Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 198,415
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Duş lavabosunu (WC değil) el ve diş temizlenmesi için yaptım.Kuş yuvası kadar olsa bile işimi görür.
Yüzümü yıkamak için çocukluk alışkanlıklarımı daha önce yazdım.
Dizaynını ben yaptım,ürettirdim,kullanmaya çalışacağım.
Selamlar.

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

TA2RX' Alıntı:
Sağlık olsun. Ben ara aşamadayken elle tutup fotoğraflarsınız diye düşünmüştüm. Bu fikrin gözden kaçması yazık olur.

Tüyoyu benden önce Sevgili Aka yazmadan mekanizmayı elimle tutum görselleyip özelden göndereceğim.En azından Aka görmesin. ;D

Biraz önce 25 satır yazı hazırladım.Birden bire internetten bir anlığına düştüm ve icden gelen düşüncelerim yazıya dökülmüşken bir anda silindi.
Gelde şimdi ikile.

Güldürdün beni hocam, neyse Ankaraya geldiğimde özellikle yakın gözlük takarak incelerim artık..

Bu yorgunluğun ardından güzel,bi rota hocam

airboat' Alıntı:
Benden önce tüyoyu Aka vermiş.Fotoğrafla ara estantaneyi istiyorsunuz.Hızlı çekim yapacak güçde
opjektifim yok.Hareketli çekim yapsam uçan kuşun kanadı gibi flu çıkabilir.
Aka' Alıntı:
Güldürdün beni hocam, neyse Ankaraya geldiğimde özellikle yakın gözlük takarak incelerim artık..
airboat' Alıntı:
Türkcemizin elastikiyeti,çektikce uzar her yöne gider
TA2RX' Alıntı:
Sağlık olsun. Ben ara aşamadayken elle tutup fotoğraflarsınız diye düşünmüştüm. Bu fikrin gözden kaçması yazık olur.

Bekir Kardeşim,
Bende senin gibi düşünüp;"Ben ara aşamadayken elle tutup fotoğraflarsınız diye düşünmüştüm. Bu fikrin gözden kaçması yazık olur."tüm komediye inat,görselleyip gönderiyorum.
Selamlar.
Not:Oturma gurubunun her aşaması tesbit edilmiştir.Senimi kıracağım dostum.

Yalnız fikir değil, az daha çok önemli bir ayrıntı da gözden kaçıyormuş. Masanın aşağıdaki (yatak) konumunda ben yalnızca koltuk kenarı desteğiyle duracağını sanıyordum. Oysa burada D menteşenin arasındaki kulba takılan kulaklar da varmış. İyi ki ısrar etmişim. Yoksa bu ayrıntıları hepten kaçıracakmışız. Teşekkürler.

TUGAY58' Alıntı:
Bu yorgunluğun ardından güzel,bi rota hocam

Önce mantı,yoğurdu ve suyu zararlıdır,sadece hamuru yenir!
Gözleme; Sac kanser yapar,içne konulan ıspanak,peynir pişince zaten yenmez!
Bat;Düğü+yeşil sogan+maydanoz+dere otu+reyhan+biber+karasıda var+salça HEPSİ KANSER YAPAR,
Yemede yanında yat ;D
Tokat Kebabı;Kuzu eti,patlıcan olmazsa patetes,domates,azda kuyruk yağı olursa! Buda ateşde pişiyor.
Zinhar Kanserojen sakın yaklaşmayın.
Hele mangal yakmak,sakın haaa...

Helalinden;bir hamburger,hele çizburger,ne olduğu belli olmayan sosisli sandöviç,birde pastırmalı piiiiizzzzzzzzzzza afiyet olsun efendim.

Mizahi,ama bir o kadar da ironik bir tespit.

Bekir bey maşallah ne göz varmış sizde.

Aka' Alıntı:
Bekir bey maşallah ne göz varmış sizde.

Evet. 2.5 numara hipermetrop ;D

Seyfettin hocam ayrıntılı resimleri koymasaymış bu dahice fikrin arkasındaki ince hesapları hepten kaçıracakmışız.

gercekten zekice bir cozum tasarim veuygulama icin tebrik ediyorum hocam...

Sayın hocam analiz raporu okunmuş gerekli tedbirler alınmaktadır masa olayı muhteşem saygıyla ellerinizden öperiz rapor konusunda bekir hocamdan,da bir yorum vardır sanırım