Kerpe Gezisi Planlaması (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kerpe Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Katılan arkadaşlara, gönüllerince bir haftasonu diliyorum.

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
Doktormuzun yanında muhtemelen yeterince kollestrol ilaçları bulunacaktır. ;) :D :D
Hepinize kazasız belasız keyifli seyirler ve geziler.Bizde burada resimlerdeki sucuklara dilimizi süreriz. ;D
Kolesterol düşürücüye ne gerek var? kampa yatmaya mı gidiyorlar? sabah erkenden yapılacak bir uzun doğa yürüşü hem kolesterolü düşürür, hem de stresi siler süpürür, temiz hava da yanlarına kar olarak kalır ;) ;) ;)

Sevgiler ve selamlar;İzmirdeki dostlarıda görüyorum.Sayın Sami bey ,Şeref bey ,Haşmet bey ,Yücel bey acaba bizlerde mi gitsek İSTANBUL BURSA ortak buluşma kamp ına acaba????? Şimdiden iyi eğlenceler,iyi dinlenceler.Aklım hep oralarda .Fakat Yaybek Yusuf kardeşimizi listede göremedik.SAYGILAR.

Gelecek arkadaşlara ;
Cem oldukça detaylı tarif etmiş, İnsel'in isteği üzerine ( next 708'daşım benim) koordinatlar : 41°11'9.31"K 30°13'38.36"E
Cuma akşamı itibarı ile ;
Haldun Uluengin
Tülay-Oğuz Sevim
Sema-Tayfur Çıvgıner
Cemal Baytekin
Bülent Yazıcı
Atilla Dinçer ve saz arkadaşları ( 4 kişi)
kamp alanında. Yemeklerini yediler, arabalarına çekildiler.
Gelecek olanları hasretle beklemedeler....
Not: Cenk Gürsel arkadaşımızın notunu geç saatte gördüğümüz için kendisine kamp alanı hakkında bilgi veremedik. Üzgünüz. Eğer yakınlarda bir yerde ise sabah ilk gelen o olacak herhalde :smiley:

Son listeye baktım da, Haldun Hocam'da gelmiyor. Bir çadırlı ben varım. Kendimi kötü hissedeceğim yav :smiley: :D

:( ???
Bu gün işde gelişen olaylardan dolayı yarın olamayacağım.
akşamüstü veya pazar sabaha kısmet diyoruz.

drares' Alıntı:
Bülenty bey kesinlikle tanı doğru ve ne yazık ki tedavisi sadece kamp alanlarında yüksek doz oksijene yatırılmış sucuk şiş!
Bunu gerçekleştirmek için en kısa zamanda bir kampa katılmalı ve size yazılan reçeteyi harfien yerine getirmelisiniz. Tercihen yanınızda bir doktor bulundurmanız da tavsiye edilir ;D ;D ;D

Evet arkadaşlar ben tedavi oldum şimdi evime girdim,ayaklarımı uzattım görsel açıdan birşey gösteremeyeceğim kablolar işyerinde kaldı ama arkadaşlar fazlasıyla çekti özellikle Oğuz hocam.Cem inde dediği gibi hepsini şişe geçirdik,bir kısmını cadı avı mantığı ile mermere yatırdık,hatta cumartesi gecesi, bize saldıran kuzu ,patlıcan,patates,biber ve domatesi,Levent hocam bertaraf etti toprak bir kabın içine tıktı,kimseye tekrar saldırmasın diye üstünü kapak koyarak ateşe verdi,bizde hepsini imha ettik.
Ayrıca aynı saldırıyı Mehmet hocamlara kurufasulye ve domatesler,yardımcı kuvvet pirinçlerle birlikte yapmışlar,sağolsun Mehmet hocamın eşi harika bir şekilde bertaraf etti,tadı damağımızda kaldı.
Yani anlayacağınız sizin için çok mücadele verdik,yıprandık ama yılmadık arkadaşlar.

Bu mücadelede emeği geçen herkese şahsım adına çok teşekkür ediyorum,özellikle Haldun (Hiç) hocamın yanlışlıkla girdiğini söylediği ama benim önceden kordinatlarını verdiğim yere gitmesi beni ziyadesiyle çok mutlu etti,Haldunun kapı çalması ,Cem in gazlaması,benim denizde uyanma arzum ve denizde uyanma arzumu gerçekleştirmek için çırpınan ,ciddi soğuğa karşı ,küçük çocuklarını dahi getiren,kendini getiren,güvecini paylaşan,sucuğunu ve büyük şemsiyesini getirip sonra bana veren,30 adet patates getirip onu köze atan,baklavaları getirip rutin olarak yarım saatte bir dolaştıran,ormanda ağaç arayıp onu taşıyan ve aracı ile çeken, ardından da ziggurat kulesi yapıp yakan,köpeği kara ile etrafa terör,17 yaşındaki köpeği ile sevgi terörü estiren,montumu almayı unuttuğum için bana mont veren, tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürler.

Sucuk kardeşliği adına....

tayfunsozer' Alıntı:
Arkadaşlar Meraktayım.Akşam yatmadan birkaç satır birkaç resim lütfen :smiley:

Sevgi saygılarımla,
Tyfun Sözer
Tayfun bey fotoğrafları aşağıdaki linkten görebilirsiniz ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51974.20

Gerçekleşen kamp ile ilgili fotoğraflar ve bilgiler http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51974.0 adresinde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri