güngör' Alıntı:Girişte kapının sol yanında dikme farklı bir uygulama yapacağınızı gösteriyor Bekir bey. Kolay gelsin.
TA2RX' Alıntı:Ama göz kararı yeteceğini düşündüğüm 5 cm açıklığın 1.5 cm'sini kontra kapatınca geri kalan alan çok dar oldu. Gelecek hafta açık rafı iki yan duvarın arasına değil, alt taraftan monte edip bakacağım. Kurtarır gibiyse ne ala. Değilse açık rafa veda edeceğim.
TA2RX' Alıntı:Bu hafta sonu benim için en oyuncaklı işçiliği içeren tavan dolaplarıyla uğraşmaya başladım. Dolapların yan duvarı için şablonu daha önce hazırlamıştım, hatırlayacaksınız. O şablon üzere, bu kez 15mm kontradan yan duvarları kestim. (Bu arada, şablon üzerinde de bir küçük değişiklik yaptım. İlk halinde kapak içe doğru açılıyken, artık tavana 90 derece.)
amiral' Alıntı:Hocam yapım aşaması çok uzun sürdü. yazlar kışlar gelip geçiyor.umarım bu yaza kadar tamamlarsınız. ha gayret .kolay gelsin size.73
TA2RX' Alıntı:Bu hafta sonu benim için en oyuncaklı işçiliği içeren tavan dolaplarıyla uğraşmaya başladım. Dolapların yan duvarı için şablonu daha önce hazırlamıştım, hatırlayacaksınız. O şablon üzere, bu kez 15mm kontradan yan duvarları kestim. (Bu arada, şablon üzerinde de bir küçük değişiklik yaptım. İlk halinde kapak içe doğru açılıyken, artık tavana 90 derece.)