Teşekkür ederim.Yusuf dediğin gibi insan girince çıkmak istemiyor.Orada bir firmada sorumlu olarak çalışan bir tanıdık var.Onun için bayi işlemi yaptı.Sağolsun yüzde yirmibeş indirimli alınca dayanamadım.Güzel birde katalog verdi.Düşüne düşüne seçme şansım oldu.Soların bilseydim camlısını alırdım aydınlatmada da kullanırdım.Gece lambası gibi.Neyse diğer alacaklarımı seçerek alırım.Elektrik panosu ledli.Bugün Bir alışveriş merkezinde düzünü sordum benimkinden pahalı.Üzerinde batarya göstergeside yok.Çakmaklığıda yok.Ozaman inan keyf aldım.
evet dostlar.Sıra geldi havalandırma sistemlerine iki gündür onlara zaman ayıırdım.Önce invertör havalandırması.Dıştan plastik ızgara içten açma kapatmalı paslanmazdan ızgara.Dış montaj tamamlandı.İç Huni kısmı yapılacak ve paslanmazda oraya monte edilecek.
Ahmet bey, solar havalandırmalar güzel olmuş, akıllıca bir seçim, bu sistemlerin kontrolü mümkün mü, yoksa enerji sağladıkları durumda sürekli çalışıyorlar mı?
mehmet bey devamlı olarak çalışıyorlar.Sadece gece çalışmıyorlar.Eğer sokak lambasını görürse yine çalışır.Şu anda hava bulutlu hiç güneş yok ama yinede çalııyorlar.İy tarafı ses yok.Alttanta klape yapma imkanı var ama şu anda onu düşünmüyorum.İnan arabada en ufak pis koku olacağını sanmıyorum.Gezilerde belli olacak.Aracımın arkatarafına monte ettim üstünü örtme şansım var
ışık fazla olmadığı sürece sadeece küçük havalandırmalar ile dış ilişkisi var.okadarcıkta olsun istedim.Sonuçta insan nefesi olacak.Yatak kısmınada onun için koydum.Yan camlar zaten sürgülü.