KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Bu gün yaptığımız iki ayrı çalışmamız vardı.
Birinci çalışmamız döner koltuk aparatımız (Kendi üretimimiz) tümüyle uygulamaya konuldu.Başarılı bir sonuç alındı.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Bu gün iç donatım işinede başladık.Dün ahşap malzemeleri aldığımızı yazmıştım.Geçen hafta da Tasarımımızda gerekli olan Aliminyum oval köşe,ekleme ve alın profilleri almıştım.
Hazırlanan şablona uygun çam panolar kesildi,Pinoteks kullanılarak turuçgil rengi verildi.Vernik sonradan yapılmak üzere DUŞ bölmesi -kapısı hariç- bitirildi.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat
Bende aynı ağacı masa ve mutfak tezgahında kullanmak üzere siyah yapmaya çalışıyorum, ama siyah pinotex nevi malzeme bulamadığımdan su bazlı kumaş boyası ile denemeler yapıyorum.
Sevgili karavan sever doslarım,
Yukardaki cümleyi sizleri tiye almak için kurmadım.
Bizim gözümüzden kaçan bir eksiklik mutlaka olur.
Bu konuda deneyimli arkadaşlarımızın uyarısı hatamızın düzeltilmesinde erken uyarı verir.
BİBS ,Bekir,drares ve AKA dostumuzun gösterdiği alçak gönüllülüğe ve tevazuya teşekkür ederim.
Bugün karavan için herhangi bir çalışma yapamadık.
İç dizayında yardımcı olan arkadaşımızın mazereti vardı ve izin almıştı.
Zaloğlu dostumuz atık su deposu bağlantı ekipmanlarını getirdi.Nereye nasıl ne bağlayacağımızı yerinde görmek için uygulama -depoyu yerine yerleştirme-yaptık.Bir yerde deponun rahat yerleşmediğini gördük.Düzeltilmesi için notumuza aldık.Dolum ağzı,boşaltma ve hava tahliyesi yerlerini işaretledik.
Bugün asıl işim aslında denetleme günümdü ;D
Denetmenlerim;Zaloğlu,Rifat Tülün ve Hikmet arkadaşlarımızdı.
Denetlemelerini "MÜFETTİŞ" edasıyla yaptılar,Rüşvet olarak çaylarını ikram ettik.Zaloğlu erken ayrıldığı için çayın demlenmesini beklemedi.
Raporlarını sonradan göndereceklerini söyleyip izin alarak ayrıldılar.
Bakalım rapor sonucunda kademe terfisi yapabilecekmiyim?
Emekliliğim yaklaştı da.
Gördüğünüz kamera 24 saat devamlı kayıt yapar_sen daha iyi bilirsin_fotolamadıklarımızı kayıttan seyreyleriz bir gün.
Kayıtlarda ikram ettiğimiz çaylar da çıkar nasıl olsa ;D