Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Bu gün öğleden sonra Bodrum'dan Kemal Bey ve eşi Ankara'ya gelmişler.Daha önce (30 gün) buluşmamız mümkün olmadı.Rifat arkadaşımızla görüşmüşler.Hep bir araya geldik.Tek konu karavan üzerine sohbet ettik.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Kemal Arkadaşımız telefonla beni aradığında,Torunum Ulaşcan'ın İlk öğretimini bitirmesi nedeniyle kep giyme (havaya fırlatma)töreninde idik.
Eşim ve ben,Anne ve babası yeni neslimizle mutlu olduk.
Atatürk'ün Gençliğe Söylevi,Gençlerin yanıtı coşku ile söylendi.
Ne mutlu bize 4 artılardan önce torunum kep giydi.Ama gelece ği
İnsanın torununun kep giymesini görmek muhakkak müthiş bir keyiftir, torununuzu kutluyorum ve inşallah düğününü ve çocuklarını da görürsünüz diliyorum.
İnsanın torununun kep giymesini görmek muhakkak müthiş bir keyiftir, torununuzu kutluyorum ve inşallah düğününü ve çocuklarını da görürsünüz diliyorum.
Tonado57 Kemal Benli,
Hediyenizi kargodan sabah aldım.
Teşekkür ederim.
Ankara'ya gelemediniz galiba.
Buradan teminini istediğiniz malzeme veya ekipman oldğunda haberim olsun.
Yardımıcı olurum.
Selamlar.
Hocam cavit abimin temen,niğlerine ictenlikle katılıyor adı güzel kendi güzel gencimize okyanus ötesi mücadelesinde ve gelecek yaşamında başarılar diliyoruz saygılarımızla