Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 200,479

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Seyfettin bey, şimdiden çok güzel gözüküyor. elinize sağlık.

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Bu gün öğleden sonra Bodrum'dan Kemal Bey ve eşi Ankara'ya gelmişler.Daha önce (30 gün) buluşmamız mümkün olmadı.Rifat arkadaşımızla görüşmüşler.Hep bir araya geldik.Tek konu karavan üzerine sohbet ettik.

Kemal Arkadaşımız telefonla beni aradığında,Torunum Ulaşcan'ın İlk öğretimini bitirmesi nedeniyle kep giyme (havaya fırlatma)töreninde idik.
Eşim ve ben,Anne ve babası yeni neslimizle mutlu olduk.
Atatürk'ün Gençliğe Söylevi,Gençlerin yanıtı coşku ile söylendi.
Ne mutlu bize 4 artılardan önce torunum kep giydi.Ama gelece ği

"Dede"yi kutluyorum ; dilerim, adı güzel, kendi güzel torununuzun ak saçlı durumunu da görürsünüz...

Cavid Sezen

İnsanın torununun kep giymesini görmek muhakkak müthiş bir keyiftir, torununuzu kutluyorum ve inşallah düğününü ve çocuklarını da görürsünüz diliyorum.

Seyfettin Hocam daha dur evlendirmek zorundasın.Dedelik kolay değil sanırım.Nasip olursa yakında tadınca anlarım.Torunun yolu açık bahtı güzel olsun.

gezmen' Alıntı:
"Dede"yi kutluyorum ; dilerim, adı güzel, kendi güzel torununuzun ak saçlı durumunu da görürsünüz...

Cavid Sezen
VAP' Alıntı:
İnsanın torununun kep giymesini görmek muhakkak müthiş bir keyiftir, torununuzu kutluyorum ve inşallah düğününü ve çocuklarını da görürsünüz diliyorum.
seyyah54' Alıntı:
Seyfettin Hocam daha dur evlendirmek zorundasın.Dedelik kolay değil sanırım.Nasip olursa yakında tadınca anlarım.Torunun yolu açık bahtı güzel olsun.

Dostlar,
Dilek ve temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Darısı tüm dostların başına

Tonado57 Kemal Benli,
Hediyenizi kargodan sabah aldım.
Teşekkür ederim.
Ankara'ya gelemediniz galiba.
Buradan teminini istediğiniz malzeme veya ekipman oldğunda haberim olsun.
Yardımıcı olurum.
Selamlar.

Hocam cavit abimin temen,niğlerine ictenlikle katılıyor adı güzel kendi güzel gencimize okyanus ötesi mücadelesinde ve gelecek yaşamında başarılar diliyoruz saygılarımızla