Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Teşekkürler Yücel
Araç arka kapısına monte edilebildiği gibi,arka tampon alt bağlantılı,kapıyı kullanmak için yatar konumlu da üretebiliyoruz.
Selamlar.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Çok güzel olmuş.
Sadece bisikleti taşıyor olmasının ötesinde karekterinde de orjinal görünüm ıfadesi taşıyor olması ancak maharet ile kazandırılabilir. Tam da oyle olmuş . Maharetlisiniz hocam elinize saglık.
mehmet_mtrs' Alıntı:
Çok güzel olmuş.
Sadece bisikleti taşıyor olmasının ötesinde karekterinde de orjinal görünüm ıfadesi taşıyor olması ancak maharet ile kazandırılabilir. Tam da oyle olmuş . Maharetlisiniz hocam elinize saglık.
Bisiklet ve Motor taşıyıcılar ile 750kg geçmeyen Römorklar için(Çeki Demiri Ruhsata işlenmiş olmak kaydı ile) işlem gerekmiyor.Bisiklet ve motor taşıyıcıların araç arka tampondan sonrası, uzantısı 70cm geçmemesi gerekir.
Valla bisiklete binmeyi unutmuşum hocam, benim hanım motorcu tayfasından gelme, her türlü 2 tekerlekli alete biniyor, geçen bir bisiklet elime geçti az hava atayım dedim inan 3 metre gidemedim. ama azmim var. sendeki bisiklet gerçekten hoşuma gitti, belki çamurluklu olmasındandır.
Aka' Alıntı:
Valla bisiklete binmeyi unutmuşum hocam, benim hanım motorcu tayfasından gelme, her türlü 2 tekerlekli alete biniyor, geçen bir bisiklet elime geçti az hava atayım dedim inan 3 metre gidemedim. ama azmim var. sendeki bisiklet gerçekten hoşuma gitti, belki çamurluklu olmasındandır.
Eyvahlar olsun. Ama daha önemlisi geçmiş olsun. Dilerim önemli bir hasar yoktur. Ben zamanında bisikletten ve motosikletten düştüğümde dizlerimde oluşan hasarların acısını hala çekiyorum.