Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mabirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 702
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,604
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen

Tavan ve yanlarda taş yünü kullanan biri olarak,
Sıcak ve soğuk havalar da ısı yönünden çok faydasını gördüm
Yazın 20 gün gece uyurken rahatsızlık hissettik, arka tavanda ki klimanın bakım ve tamiriyle oluşan 3x110 mm. açıklığın farkına vardım, ince bir çıta çektim, gece rahatsızlık sorunu ortadan kalktı. Tam emin değilim ama biz suçu açıklıktan tozan taş yününe yükledik. Belki de yanıldık.
Tavan nem ve su alırsa taş yününün ağırlaşarak tavan kaplamasına baskı yaptığına şahit oldum.
Yan kotrası zayıf olursa da dışa doğru baskı yapar,
30 mm. taş yünü muazzam kaplanmış yüzey için olabilir.

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Aydınlatıcı bilgi için teşekkür ederim. Rahatsızlık solunum güçlüğü gibi birşey miydi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mabirsen' Alıntı:
Aydınlatıcı bilgi için teşekkür ederim. Rahatsızlık solunum güçlüğü gibi birşey miydi?
Doğru, aşagı-yukarı
Araç tabanına bence, çürük-çarık yapılıp, şase boyası, pütür sonrası rulo halinde olan siyah membran döşenir, pürmüz yardımı ile tamamı ısıtılarak yapıştırılır. Üstüne 15-20 mm kayın kontra koy derim.

Pütür ve mebran döşedim. Araç dışındanda alttan zift kaplandı. 3*5 çıtalama yaptım. Aralarına taşyünü yapıp üzerine 18 mm. Playwood montajlayacağım.

Aynen devam mehmet hocam kolay gelsin.Ağırlık önemli ama Bursa dönüşü aracımı özel tartıya soktum.Depoda 100 lt su ile ve araç tam yüklü 3160 kg geldi.

Teşekkürler hocam. Bütün gayretim bu yaza yetiştirmek. Ancak sene sonu işlemleri bu ara sıkışık. Tofaş gurubu bir benzin depo kapağını komple aldım. 90 derece eğim ve çap küçültme yaptırarak temiz su için kullanacağım. Selamlar.

Dün malzeme almaya gittim, senin için karasal yönsüz anten baktım şu an için ellerinde yok, 10-15 güne kadar geleceğini söylediler, ben yine bakıp sani haberdar ederim...

Teşekkür ederim. Haberleşelim selamlar.

Herkese merhaba. Pis su deposu olarak fotoğrafta görülen iki travers arasına montaj düşünüyorum. Ancak egsoz çıkışı iki yravers arasına doğru çıkıntı yapmış durumda. Egsozcuya gittim orta susturucuyu küçük olan bir susturucuyla değiştirip egsoz çıkışını öne çekebilirim dedi. Sizce aracın yakıt, performans değerlerinde bir değişiklik olur mu?

uploadfromtaptalk1402034657150.jpg

An itibaryle orta camlara çerçeve dolanıyorum. Önce köpükten kalıp çalıştım.

uploadfromtaptalk1402241252942.jpg

Sonra başka bir ahşap malzemeyle yine kalıplandırdım. Cama mümkün olduğunca yapıştırdım.

uploadfromtaptalk1402241380222.jpg

Cam ve kaportadaki girinti çıkıntılara tam uyum sağlamak için freze ile kanal açtım.

uploadfromtaptalk1402241470632.jpg

uploadfromtaptalk1402241484685.jpg

Geri vites kamera hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Mehmet Ali bey

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kamerali-geri-vites-park-sensoru-3%2C5-led-ekranli-166893257/detay

bu benim de dikkatimi çekmişti. fiyat çok uygun geldi bana. bunu siz de rahat monte edebilirsiniz diye düşünüyorum. Bu sistemin güzel yanı sadece geri vitese atınca değil isterseniz sürekli de arabanın arkasını görebiliyorsunuz...

Av-in girişli 7 inch ekranlı navigasyon cihazı kullanırsan, en mükemmel desteği almış olursun, görüntü ekranı ne kadar büyük olursa okadar iyi netice alınıyor..

20130525_193514.jpg

20130525_171848.jpg

Atilla abi. Pup-up ducatoda kullandığın kameranın site adresi var mı? Kutu üzerinde yazanlarla arattım çıkmıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR