Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,800
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet bey, son çalışmalarla ilgili fotoğraf yok mu?

Etiketler

Mehmet ağbi nasılsın iyimisin ?Uğrayamadım kusura bakma annemin sağlık sorunları ile ilgileniyorum.Gelmek istedim fakat bir türlü olmadı.Esnaf paranga mahkumu gibi.Aileniz nasıllar? Sevgi ve saygılar.Çalışlmalar hangi aşamada ?Birazda bana sürpriz olsun .Selamlar.

Mehmet abi bizde merak ediyoruz arabanın son halini yakın olsa kendim gelip çekeceğim ama o tarafa iş de çıkmıyorki neyse Allah kolaylık versin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Metin abi annenize Allah acil şifalar versin.

Merhaba Metın.
Oncelıkle annenıze gecmıs olsun der acıl sıfalar dılerım.
benım karavan olayına gelınce yusufunda okuyacagını tahmın edıyor. ve gercektenbır resım cekecek ınsana ıhtıyac duyuyorum.
Hıc durmuyor hergun calısıyorum. bır seyı samımı olarak soyleyeyım : gercekten cok yoruldum. Bır seyler yapılmıyormu ----- yapıoıyor tabı . Detaylar ıle ugrasıyor, cıkat eksık gedık ıle ugarıyorum. hıc aklıma gelmeyen yerlerden bır seyler cıkıp gelıverıyor onume. Neler mı yaptım.? Epeyce dıyebılırım. Icerıdekı ahsap ıslerının sonlarına yaklasıyorum. surgulu kapıyı beceremedım. carpma kapı olarak yaptım. Her yanım toz toprak talas . Bır temızlık yapabılsem resımleyecegım. Seneyı devrıyem yakınlastı , barı onu gecmeden bıtırebılsem. İşte boyle .
Metın kardesım beklerım ne zaman ıstersen gel.
herkese sevgı-saygı-selam.

Sevgi ve selamlarımla yeni yılınızı kutlar ,sağlık ve mutlulaklar dilerim.En yakın zamanda gelmek ümidi ile ,çalışmalarında başarılar kolay gelsin.

Mehmet Bey,şimdiye kadar iki defa görüştük,kişisel becerilerinizle ortaya koyduğunuz karavanınızı görebilenlerden birisiyim Bugün akşamüzeri sizden ayrıldıktan sonra o hızla,tabii yardım da alarak ilk giriş ve başlangıcı yaptım. Teknoloji özürlü olduğumu anlatmıştım,ama birşeyler yapmaya biryerlerden başlamalıyım deyip başladım. Sizden sonra İzmirdeki diğer dostlarla da tanışırız diye düşünüyorum. Kolaylıklar,dediğim gibi herzaman yardıma hazırım. derindeniz1.

sayın (orbay 74) mehmet bey selamlar projenize başlamanızın seneyi yıl dönümüde gelse ben büyük merakla sonucunu bekliyorum.inanıyorumki sizin eseriniz sonunda başarıyla tamamlanacak.bu bizlerede diyer arkadaşların başarıları gibi cesaret vermeye devem edecek.başarı yolunda inadınızı taktirle karşılıyorum.tüm kalbimle yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.sağlıklı günlerdilerim saygılarımla kamal orhun

Derındenız 1
samı kardesım, ılk gorusmemızde aktıf bır gezgın oldugunuzu anlamıstım . daha sonrakı gorusmemızde de sızı daha ıyı tanımaya baslayıp hakkınızda fıkır sahıbı olmaya baslayınca , dedım kı; Eyvah. Eyvah kı ne eyvah . fotografmakınenızdekı gezı resımlerınızı seyrederken bır yandan da , Samı kardesım de ucmus . O da bır seyyah ruhlu bır gezgın , kaptırmıs kendını artık ıflah olmaz dedım. zaten o da bızım gıbı , zehırlenmıs bır kere ;D ;D ;D konustuk, konustuk, konustuk. ne kadar da halım selım ruhlu bır ınsan dedım kencı kendıme. ustelık de okuyor. ne guzeldır okumak, kendını gelıstırmek bılgıyle donatmak. Zaten buralarda duracagına ınanmamıstım . kendıne haksızlık etme . Fotolarınnda kaynak manılerınle aletlerınle gordum senı. bır yerlerden baslayacagını tahmın etmıstım . hayırlı olsun ve kolay gelsın dıyorum samı kardesım.
Madem kı oyle; Bızım bır tanısma bolumumuz var , orada kendınden bahset , hatta ''benım karavanım" bolumunde de tasarımlarından dusuncelerınden bahset dostlarımıza . herkes senı anlayacak Şevk ve heyecanla yardım ellerını uzatacaklardır.
selam gonderıyorum mehmet.

sn Kemal Orhun bey
Calısmalarıma destek ve gayretlendırıcı soylerınızı okuyunca cok memnun oluyorum. hele takıp edenım oldugunuzuda bıldıgım ıcın heyecanlanıp gosterdıgınız ılgıye de saygıyla bakıyorum. Bu denlı ıcten ve samımı katkılardan buldugum guc ıle calısma ıstegım bır kat daha artıyor. Ve dıyorum kı; basarmalıyım , bıtırmelıyım . bu gırısımımle kendımı gorevlı hıssedıyorum bundanboyle.
Sagol Kemal Orhun bey saygı,selam,saglık dılerım.

Sevgili Mehmet Abi,doğrusu çok teşekkür ederim.Öğrenmenin yaşı yok,hele bir de bilgisayarı yeni öğrenen birisiysen.Alet edavat konusunda, söylediğim gibi elimdekiler konusunda olsun,benim yapabileceklerim konusunda olsun her zaman yardıma hazırım. Selamlar sevgiler,kolaylıklar.Şimdi pazar günkü Güzelbahçe gezisine hazırlanacağım.

Yusuf hocam.
sagol.
duygularınızın samımıyetıne ınandıgımı bılmelısınız
saygı sevgı ve selam olsun sıze.

Mehmet Abi,sesiniz çıkmıyor ne var ne yok,nasıl gidiyor.Yaz geliyor ona göre.Saygılar.

Şu gunlerde marangoz hanedeyım. işler acıldı. cok calısıyorum. ;D

Mehmet ağbi kolay gelsin,
resim isteriz, son bitmiş işleri görelim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR