KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)
Azminize gerçekten hayranım, çok cesaret isteyen bir işe soyunmuşsunuz, madem bu kadar girdiniz, bir gün iş sizi bıktığında şişirme yapmaya başlamayın, ara verin sonra devam edin. unutmayın sonunda siz kullanacaksınız.
merhaba
önclikle kolay gelsin
benimde 1985 model motokaravan ruhsatlı bir j 9 um var.fakat ben hazır aldım..mekanik teknik ve motor konularını bilmiyorum.sadece şöför ve karavancı adayıyım.karavan yapma konusun da Abdi abi uzmandır.sizleri takip ediyorum .başarılar diliyorum
merhaba
önclikle kolay gelsin
benimde 1985 model motokaravan ruhsatlı bir j 9 um var.fakat ben hazır aldım..mekanik teknik ve motor konularını bilmiyorum.sadece şöför ve karavancı adayıyım.karavan yapma konusun da Abdi abi uzmandır.sizleri takip ediyorum .başarılar diliyorum
Slm.sukret bey seneler gecmiz aradan .j9 unuz duruyormu.kisa modeli herhalde sizinki.fotograflarini ve bu aracla ilgili dusunceleriniz nedir.soylenildigi kadar yavas ve gurultulu bir araç midir .