Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,985
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Devam....

BABA2 009.jpg

BABA2 010.jpg

BABA2 011.jpg

BABA2 012.jpg

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Dün karavan içi temizsu,bugün karavan altı su bağlantısını yaptık.
Araç arka sağ stop arkasındaki(kapı menteşesi iptal edildiğinden Sola 220volt girişi)menteşe boşluğuna da DIŞ DUŞ çıkışı monte edildi. Herikisinin üstünü açılabilir kapak yaparak kapatacağım.

BABA2 001.jpg

BABA2 002.jpg

BABA2 013.jpg

Bu arada yazmayı unuttuğum elektirikli şohben vardı.Kamplarda elektirik bağlantısında çalışacak.
Şohben çalıştırıldığında ısınan su devridaim yapıp deponun tamamını ısıtıkdan sonra şohben kapatılıp
sıcak su olarak kullanılabilecek.

BABA2 028.jpg

BABA2 035.jpg

BABA2 036.jpg

BABA2 037.jpg

Hocam ilgiyle izliyorum kolay gelsin :smiley:

Hocam öncelikle ellerinizden öper, saygılarımı sunarım.Benim rahmetli babamda köy ensttüsü mezunu bir ATATÜRK hayranı öğretmendi o el becerileri o vatan sevgisi bir başka idi.hocam harika bi motokaravan oluyo ellerine sağlık bir gün bir yerlerde karşılaşmak dileği ile saygılarımızla

Hocam herşey güzel gidiyor takip teyim bir yerlede karşılaşıp yine konuşacaığımız bir konu ne olur sence .Tabiki karavan olur bir yerlerde karşılaşmak umuduyla kolay gelsin

TUGAY58' Alıntı:
Benim rahmetli babamda köy ensttüsü mezunu bir ATATÜRK hayranı öğretmendi o el becerileri o vatan sevgisi bir başka idi.

Ne mutlu size... :smiley: ;)

Cavid Sezen

CAVİT abim bizim burdaki ilk abimiz bize motokaravan,cılıkda yol gösteren ve beni ilk acemiliğimde firenliyen abim cok teşekkür ederim saygılarımızla

TUGAY58' Alıntı:
CAVİT abim bizim burdaki ilk abimiz bize motokaravan,cılıkda yol gösteren ve beni ilk acemiliğimde firenliyen abim cok teşekkür ederim saygılarımızla

:-[
Bildiğimizi paylaşmak bizi mutlu eder Tugay Bey.

Cavid Sezen

Hocam öncelikle ellerinizden öper, saygılarımı sunarım.Benim rahmetli babamda köy ensttüsü mezunu bir ATATÜRK hayranı öğretmendi o el becerileri o vatan sevgisi bir başka idi.

Bizi onlar yatiştirdi,Biz aldığımız irfanla sizler gibi düşünenleri yetişdirdik.Şimdi sıra sizde gençler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri