Ynt:  Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
   Derındenız 1
samı kardesım, ılk gorusmemızde aktıf bır gezgın oldugunuzu anlamıstım .  daha sonrakı gorusmemızde de sızı daha ıyı tanımaya baslayıp  hakkınızda  fıkır sahıbı olmaya baslayınca , dedım kı; Eyvah.  Eyvah kı ne eyvah . fotografmakınenızdekı gezı resımlerınızı seyrederken  bır yandan da , Samı kardesım de ucmus . O da bır seyyah ruhlu bır gezgın , kaptırmıs kendını  artık ıflah olmaz dedım. zaten o da bızım gıbı , zehırlenmıs bır kere  ;D ;D ;D   konustuk, konustuk, konustuk.  ne kadar da  halım selım ruhlu bır ınsan dedım kencı kendıme.  ustelık de okuyor. ne guzeldır okumak, kendını gelıstırmek bılgıyle donatmak.  Zaten buralarda duracagına ınanmamıstım   . kendıne haksızlık etme . Fotolarınnda kaynak manılerınle aletlerınle gordum senı.  bır yerlerden baslayacagını tahmın etmıstım . hayırlı olsun ve kolay gelsın dıyorum samı kardesım.
    Madem kı oyle; Bızım bır tanısma bolumumuz var  , orada kendınden bahset , hatta ''benım karavanım" bolumunde de tasarımlarından dusuncelerınden bahset dostlarımıza . herkes senı anlayacak  Şevk ve heyecanla yardım ellerını uzatacaklardır.
    selam gonderıyorum       mehmet.