Poyrazları çok severim,çok güzel bir kamp alanı.mayıstosböce' Alıntı:Arif hocam Sapanca da kalıyorsa Poyrazlar (Kutsal Topraklar) bağımlısı olması çok doğal olur.Sucuk hörgücümde sürekli var zaten,onda sorun yok.
haklısın, benim ki sadece beyin jimnastiği. Karavanın bu haliyle de keyiflice kullanılır. Zaten yemek yaperken arka kapak açılıp yerde ayakta durulacağından yükseklik sorunu da olmayacak.Arif Hüküm' Alıntı:Hakan abi, ben işi bitirdim diye seviniyorum, gözünü seviyim yeni deteylar çıkarma başıma.
Yeni farkettim. Cümleyi yanlış yazmışım doğrusu;aslanahmet' Alıntı:Evet. Yolda giderken rüzgar almaması için yüksek tavan olması iyi.
aslanahmet' Alıntı:haklısın, benim ki sadece beyin jimnastiği. Karavanın bu haliyle de keyiflice kullanılır. Zaten yemek yeperken arka kapak açılıp yerde ayakta durulacağından yükseklik sorunu da olmayacak.
Kesinlikle doğru, ama önce Bülent abinin sucuğunu deniyeceğiz. ;D
Bi dakika şimdi, önce Cem'emi danışmalı,direk denemelimi? :-\aslanahmet' Alıntı:Bülent abinin sucuğunu denemek bana da nasip olmadı henüz. Millet methediyor ( Cem hariç ) İnşallah bir gün nasip olur.
Tamam, kutsal toprak deyince akan sular durur.Karnımızı doyuracaz.mayıstosböce' Alıntı:Her zaman hazırım,kutsal topraklara gelen herkes buradan karnı tok olarak ayrılacaktır.
Ya siz Cem i boşverin,kahvaltılarda onun sucuklarını kendi de yemiyor zaten.Benim masaya geliyor,üzülür veririm diye yanında Yağmur umu da getiriyor.Yakında ispatlarım fotoyu bulayım.
Nadir bey, teşekkür ederim.haybinkunduz' Alıntı:Arif bey,
Düşüncenize, elinize, emeğinize sağlık. Ayrıca, özendirici, bilgilendirici paylaşımınız için de teşekkürler! Sağlıklı, keyif dolu günler dilerim.
Sevgilerimle, Nadir.
enginizm35' Alıntı:arif bey ben çakme karavanın karkasını alukobontla kapatmayı düşünüyorsum, hatta sizede neden alukobont tercih etmediğinizi sordum, verdiğiniz cevap aklımı karıştırdı, forumu inceledim ancak epoksi ile laminsyon yaptığını söylediğinizi bulabildim. kaplama için 4mm kontra yeterli olurmu acaba yoksa biraz daha kalınmı olmalı, ve uyguladığınız teknik hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz..
malzemeler epoksi astar vb nelerdir,
nasıl uyguladınız,
şimdiden çok teşekkür ederim.
Alükobont metal bir malzeme,birleşme noktalarının sızdırmazlığını sağlamak zor, malzemeyi karkasa monte etmek zor(yapıştırma veya vidalama),metal olduğu için karkası ahşap yaparsanız ısıl genleşmeleri farklı olacaktır,50 kilonun üzerinde de bir ağırlık fazlalığı olacaktır diye düşünüyorum.enginizm35' Alıntı:arif bey ben çakme karavanın karkasını alukobontla kapatmayı düşünüyorsum, hatta sizede neden alukobont tercih etmediğinizi sordum, verdiğiniz cevap aklımı karıştırdı, forumu inceledim ancak epoksi ile laminsyon yaptığını söylediğinizi bulabildim. kaplama için 4mm kontra yeterli olurmu acaba yoksa biraz daha kalınmı olmalı, ve uyguladığınız teknik hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz..
malzemeler epoksi astar vb nelerdir,
nasıl uyguladınız,
şimdiden çok teşekkür ederim.