Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilkanissan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,403

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

Selamlar siteden kaynaklı bir sebepten dolayı foto ekleyemeden yazacağım. Aracımın marş motorunun içini söktüm dağıttım ancak kovandan mili çıkarmama rağmen marş dişlisini ayıramadım bir türlü.Birtanede taşlama makinası aldım yakında kaporta ayıklama işlemlerine başlıyorum.Sevgiler saygılar.

Dünkü çalışmam avuç taşlama ile ara bölmenin çıkarılması oldu. 2 tane disk yedik baya sağlam yapmışlar

07062012(003).jpg

Ha gayret kardeşim yavaş yavaş

umarım gecen 6 günde baya yol katetmişinizdir merakla bekliyorum tekrar kolay gelsin

Azminize gerçekten hayranım, çok cesaret isteyen bir işe soyunmuşsunuz, madem bu kadar girdiniz, bir gün iş sizi bıktığında şişirme yapmaya başlamayın, ara verin sonra devam edin. unutmayın sonunda siz kullanacaksınız.

merhaba
önclikle kolay gelsin
benimde 1985 model motokaravan ruhsatlı bir j 9 um var.fakat ben hazır aldım..mekanik teknik ve motor konularını bilmiyorum.sadece şöför ve karavancı adayıyım.karavan yapma konusun da Abdi abi uzmandır.sizleri takip ediyorum .başarılar diliyorum

merhaba
önclikle kolay gelsin
benimde 1985 model motokaravan ruhsatlı bir j 9 um var.fakat ben hazır aldım..mekanik teknik ve motor konularını bilmiyorum.sadece şöför ve karavancı adayıyım.karavan yapma konusun da Abdi abi uzmandır.sizleri takip ediyorum .başarılar diliyorum

Slm.sukret bey seneler gecmiz aradan .j9 unuz duruyormu.kisa modeli herhalde sizinki.fotograflarini ve bu aracla ilgili dusunceleriniz nedir.soylenildigi kadar yavas ve gurultulu bir araç midir .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri