Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,190
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

sevgılı cem kardes
hafıfletıcı sebeblerden dolayı tesekkurler.
her ne kadar zugurt tesellısı oldugunu bıle bıle olsa bıle.
mehmet.

Etiketler

Mehmet bey,
Nette yaptığım araştırmada ( yurtdışı/yurtiçi) mdf de kullanılan formaldehit miktarının çok önemli olduğu ve riskin daha çok malzeme ile çalışırken oluştuğunu gördüm. O nedenle
lütfen çalışırken Cem'in de söylediği gibi maske kullanın. Çok ince toz oluştuğu malumunuz. Kendinize dikkat edin.
Oğuz

Marangoza mdf yi kestirirken de ne güzel kokuyor diye geçirmiştim içimden :D Vahşi cazibe bu olsa gerek :D

sn. oguz bey.
sızın gıbı bır arkadasın forumumuzda olması butun arkadaslarımın da katılacagını umarak sanslılıgımız olmalı. bu yonunuzu takdır ettıgımı bılmelısınız . cok ıyı bılgısayar kullandıgınıza da ınanıyorum. bızler bu melekemımızı henuz gelısıtıremedıgımız ıcın degerınızı bılıyor ve gereklılıgınıze ınanıyoruz . aydınlatma cabanızdan dolayı tesekkurederım.
rahatlatıcı bılgılerınız ve dıkkatlı davranılmam konusundakı tavsıleyelerınız ıcın mınnet duyarım.
sevgı ve salamlarımla . mehmet.

Oğuz abi gerçekten bir numara. Yasa, belge, bilgi, yönetmelik ondan sorulur ;) İşin bir de paylaşım ve sabırla her sorulan soruya cevap verme kısmı var ki, kelimeler kifayetsiz...İyi ki varsınız Oğuz abi!

İltifatlara çok teşekkürler. Paylaşmayı ve doğru bilgiye ulaşmayı seviyorum diyelim..
Sevgiyle, saygıyla
Oğuz

arkadaşlar panik olmayın, ben bu bilgileri açıklarken yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın diye söyledim, malzemeleri tanımadığınız için uyarıda bulunuyorum, yeniden belirtiyorum doğal olmayan her malzeme insanoğluna bir şekilde zarar veriyor.
Mehmet ağbi artık senin geri dönüşün yok, yola çıktın artık, pes etmek yok, lamine üstüne vernik tutmaz böyle bir şey düşünme ayrıca lamine plastik malzemedir kokuyu dışarı vermez sadece kenar cumbaların açık onlarıda bildiğim kadarı ile vernikliyorsun oradada sorun yok, kaşıntılarına gelince sende bir şey allerji yapıyor bu mdf de olabilir kullandığın yapıştırıcı da olabilir, öncelikle sana ne dokunuyor onu bulmalısın, çalışırken dikkat et hangi malzeme ile yan yana geldiğinde sende bazı anormallikler, oluyor en başta nefes problemi çekiyorsun
Oğuz beye de ayrıca teşekkür ediyorum bilgilerini bizlerle paylaştığı ve yardımcı olamaya çalıştığı için
sevgiler saygılar

Sevgili Mehmet Abi,
Bu saatten sonra vazgeçmek olurmu, arkadaşların dediği gibi seni rahatsız eden şeylerı tesbit edip önlemini alırsan sorun kalmaz. Binlerce insan senin maruz kaldığın formaldehitin onlarca katına maruz kalıyorlar, bir şey olmuyor. Ama senin gibi hassas bünyelilere ede etki ediyor olabilir. Ama mutlaka çaresi vardır. Pes etmek yok.

sn levent ve ahmet kardeslerıme.
yazılarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım. hanı bır tabırvardır derkı, "sarap ıcenler oldu de su ıcenler olmedı mı ? " bıraz dıkkat , bıraz korunma ., bıraz da bos ver dıyelım. sımdı bır seyden bahsedecegım hepınız guleceksınız bılıyorum ama boyle. ben aslında ınce toza karsı asırı denebılecek duzeyde antıpatı duyuyorum. yalın ayak asla yere basamam fakat yagmurlu havalarda veya camurların ıcınde yalın ayak yuruyebılırım . yakın zamana kadar terlıklerımın ıcıne corap gıymekte ve ellerıme calısma eldıvenı takmakta ıdım . fakat bu sıcaklar yuzunden coraplarından ve eldıvenlerımden vazgectım ama devamlı agzımın ıcınde toz ve talas hıssettıgımden dolayı sık sık elımı yuzumu ve agzımı yıkamakla bı-tab dusuyorum. herne olursa olsun. artık donermıyım dostlarım donemem asla bu benım ıcın namus meselesı oldu . bakmayın , perısanlıgım benı bır seylerı suclu ılan edıp takkeyı yere dusurmemeye calıstıgıma. hanı vardırya OMRUMUZUN SON DEMI ne olursa olsun yasamak her yasta guzel . , hele gonul yokmu. her seyı ıstıyor hıc uslanmıyor. fazla damar oldu galıba . kesıyorum.
halısane duygularımla sevgıler selamlar .
mehmet.

valla bu gazla karavanı bitirmen lazım Mehmet ağbi, bu destekler sana doping yapmadımı :D :D

MEHMET ABİ ÇALIŞMALAR NASIL GİDİYOR, SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR.

sevgılı dostlarım.
hepınıze cok tesekkur ederım. su anda bır muddet zorunlu olarak ara vermıs durumdayım. carsamba gunu atelyede yatar da mdf kesımı yaparken bır kaza gecırdım. makıne parcayı bana fırlattıgı ıcın sol kol bılek uzerı dıs kısımdan kesıldıgı ıcın dıkıs atılmak zorunlulugu oldu bu nedenle su anda ıstırahat edıyorum.
kusura bakmayın arkadaslarım. boyle bır hata yapmamam gerekırdı.
herkese gonulden sevgı saygı ve selamlarımı ıletırım. mehmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR