Bır haftaya yakın oldu Bulent beyın yazdıgı yazıya ne dıyecegımı bır turlu kararlaştıramadım. Bir hıkaye vardır . Bılgısayara bır soru soranların arasındakı temel fıkrası gıbı. Zavallı bılgısayar " nevar-neyok " denınce olanı bıtenı ındırme cabası ıle gunlerce calışmış durmuş . Benım halımde aynen boyle oldu . De bakalım şimdı. kurban bayramına yetıştirebilirmiyım yetıştıremezmıyım.
Bu gune kadar yaptıgım hep fınal belırlemelerınde hıç muvaffak olamadım. Evet şimdı kararımı belırtıyorum : Cevabım , Galıba. ben bıtırebılmeyı cok ıstıyorum ama her defasında bır şeyler oluyor o yıne bıtmıyor. Ne guzel olurdu o gun dostlarla bırlıkte olmak . Bulent kardesım ben var gucumle calısıyorum . Ne dıyelım belkı bıter.
Sagol yıne de bu bır dopıng olmalı, mesajı aldım .
Şimdı Leven in (buralpdı) gosterdıgı hatalı bolumle ugraşıyorum Bu polyester kaplama çok da ıyı bır seçim degılmış şimdı anlıyorum. hem çok zahmetlı hem de zamanla hava şartlarına karşı degışik yerlerde esnemeler oluyor ve kalıcılar. Yapacak fazla bır şeyim yok . Zaman buldukca kendımı iyi hissettikce duzeltıyorum.
Selamlar.