enginizm35
Kamp II
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
kolay gelsin umarım fazla uğraştırmaz sizi..
kolay gelsin umarım fazla uğraştırmaz sizi..
İnşaallah diyelim,imalat yok en fazla birşeyler değişir diye düşünüyorum.enginizm35' Alıntı:kolay gelsin umarım fazla uğraştırmaz sizi..
Estasğfurullah hocam, saygı bizden.yavuz-çelikel' Alıntı:Tam olarak hayalimi gerçekleştirmişsiniz.Böyle güzel eser üreten eller öpülür.Saygılarımla.
Mehmet abi,orbay74' Alıntı:Arıf bey kardeşim
Çok iyi takıp etmemiş olabılırım , karavanın iki tekerlegı arasında denge cubuğu (bara demırı) var mı acaba. bılındıği üzere remorkun vırajlardakı santrüfül kuvvetınden dolayı yanal ci kuvvetı daha fazla artacagından bara demirinin onemi oldukca hayatıi onem taşır bence . Bunun yanında amotisor kısmen ani kasislerde bırden fazla esnemeyı onleyebilmesı bakımından da faydalı olabılır kanaatındeyım. Her ne kadar konfordan odün vermiş olsa da süreklı devam eden aşagı yukarı esnemenın de ceken arac uzerınde uyumsuzluk etkisi gosterebılır. Bana gore en onemlisi tam gorevını yapabılen bara demırı oldukca emniyetı artırabılır.
Aklıma geldı yazdım arıf bey (bara demırının bır ucu yerınden çıktıgı için oldukca korkutan bır teklıke atlattım) Mutlaka sızlerınde aklına gelmiştır.
Selamlar.