Kerpe Gezisi Planlaması (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kerpe Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Arkadaşlar burda hava çok güzel olmaya başladı çok sıcak değil ama baya güneş var,ben sörfleride alıp geliyorum,isteyen varsa fazla getireyim..

Etiketler

cem yk. teşekkürler :smiley:)) 13 e yazsaydın beni :smiley:)))

Öncü keşif kuvvetlerinden aldığımız son bilgi doğrultusunda Kerpe ve civarının kamp için uygun olmadığını öğrenmiş bulunuyoruz. Kamp yerimiz ''Kefken - Pembe kayalar'' olarak tesbit edilmiştir.
Bana ulaşan son bilgiler doğrultusunda ayrıntılı yol tarifi vermek gerekirse:
Kefken'i ve ilerisindeki askeri tesisleri geçtikten sonra sola kıvrılan tabelasız asfalt yoldan yaklaşık 1 km. içeride. Kamp alanı yakınında elektrik direği üzerinde ''Güneş Sok.'' yazan çok küçük bir tabela varmış.

Görüntü üzerinde muhtemel kamp alanı olabilecek yeri işaretledim. Derece ve dakika olarak mevki doğrudur ancak saniye bazında sapma olabilir.

Öncü keşif kolu olarak her türlü amansız tehlikeye göğüs geren ulusal kahramanlarımız sayın Haldun Uluengin, Oğuz Sevim ve saygıdeğer eşi hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimizle...
Takviye timi olarak Sayın Cemal baydemir, Bülent Yazıcı ve Atila Dinçer abi'nin dağcı komando birliği Bölgeye intikal etmek üzeredirler... :smiley:

[attachment=1]

captured.jpg

Tüm dostlara keyifli kamplar dilerim...
Kapıyı çalan kişi :D olmama rağmen ne yazık ki yanınızda olamıyorum...
Ctesi ve pazar ikisine birden "veli" görevlerim çıktı... :'(
Elden bir şey gelmiyor, fotoları beklemedeyiz artık... ;)

Keyifli kamplar herşeyin gönlünüzce olması dilegiyle.
Şeref

mayıstosböce' Alıntı:
Cem geçen gün doktora gittim beynimle ilgil ibir problem varmış,tomografi çektiler bende burya koyayım belki doktor arkadaşlar yorumlarlar,çünkü doktor bana sen biran önce doğaya git ve sucuk ye dedi ama bilimsel olduğu için ben tomografiyi tam yorumlayamadım anlamda veremedim siz bir bakın bakalım,ne reçete önereceksiniz...

[attachment=1]
Bülenty bey kesinlikle tanı doğru ve ne yazık ki tedavisi sadece kamp alanlarında yüksek doz oksijene yatırılmış sucuk şiş!
Bunu gerçekleştirmek için en kısa zamanda bir kampa katılmalı ve size yazılan reçeteyi harfien yerine getirmelisiniz. Tercihen yanınızda bir doktor bulundurmanız da tavsiye edilir ;D ;D ;D

orsaalabanda' Alıntı:
Öncü keşif kuvvetlerinden aldığımız son bilgi doğrultusunda Kerpe ve civarının kamp için uygun olmadığını öğrenmiş bulunuyoruz. Kamp yerimiz ''Kefken - Pembe kayalar'' olarak tesbit edilmiştir.
Bana ulaşan son bilgiler doğrultusunda ayrıntılı yol tarifi vermek gerekirse:
Kefken'i ve ilerisindeki askeri tesisleri geçtikten sonra sola kıvrılan tabelasız asfalt yoldan yaklaşık 1 km. içeride. Kamp alanı yakınında elektrik direği üzerinde ''Güneş Sok.'' yazan çok küçük bir tabela varmış.

Görüntü üzerinde muhtemel kamp alanı olabilecek yeri işaretledim. Derece ve dakika olarak mevki doğrudur ancak saniye bazında sapma olabilir.

Öncü keşif kolu olarak her türlü amansız tehlikeye göğüs geren ulusal kahramanlarımız sayın Haldun Uluengin, Oğuz Sevim ve saygıdeğer eşi hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimizle...
Takviye timi olarak Sayın Cemal baydemir, Bülent Yazıcı ve Atila Dinçer abi'nin dağcı komando birliği Bölgeye intikal etmek üzeredirler... :smiley:

[attachment=1]
Harika. :smiley:
Keşif kuvvetlerine çok teşekkür ediyoruz. ;)
Geçen gün neresi uygun olur diye haritadan bakarken burası uygun gibi acaba girebilirmiyiz diye düşünmüştüm. ;D

1. orsaalabanda / Cem Babadağ
2. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege
3. buralpdi / Levent (bir aksilik olmazsa) ve misafir ağbi,yeğen
4. dagciark28 ( T3 Bestfalia ) Arkın + Gülşah
5. mayıstosböce(bir aksilik olmazsa )şartlara göre eşim
6. bahcecim ( T3 ) Berkant + Burak
7. güngör / Levent GÜNGÖR
8. aslanahmet / Hakan
9. bartek
10. HEREKELİ / Zehra-Mustafa Lüleci
11. fsirin / Ferhat Şirin
12. Cengo1965 / K.Cenk Gursel

14. teos / Oğuz Sevim
15. hiç / Haldun Uluengin
16. Nejat - Derya - Naz URAL'LAR "BMC Levent Alkoven"
17. 13. Sema-Tayfur ÇIVGINER & Puppy
18. atiladi - Atila Dinçer-Faruk Kökel + 4 kişi (Hymer alkovan)
19. Omer
20 İnsel ve asistani Yagmur.
21. Cemal Baytekin

drares' Alıntı:
Tercihen yanınızda bir doktor bulundurmanız da tavsiye edilir ;D ;D ;D
Doktormuzun yanında muhtemelen yeterince kollestrol ilaçları bulunacaktır. ;) :D :D
Hepinize kazasız belasız keyifli seyirler ve geziler.Bizde burada resimlerdeki sucuklara dilimizi süreriz. ;D

Buranin koordinati 41.185899,30.227587 midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri