Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,764
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Kapı girişi üzerine yapılan çıtalı açık raf bitti.
Bu gün mutfak çalışmalarına başlanıp ana iskelet yapıldı.

BABA2 014.jpg

BABA2 015.jpg

BABA2 016.jpg

BABA2 017.jpg

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Kolay gelsin hocam.
Gri şeritler ayrı bir hava katmış, çok güzel gözüküyor.
En kısa zamanda karavanınıza kavuşmanız dileğiyle.
Hasan

Giriş üzeri açık rafı çok sevdim.

Tavana tutturmak için kullandığınız profil ve bağlama şekli hk. biraz daha ayrıntı rica edebilir miyim?

TA2RX' Alıntı:
Giriş üzeri açık rafı çok sevdim.

Tavana tutturmak için kullandığınız profil ve bağlama şekli hk. biraz daha ayrıntı rica edebilir miyim?

Dayson yapıştırıcı takviyeli, 20mm aliminyum köşebent,ahşap vida,tavan ahşap karkası.

airboat' Alıntı:
Dayson yapıştırıcı takviyeli, 20mm aliminyum köşebent,ahşap vida,tavan ahşap karkası.

Köşebenti tavana dayson mastikle mi yapıştırdınız? Fotoğraflarda görünmeyen bir yerinden tavan karkasına vidası mı var?

TA2RX' Alıntı:
Köşebenti tavana dayson mastikle mi yapıştırdınız? Fotoğraflarda görünmeyen bir yerinden tavan karkasına vidası mı var?

Yukardan Aşağı sıra ile;Ahşap karkas+Dayson+Köşebent+Vida+Dayson+Ahşap,Dikey yerleşim
Dikey ahşap yatay vidalama ile köşebente sabitlenecek

airboat' Alıntı:
Yukardan Aşağı sıra ile;Ahşap karkas+Dayson+Köşebent+Vida+Dayson+Ahşap,Dikey yerleşim
Dikey ahşap yatay vidalama ile köşebente sabitlenecek

Tam emin olamasam da galiba anladım. ;D Doğru tahmin ediyorsam şöyle olmuş olmalı:

L köşebentin tavana gelen kısmına mastik sürülür, sonra hepsi beraber tavan karkasına vidalanır.
L köşebentin aşağı uzanan kısmına mastik sürülür, sonra hepsi beraber rafın dikmelerine vidalanır.

30 mayıs günü bazı ürünleri satın aldım.Örnekler aldım.
AVM den ;dolap kapağı açma amartisörü,menteşe,Çekmece rayı aldım.
Mutfaküstü için 96cm ve açılabilir 50cm ek tezgah üstü tablasını aldım.Doğal olarak mahalle baskısına
uydum,tercihim aliminyum rengine uygun oldu.
Biraz tuzlu(TL) oldu ama, düğüne giden oynar!
Umarım sizde beğenirsiniz.

BABA2 001.jpg

BABA2 002.jpg

BABA2 004.jpg

Bu gün öğleden sonra yine alış verişe gittim.
Su tesiatı için hortum ve aparatlar,musluk vs aldım.
Resimleri yarın yükleyebilirim. ;)

İş yerime döndüğümde;Dostlarım Rifat ve Zaloğlu'nu buldum.Denetime başlamışlardı bile ;D
Ne olur ne olmaz hemen çayları yudumlattım. ;D
Fotoları çekmeyi unuttum. ;D
"Nasıl olsa iş yeri kamerası var,ordan yüklerim,şüphe uyandırmayayım" diye düşündüm ;D :D

Seyfettin hoca, araç çok temiz çıkıyor, ayrıca malzeme seçiminde çok şık..

Dün ve bugün iyi çalıştık.
AVM den aldığım mutfak tezgahı kalınlığı 4cm çok kalın , hantal ve ağırdı.
Alt yüzeyden 1.5cm kadar aldık.2.5cm düştü.Aldığımız yer sunta üzerine kağıt yapıştırmıştı.
Biz kağıt yerine kompakt 2mm lamine yapıştırdık.
Eviye ve ocak yerlerini kestik.Batarya yerini de hazırlayıp geçici yerleşimini yaptık.

BABA2 004.jpg

BABA2 007.jpg

BABA2 008.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR