zedzestion
Kamp III
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Çekoslavak yapımı külhan gerçekten çok ilginçmiş..
Çekoslavak yapımı külhan gerçekten çok ilginçmiş..
TUGAY58' Alıntı:Öğretmenim bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4.5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim....
Seyfettin hocam bu davlumbaz konusunu biraz açsak.Düşünceleriniz?airboat' Alıntı:Bizim halkımız uyanıktır.iki damacana fazla su koyar kazanırım diye;fabrikanın yaptığı dizaynı bozmuş,
kasisli yollarda lastiğin sürtmesi ile kaybetmiş.
Ne yapalım!
Adil05' Alıntı:Seyfettin hocam bu davlumbaz konusunu biraz açsak.Düşünceleriniz?
Teşekkür.airboat' Alıntı:Davlumbaz konusu, sitede;arkadaşlar tarafından yeteri kadar yazılmış ve tartışılmıştır,bence.
Üstünü kapatırsınız olur biter,görünmez olur.Kesilmisse,orijinal yükseklikte yeniden yaparsınız,aracı aldığınızda.
Selamlar.
Eğerce şu an nerelerdesin bilmem ama elime geçersen seni çok kötü yapacağım.Herkese keyf dağıtıyor,Bana es geçiyorsun. Bursayı iyi bilirim.Bakma simav da konakladığıma. Bursada 11 yıl yaşadım.Dönüşünde sayfana ilk girenllerdenim.Cevap bile yazmadın.Bak çocuk?egerce' Alıntı:hocam işine karışma haddime değil ama gördüğüm kadarı ile normal dkp saç kullanmışssın zamanla paslanmazmıki hani paslanmaz olsa daha iyi değilmi sağlık açısından sanki biraz riskli gibi eline sağlık eğer yerine monte işi bitmediyse paslanmazdan hesaplayıp bir fiyat çıkartayım sana en azından ömürlük olur saygılar
Bestamibey' Alıntı:12 volt motor aşağıdaki adreste var. Ben de 3 sistem olduğu için ilgi duymadım ancak Mehmet beye telefonla ulaşırsanız yardımcı olur sanırım.
http://www.elektropazar.com/kompres%C3%B6r.htm
Sevgili Yusuf Bir bilene sorduk senin dediklerini teyit eder gibi,tavsiyede bulundu bana.Ama üç gün güneş olmassa iş başka oluyormuş.Yine de ben 220 volt A+ enercili 118 litrelik bir dolaba gönül verdim.Tabi 1000wat invertür eşliğinde.Hep peşindeyiz.Karda izine basar gibi.Selamlar.Yusuf Aybek' Alıntı:Seyfettin hocam merhaba eğer aracınızda yeteri kadar güneş paneli ve akünüz varsa en iyi sistem 220 volt buzdolabı,12 volttta ne ısıtma nede soğutma 220 kadar verimli olmuyor buzdolabında kompresörlü ve 220 bence tercih edilmesi gereken sorunsuz çalıştıracağınız bir sistem,220 dolaplara sonradan takılan 12 volt kompresörler eğer işini çok iyi bilen kişilerce takılmıyorsa tam bir dert oluyor,bence Mehmet başak bunu dmek istedi başınız ağrımasın istiyorsanız 1000watt'lık inverter ve 220 buzdolabı seçeneği en doğru karar,ayrıca Mehmet abiyi iyi tanırım yıllarca aynı kurumda çalıştık bizim heber merkezi kamera gurubunun şefiydi emekli olduktan sonra bu iş yerini açtı aynı zamanda iyi bir telsizcidir.
Aka' Alıntı:Ben durumu bildiğim kadar anlatayım.
Piyasamızdaki Danfros lar R134 gazla çalışır, fakat o 2-3 yıldızlı soğutma yapan, yani yeni nesil dolaplar R600 ( yanıcı ) gazla çalışır, dolayısıyla kopresörden kılcallara kadar sistem tamamen farklıdır, siz danfrof taktığınızda R600 lük sisteme R134 basıyorsunuz, ve soğutmada buna eş olarak azalıyor, ama orjinalden R134 lü bir dolaba danfros uygulanırsa o zaman verim değişmiyor, fakat artık R134 lü dolap depolarda bile yok. yeni nesil ampul kadar harcayan klimalar veya soğutucular hep R600 ün marifetidir.