Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Derındenız 1
samı kardesım, ılk gorusmemızde aktıf bır gezgın oldugunuzu anlamıstım . daha sonrakı gorusmemızde de sızı daha ıyı tanımaya baslayıp hakkınızda fıkır sahıbı olmaya baslayınca , dedım kı; Eyvah. Eyvah kı ne eyvah . fotografmakınenızdekı gezı resımlerınızı seyrederken bır yandan da , Samı kardesım de ucmus . O da bır seyyah ruhlu bır gezgın , kaptırmıs kendını artık ıflah olmaz dedım. zaten o da bızım gıbı , zehırlenmıs bır kere ;D ;D ;D konustuk, konustuk, konustuk. ne kadar da halım selım ruhlu bır ınsan dedım kencı kendıme. ustelık de okuyor. ne guzeldır okumak, kendını gelıstırmek bılgıyle donatmak. Zaten buralarda duracagına ınanmamıstım . kendıne haksızlık etme . Fotolarınnda kaynak manılerınle aletlerınle gordum senı. bır yerlerden baslayacagını tahmın etmıstım . hayırlı olsun ve kolay gelsın dıyorum samı kardesım.
Madem kı oyle; Bızım bır tanısma bolumumuz var , orada kendınden bahset , hatta ''benım karavanım" bolumunde de tasarımlarından dusuncelerınden bahset dostlarımıza . herkes senı anlayacak Şevk ve heyecanla yardım ellerını uzatacaklardır.
selam gonderıyorum mehmet.