Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mabirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 702
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,606
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen

Hazır delme işine başlamışken, banyo ve arka ranza havalandırmaları da kesildi. Yapıştırma öncesi kenarlarındaki çapakları temizledim.

IMG_20140524_143428.jpg

IMG_20140524_143432.jpg

IMG_20140524_143453.jpg

IMG_20140524_132552.jpg

IMG_20140524_143404.jpg

Etiketler

Camlar yerlerine Dayson mastikle yapıştırılıp küçük işkencelerle sabitlendi. Yine aracı böyle durumlarda hareket ettirmiyorum.

IMG_20140524_151133.jpg

IMG_20140524_151136.jpg

IMG_20140524_151617.jpg

IMG_20140524_164912.jpg

IMG_20140524_164918.jpg

mabirsen' Alıntı:
Camlar yerlerine Dayson mastikle yapıştırılıp küçük işkencelerle sabitlendi. Yine aracı böyle durumlarda hareket ettirmiyorum.
Ha gayret.Camlar takılıp izalasyon bitti mi karavan bitmiş sayılır.Sevgiler.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Teşekkür ederim hocam. Nasıl gidişat iyi mi? Sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Selamlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mabirsen' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam. Nasıl gidişat iyi mi? Sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Selamlar.

Şuan Malatya'dayım.İyi gidiyor.Sevgiler.bi ihtiyaç olursa ara.

Mehmet Hocam, güzel ve hızlı gidiyorsunuz. Yaz tatiline yetişecek inşallah.

Mehmet Hocam benim sayfamda duygusal nedenlerle güneş panelini şu an düşünmediğinizi yazmışsınız. Sonra takmayı düşünüyorsanız döşeme altına 6 mm kablo çekerseniz sonra tekrar döşemeyi sökmek zorunda kalmazsınız. Kolaylıklar dilerim.

Hedef yaz tatili doğru söylüyorsunuz. Kablo konusunda haklısınız. İnvertörü aldığım yer bana 10 metre kadar hediye etti. Onu tavana çekeceğim. Vakti gelince kullanılacak. Selamlar.

Mehmet hocam çalışmalar güzel gidiyor.Ellerine sağlık.Artık yavaş yavaş yola revan olmak lazım.Birazıda yolda tamamlanır.Saygılar.

Teşekkür ederim Ahmet hocam. Bu yolları daha önce yürümüş büyüklerimin görüşlerini almak önemli benim için.

Hocam bu arada Çınar'a hoşgeldin der anne babasını ve sizleri tebrik ederim.

Değerli karavan dostları camların iç çıtaları konusunda yardımınızı rica ediyorum. Özellijle sürgülü kapınınki. Daha önce bu sorunu çözmüş arkafaşlardan özellikle görsellerle yardım bekliyorum. Malumunuz aracın kasası yumurta gibi. Camlar için çıta dolanıyorum. Ancak kavisli yapısı zorluyor. Sabit cam için mümkün olduğunca çerçeveyi yerine alıştırıp montaj düşünüyorum. Ancak sürgülü kapı için tam karar vermedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Selamlar.

uploadfromtaptalk1401205954547.jpg

uploadfromtaptalk1401205977671.jpg

uploadfromtaptalk1401206002550.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR