Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Datça yolunda İzmir'e uğrayıp Mehmet ağbiyi mutlaka görmek istiyordum, tabii karavanınıda merak etmiyor değildim
, sıcak bir karşılama ile hoş sohbete daldık, eşi ve kendisi çok sıcak kanlı insanlar, sevgi dolular, ikramlar sohbetler derken ben artık karavanı görelim dedim ve atölye kısmına geçtik, ben açıkçası bu kadar temiz bir işçilik beklemiyordum ilk şaşkınlığımı atınca yüzeyi birde elle kontrol ettim, fiberi bu kadar düzgün işlediği için Mehmet ağbiyi kutlarım, tesviye işi hatasız dalga yok ve bu yüzeyi bu şartlarda elde etmek hakikaten çok zor, ben kendim yapsaydım bu kadar düzgün çıkmazdı, hatlar ve köşe yuvarlakları arka panel çizgileri çok düzgün, ellerine sağlık,
içerisi çok ferah olmuş çok rahat ev konforunda yaşanabilinir, her detayı ince ince düşünmüş ve uygulamış,
aslında karavan bitmiş, içerisinin mobilyası %90hazır ama moral olarakda Mehmet ağbide bitmiş, moralinin bozulması gayet normal çünki hazır alabileceği birçok aksesuarı kendi yapmak istemesi sonucu zamanın uzaması, süre uzadığı zaman ister istemez moraller bozuluyor buna birde çevreden işten anlamayan insanların yorumları eklenince hepten hüsran, iş sanki bitmeyecek gibi geliyor, bu durum kendi karavanını yapan herkesin karşılaştığı olumsuzluk,
acilen bu karavanın dış kısmının toparlanıp sokağa çıkması gerekiyor, eğer bu yapılmazsa moral bozukluğundan bitme zamanı çok uzar, yolda olursa hem gezilir hemde imalat süreci daha kısa olur, kullanırken ihtiyaçlar daha iyi şekillenir diyerek bu düşüncemi Mehmet ağbiye ilettim kendiside hak verdi ve görüyorumki yeniden heyecan başlamış, bu çok sevindirici, eskilerden başlayıpda bitmeyen bu karavan kaldı, bu karavanında bitmesi de çok yakın çünki birşeyi kalmamış, sadece montaj ve rutuşlar onlarda gezerken yapılabilir,
ha gayret Mehmet ağbi
selamlar
sevgiler