Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Merhaba Mehmet Abi,bugün bana çok yakın olan cesuregelim Saim Bey ile de görüştük.Beni karavanında karşıladı,çay ikram etti.Bir sorun çıkmazsa,çarşamba günü aracını bakıma götüreceğiz,fırsat olursa sana da uğrarız belki.Saygılar,kolaylıklar.Sami.
Mehmet Abi,onca işinin arasında zaman ayırdığın için kendi adıma teşekkür ederim. Sayende Metin Beyle de tanışmış oldum. Metin Beyin ikide birde Saim Beyin karavanına'' çok güzel ''deyip durması geliyor aklıma.İki fotoğraf çektim ama foruma ekleyebilecek miyim bilmiyorum. Bu arada Saim Beyin aracını götürdüğümüz arkadaş hem kısa sürede hem de uygun fiyata halletti işleri.Saim Bey kendisi belirtse daha iyi olur.Baharda bu paylaşımlarımızı daha da artırırız diye düşünüyorum.Selamlar, sevgiler.Bir sözünü unutmadım;birgün seni alıp çalışmaktan kaçırdığın İzmirdeki değişimleri birlikte göreceğiz.
Samı kardesım.
zaman ayırmak ne demek. Ben asıl arkadas ve dostlarıma zamanımı verme delısıyım. Calısmaktan zevk almıs olsamda , yenı dostlar ve eskı dostlar ıle hasbıhal etmek zevk ve sevınclerın en erısılmezı olur hep benım ıcın. Ayrıca dost bılıp zıyaretıme gelmıs olmanızdan seref duymusumdur , bılmelısınız. Soyledıgım gıbı Samı beyın karavanını oldukca orjınallıgını muhafaza ettıgını ve begenımı belırmıstım. Metın kardesımızın de hep hayallerını susleyen bır karavan modelı ıdı. Yuzundekı ve sesındekı arzu ve ıstegı ne kadar belırgın dı. Sunu bılıyorum kı(ınsallah) Metın de hayallerıne kavusacaktır. Eger senden bahsetmem gerekırse gezmek ve gezmeyı bılmek acısından kendımden daha profesyonel oldugunu belırtmelıyım. muhabbetınden ve cektıgın fotolardan daha dogrusu nereye bakıp fotograflayacagını ıyı bıldıgınden anladım bunu. Her ne kadar ıyı bır gezgın olamadımsa da gezmeyı ıyı bılenlerıde , bılebılme mezıyetım oldugunu da kendıme ayırarak bıraz paye cıkarayım kendıme. ;D
YIne boyle bırlıktelıkler ıcın gayret gosterelım. ben cok hosnut oldum.
hepınıze sevgı ve saygılarımı sunar selamlar gonderırım.
saglık ve mutluluk dılerım mehmet.
Sn Orsaalabanda (moderator)
Cem bey , Benım karavanım (mseref) bolumunde devam etmekte olan bız ege yoresınde ıkamet eden karavancı dostlarımız arasındakı tanısmalarımızı guclendırme konusunda yapmakta oldugumuz yazısmalarımız, Mseref dostumuzun ""benım karavanım " bolumunde gereksız işgal durumu yaratmakta oldugu dusunulebılecegı sebebı ıle , gerek yenı bır konu baslıgı acılması , mumkun olmadıgı takdırde "benım karavanım (mehmet ) bolumune aktarılmasını rıca edıyorum.
tesekkur ederım.
not: bu yazımı bolumunuze yazmam gerektıgını bılıyordum. Ancak cok ıstememe ragmen beceremedım.
Samı kardesım.
Sagolsun Cem kardesımız duyarlı davranıp ıstegımızı yerınde bulmus ve cozum getırmıs. kendısıne tesekkur ederız.
gırıstıgımız bu tesebbusumuzun sonuca ulasabılmesını cok arzu edıyorum. sanıyorum bolgemızdekı dostlarımızın da katılımlarında ısteklı ve fedakar duygularıyla gerceklesmesını arzuluyor ve ozluyorum.
sevgı ve selamlarımla.
sevgili mehmet orbay 74,
böyle bir köşeyi hakettiğini rahatlıkla söylemeliyim,yaptığın ve harika olacağı şimdiden belli olan
karavanını ve ustalığını gördüm.hem sabrınızı da ayrıca takdir etmek gerekiyor.
şöyle anlı şanlı bir açılış yapmak sözümüzü yerine getiriririz.bir an evvel bitirmen ümidiyle, sağlıklı çalışmalar.dilerim.
kolay gelsin.
Saım bey arkadasım.
Ovgunuz ıcın cok tesekkur ederım. Bu gunlerde havaların soguk olması sebebı ıle ara vermıs durumdayım. Ama bu zamanı telafı etmek ıcın ıyı havaları beklıyorum. bıtırebılmek ıcın gercekten ben de sabırsızlanıyorum. Sızlerınde gordugu gıbı pek boyuma gore olmayan bır işe kalkıstıgımdan olmalı kı zorlandıgım besbellı. Yınede azmımı kırmayıp ustesınden gelmeye calısıyorum. Acılıs konusunda dılegım hep bırlıkte bır acılıs yapabılmek arzusu olacak.
selam ve sevgıler gonderıyorum mehmet.
Benim yeni tanıdığım ama baktığımda yıllardır tanıyormuşum gibi gördüğüm bir Mehmet Abim var.Doğal olarak soğuktan herkesin etkilendiği kadar, belki de daha fazla etkileniyor. Önemli olan sağlıktır Mehmet Abi,sağlık . Varsın karavan biraz geç kalsın,sakın hasta olmayasın.SÖZÜM SANADIR Mehmet ABİ,selamlar.
Sagol Samı kardesım. Tesekkurederım.
Bu gun kaldıgım yerden tekrar calısmaya basladım Az da olsa ufak-tefek, kırık-dokuk bır yerlerını halletmeye calısıyorum. Kordela gununu hasretle cekıyorum.
sevgı ve selamlarımla.