Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mabirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 702
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,600
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Hocam TV antenini henüz almadım. Atilla abinin yardımıyla satıcısına ulaştım ancak ellerinde yokmuş gelince alacağım. Havalandırma konusunda sizin yaptığınız a benzer bir çözüm bulacağım selamlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen

Kabloları araç üzerine çıkarmak için rakor kullanmanızı öneririm:

http://www.elektromarket.web.tr/?3025/kablo_rakorlari

Bunlar aracın içine su girmesini önlüyor. Hele bir de kenarlarını hafifçe mastiklerseniz işi garantilersiniz. Dual antenin kablosunu da aynı şekilde rakorla yukarı alın. Sonra anteni normal araçlardakine benzer bir anten tutucu ile sabitleyin. Sizin yöntemde araç içine su alma ihtimaliniz olacaktır.

Örnek uygulama için benim aracın fotoğraflarına bakabilirsiniz.

(Rakorları perakende bulamazsanız yakınınızdaki bobinajcılara sorun. Belki bir-iki tane satarlar ya da nereden alabileceğiniz konusunda yardımcı olurlar. Hiç bir yerden bulamazsanız haber verin. Ben de bir-iki tane fazla olacaktı ama nereye koyduğumu bulmam için biraz eşinmem gerek. :smiley: )

Hocam uyarınız için teşekkürler. Eski sigorta gövdelerini sizin belirttiğiniz rekor yerine kullandım. Etraflarını mastikledim. Çıkış kısmını kablonun sıkı sıkıya geçeceği kafar açtım. Kablo geçişinde mastik de yapacağım. Dual anten ise direk kaportaya montjlanıyor. Bağlantı kablosu altta kalıyor. Yine de emin olmak için kablolamadan sonra sracı basınçlı su ile yıkatıp kontrol edeceğim. 73.

Yapılan işlemin fotoları.

uploadfromtaptalk1402742686318.jpg

uploadfromtaptalk1402742704704.jpg

uploadfromtaptalk1402742719995.jpg

Teşekkür ederim. Biraz yavaş ama tek nli gidiyorum. Bir de okulların son haftaları yoğun geçince vakit bulamadım. İnşaallah bundan sonra daha seri gider. Selamlar.

Bu gün zemin yalıtımını tamamlayıp playwoodları yatırdım.

uploadfromtaptalk1403020727311.jpg

uploadfromtaptalk1403020747821.jpg

Playwoodlar mastik ve vida yardımı ile montajlandı. Kalınlık 18 mm.

Temiz su girişi için tofaş benzin depo kapağını kullanmıştım. Ancak görüntüsü hiç hoşuma gitmedi.

uploadfromtaptalk1403020949450.jpg

uploadfromtaptalk1403020963889.jpg

Sağolsun Atilla abinin yardımıyla temiz su depo kapağı getirttim. Bu gün montajladım. Bu gerçekten güzel oldu.

uploadfromtaptalk1403021086139.jpg

uploadfromtaptalk1403021118075.jpg

Temiz su kapağının son hali.

uploadfromtaptalk1403021218579.jpg

uploadfromtaptalk1403021233339.jpg

uploadfromtaptalk1403021250441.jpg

Liderim uzun zamandır bakmamistim super gidiyor yanlız telsiz anteni bazı alanlarda sıkıntı olacak gibi geliyor bana hadi kolay gelsin

kolay gelsin temiz su kapağıda güzel olmuş elinize saglık güzel gidiyor

TUGAY58' Alıntı:
Liderim uzun zamandır bakmamistim super gidiyor yanlız telsiz anteni bazı alanlarda sıkıntı olacak gibi geliyor bana hadi kolay gelsin

Teşekkür ederim Tugay liderim. Telsiz anteni istenildiğinde sökülebilir şekilde tasarlandı. Gövdeye montajlı kısım üzerine dişli bir yapıda. Yolunuz Afyon' dan geçerse beklerim. Sağlıcakla kalın. Selamlar.

ercan demir' Alıntı:
kolay gelsin temiz su kapağıda güzel olmuş elinize saglık güzel gidiyor

Teşekkür ederim Ercan bey. Önceki tofaş benzin deposu kapağı kaportadan 2 cm. kadar çıkmıştı. O yüzden hoşuma gitmemişti. Bu kapak gövdeyle beraber. Daha şık durdu. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR