KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ferhat hocam, bahsettiğn benzinci bu mu? Verdiğin nasıl bir koordinat sistemidir onu çözemedim? ??? ???
K 40.47'.48'' D 29. 59'.31''
[attachment=1]
Biz Bülent'le birlikte İstanbul grubunu burada bekleyebiliriz. Kandıra çıkışında son bir alışveriş molası daha vermemiz gerekir sanırım. Telsiz frekansı uygundur herhalde ??? Keşke bir de telsizim olsaydı...
Aslında öylesi daha iyi ama kalabalığız. Mutlaka son anda eksiği çıkan birileri olur. Tüm ihtiyaçlar için son alışveriş molasına güvenmeyin derim zaten. Ancak unutulanlar için. Kimse fikir beyan etmediğine göre burası da muhtemelen Kandıra içindeki bir market-fırın vb. önü olacak...
Oğuz hocam olurda gittiğinizde akşamsa Kerpe ye gidip sahilin yanında tek sıra çay bahçeleri, restaurantlar var (büyük ihtimal kapalıdır ama yolun köşesinde kaptanın kahvesi var orası açıktır),bu mekanlar yolla birlikte, mekanlar başlamadan önce yolda araçlarınızı park edebilirsiniz ve erken gelen olursa orada buluşabilirsiniz.Deniz tam önünüzde çok güzel olur sizin için,mübarek 2 günleri kutlarsınız Haldun hocamla.Gerçi siz emeklilere hergün mübarek gün..
O dönemde Kefken'de ( şu an liman olan yer) bizimkiler çadır kurarlardı, akvaryum gibiydi .... Kerpe'ye gidlmezdi nedense, kumsalda galiba çok bit, örümcek türü mahlukat vardı gibi kalmış aklımda....
Benim kızla iyi anlaşırlardı ama bir haftadır öksürmekten canı çıktı çocuğun. Şu son saat itibarı ile eşimin de beli tutuldu. Bel fıtığı var... Eşim olmadan kızı zaten getiremem. Bakalım artık benim de kafama kiremit falan düşmezse kendimi getireceğim.
Cavid abi, accuweather tahminleri genelde tutuyor. Yerli tahminlere artık güvenmiyorum. Geçen Poyrazlar gezimizde de aynı şekildeydi.