten getiremem. Bakalım artık benim de kafama kiremit falan düşmezse kendimi getireceğim.
Cavid abi, accuweather tahminleri genelde tutuyor. Yerli tahminlere artık güvenmiyorum. Geçen Poyrazlar gezimizde de aynı şekildeydi.

Cem kizi getirmiyor musun son durum ne? Benim arabada oyun oynarlar hava soguk olursa.

insel' Alıntı:
Cem kizi getirmiyor musun son durum ne? Benim arabada oyun oynarlar hava soguk olursa.

İnsel kız fena öksürüyor. Bu seferlik böyle olsun... Hele önce bir kendimiz buluşalım da... :smiley:

Tamam Cem gecmis olsun. Anlasilan kimsede 9 yas civari cocuk yok. :(
Oglum Yagmurla gelecegiz yinede. Asistansiz kamp olmaaaazzzz.

Teşekkür ederim. İki yağmur biraraya gelirse işin sonu çamur da olabilirdi. Bilemeyiz... En azından daha uygun koşullarda ileride test edelim :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri