Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,748
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

airboat' Alıntı:
Elbette Halil kardeşim;neden olmasın?
Ancak sadece CNC yetmiyor.Benim Hidrolik preste 1mm DKP sacla kalıpla bastığım diskler var,CNNC ile kesimini yaptırdığım flanşlar, disklere takviye oluyor.Türkiyeye döndüğünüzde size diskler hediyemiz olur.Almanyada tamamlarsınız.
Selamlar

şimdiden teşekkür ederim

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Bu gün iç donatım işinede başladık.Dün ahşap malzemeleri aldığımızı yazmıştım.Geçen hafta da Tasarımımızda gerekli olan Aliminyum oval köşe,ekleme ve alın profilleri almıştım.

Hazırlanan şablona uygun çam panolar kesildi,Pinoteks kullanılarak turuçgil rengi verildi.Vernik sonradan yapılmak üzere DUŞ bölmesi -kapısı hariç- bitirildi.

Bence güzel oldu,YA SİZCE!

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat

Bende aynı ağacı masa ve mutfak tezgahında kullanmak üzere siyah yapmaya çalışıyorum, ama siyah pinotex nevi malzeme bulamadığımdan su bazlı kumaş boyası ile denemeler yapıyorum.

Ne eleştirisi Seyfettin abi ?
Gerçek bir el emeği sergiliyorsunuz, zevkle takip ediyoruz, Ellerinize sağlık. Saygılarımla.

Hocam kolay gelsin, elinize sağlık :smiley:

BİBS' Alıntı:
Ne eleştirisi Seyfettin abi ?
Gerçek bir el emeği sergiliyorsunuz, zevkle takip ediyoruz, Ellerinize sağlık. Saygılarımla.

Hocam bizi illa ki kıskançlıktan çatlatacak! Arada böyle eleştirileriniz filan deyip eğleniyor ;D

"Karavan seven doslarımızın eleştirilerini bekliyorum :smiley: "

Sevgili karavan sever doslarım,
Yukardaki cümleyi sizleri tiye almak için kurmadım.
Bizim gözümüzden kaçan bir eksiklik mutlaka olur.
Bu konuda deneyimli arkadaşlarımızın uyarısı hatamızın düzeltilmesinde erken uyarı verir.
BİBS ,Bekir,drares ve AKA dostumuzun gösterdiği alçak gönüllülüğe ve tevazuya teşekkür ederim.

Bugün karavan için herhangi bir çalışma yapamadık.
İç dizayında yardımcı olan arkadaşımızın mazereti vardı ve izin almıştı.

Zaloğlu dostumuz atık su deposu bağlantı ekipmanlarını getirdi.Nereye nasıl ne bağlayacağımızı yerinde görmek için uygulama -depoyu yerine yerleştirme-yaptık.Bir yerde deponun rahat yerleşmediğini gördük.Düzeltilmesi için notumuza aldık.Dolum ağzı,boşaltma ve hava tahliyesi yerlerini işaretledik.

Bugün asıl işim aslında denetleme günümdü ;D

Denetmenlerim;Zaloğlu,Rifat Tülün ve Hikmet arkadaşlarımızdı.
Denetlemelerini "MÜFETTİŞ" edasıyla yaptılar,Rüşvet olarak çaylarını ikram ettik.Zaloğlu erken ayrıldığı için çayın demlenmesini beklemedi.
Raporlarını sonradan göndereceklerini söyleyip izin alarak ayrıldılar.
Bakalım rapor sonucunda kademe terfisi yapabilecekmiyim?
Emekliliğim yaklaştı da. ;)

Hocam,anlaşılan atölyedeki her anımız sizde kayıtlı.Bundan sonra "denetleme" falan dikkat etmemiz lazım. :D ;D

rtulun' Alıntı:
Hocam,anlaşılan atölyedeki her anımız sizde kayıtlı.Bundan sonra "denetleme" falan dikkat etmemiz lazım. :D ;D

Gördüğünüz kamera 24 saat devamlı kayıt yapar_sen daha iyi bilirsin_fotolamadıklarımızı kayıttan seyreyleriz bir gün.
Kayıtlarda ikram ettiğimiz çaylar da çıkar nasıl olsa ;D ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR