Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,018
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Atık Su deposu üretim çalışmaları devam ediyor.Havaların soğuk gitmesi nedeniyle Polyester geç sertleşiyor.

Sipariş ettiğim havalandırmayı bugün aldım.Yarın montajını yapabiliriz herhalde.

Atık dp 5.jpg

atık dp 6.jpg

atık dp 7.jpg

Havalan 1.jpg

havalan2.jpg

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Dostlarım,

Tadilat işlemlerinde sıra camlara geldi.Üç bölüme cam düşünüyorum.
Sabitleyeceğim kayar kapı üzerine 67x115 cm boyutunda üstden sürmeli Talebe Camı,
PSA grubu 12m3 de bulunan sürücü ve yolcu yandan arkasına denk gelen 50cm lik bölüme,30x70 Armut Cam,2 adet
Sola yaptığım 60cm Karavan kapısından kalan 60cm sabit bölüme de olmak üzere 4 adet cam.
Bu konuda öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Ayrıca;Kasaya camlar yerleştirilirken Ölçüye göre kesilen cam yerinde -preslenmiş bölümde-yükselti ve çukurluklar denk geliyor.Bu yükselti veya çukurlukları nasıl giderip camın montajını yapıyoruz.
Selamlar

Yusuf Aybek' Alıntı:
Seyfettin hocam kilit çok güzelmiş hayırlı olsun,nereden aldığınızıda yazarsanız ihtiyacı olan faydalanmış olur.

Yusuf Kardeş,
Ankara'da bir ithalatcı arkadaş,termo araç üreten bir firmaya getirmiş.Beğendim bir adette ben aldım.
İstekli olursa Almanya'dan getirebilir kanısındayım.

halilo11' Alıntı:
çok güzel bir kilit ikili kilit sistemi var gibi

Halilo,
Gerçekten çok güzel bir kilit,nikelajı o kadar güzelki ayna yerine kullanılır.İkili,norma dil ve kare profil dil.
Herikisi de içerden ve dışardan kilitlenebiliyor.Ne derler,Alman malı,

18 Şubat'dan bu yana Fotolarımı gönderemiyorum.
Güvenlik duvarını aşamıyorum Moderatör le görüşmem isteniyor.
Teknik admin Kars'ta çekim yaparken mahsur kalmış,geçmiş olsun.
Ama herkesin gönderebildiğini görüyorum.
YASAKLIMIYIM YOKSA?

Sistem artık JPEG fotoğrafları kabul etmiyor, fotoğrafları GIF formatta gönderirseniz Sorun yok...

airboat' Alıntı:
Atilla Teşekkür ederim.
Telefonla ya da Fotoğraf makinasıyla çekilen fotoyu GİF formatına nasıl çeviririm.
Not:Yanıtlama altındaki dosya ekleme altında jpeg,jpg hala yer alıyor,ama.
hocam bende değiştirmedim,jpg devam ediyor denedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri