Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 200,140

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Hocam ilgiyle ızlıyorum . ellerine saglık . Bana göre her sey yolundaymış gibi geliyor.
Ayrıca beş görseli bir arada , benim için de bir başarı olmuş du . Tebrikler. ;D
Kolay helsın , selamlar.

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

azminizi kutlarım hocam kolay gelsin

Hocam kolay gelsin. İlgi ve hayranlıkla izliyorum..

Seyfettin hocam,

Sesi kesmek için davlumbaza da izolasyon yapmanızı önerebilir miyim?

Sayın hocam her şey güzel gidiyor.Biz kış gezisini bitirmek üzereyiz inş allah bir yerlerde denk geliriz.Bakalım mayıs15 gibi ankaradan geçeceiğiz.Saygılarımla kolay gelsin

Tebrik ediyorum Seyfettin Hocam, Ellerine sağlık, çok güzel gidiyor. Maşallah.

Seyfettin hocam ellerinize sağlık,her şey buradan çok güzel görünüyor ilgiyle takip ediyorum.Sizin işleriniz MAŞALLAH nazar değmesin yokuş aşağıya doğru bütün güzelliğiyle hızlanmış.En kısa zamanda içerisinde sefasını sürmenizi diliyorum...SAYGILAR,,SEVGİLER .......

Teşekkürler,
Üç aydır rampa çıkıyoruz.
O kadarda olsun!

58ayhan' Alıntı:
Sayın hocam her şey güzel gidiyor.Biz kış gezisini bitirmek üzereyiz inş allah bir yerlerde denk geliriz.Bakalım mayıs15 gibi ankaradan geçeceiğiz.Saygılarımla kolay gelsin

Selamlar "Geçiyorduk uğradık" örneği olmasın,her Anadolulu gibi konukları severiz.