Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 250,587
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Arkadaşlar tenteyi hergün açamak durumunda oldugumuz için ona araca baglı bir ayak yaptırdım , işi bittiğindede dogru portbagaja koyuyorum , nerdeyse kendi ayaklarından bile daha kullanıslı oldu şimdiki boyu 1 metre , ilave uzatmalarını koydugum zaman 2.5 metreye kadar uzayacak bu ayaksız tente..

Etiketler

fikir çok güzel

eeeee Leventcim yokluk adamı mucit yapar )) maltepedekı gibi ıslanmakta adamkı fikir sahibi yapıyor hahhahah.....

Abi Aracınızı yeni gördüm Gerçekten harika ya ağzım açık baktık resimlerinize çok ilgimi çekti
O Keklerden tatmak isterdim.tek kelime ile şahaneeeeee

erhan110' Alıntı:
eeeee Leventcim yokluk adamı mucit yapar )) maltepedekı gibi ıslanmakta adamkı fikir sahibi yapıyor hahhahah.....

neyse bu seneki toplantıya kadar tenteyi yetiştiririm artık ıslanmazsınız

buralpdi' Alıntı:
neyse bu seneki toplantıya kadar tenteyi yetiştiririm artık ıslanmazsınız

Kardeşim sıkma canını ben çift tabanca yaptım ) 5m.kare x 2 = 10 m.kare kapalı alanımız var ....

) Sağol ilyas kardeş yolun düşerse bekleriz....

Bizler çömez karavancılar olduğumuz için ancak sorunlarla karşılaşınca yeni çözümler üretmeeye mecbur kalıyoruz ...vede üstadlarda sağolsunlar yardımcı oluyor .. Sözün özü Eberspacher ısıtıcı 3 hafta sonra aküleri pert etme noktasına gelince hermetic bir sobayla sadece lpg kullanarak olayı çözmeye çalışacaz , ISINMA VE GAZ SOBASI MONTAJI kısımlarında yardımcı olursanız memnun olurum.

)Babalar neoldu bu gezenbilire 1 haftadır allahaskına açılmak bilmiyor...bir bilen varsa açıklasın lutfen ????????????????????????????????????

Selamlar
Erhan Abi geçen aracınızın yanından geçtim ama tezgah kapalı idi.
Yakında yeniden geleceğiz inşallah. Görüşmek isterim.
Kenan YAMA

kenanyama' Alıntı:
Selamlar
Erhan Abi geçen aracınızın yanından geçtim ama tezgah kapalı idi.
Yakında yeniden geleceğiz inşallah. Görüşmek isterim.
Kenan YAMA

Bizim hanım tok satıcı kenan kardeş )) saat 10-11 gibi açıyor , gelmeden gezenbilirden bir haber atarsan özellıkle bulunurum , zaten tanısmak istiyorum senlen malum DEFENDER kardeşliği beklerim haberini.

Selamlar
Erhan

JEneratörümüz budur kipor ig2600 invertörlü saatte 500 gr benzin tuketıyor vede sürekli olarak 2.3 kw enerji veriyor , aracın öntamponuna yaptıracagım bir kaide onun üzerine hava delikleri olan kilitli bir demir kutu ıcınde muhafaza edecem.

Jenaratörü aldık çünkü hedef aşağıdaki stil kahveler yapmak ..afiyet olsun )

Erhan abi,

Senin deneyimlerin olumlu sonuçlanırsa, rotamı honda dan kipora çeviririm...
Çünkü 10i nin benim ihtiyacımı kurtarmadığını farkettim, 20i de ise fiyat ziyadesiyle yüksek... :-\

taiga' Alıntı:
Erhan abi,

Senin deneyimlerin olumlu sonuçlanırsa, rotamı honda dan kipora çeviririm...
Çünkü 10i nin benim ihtiyacımı kurtarmadığını farkettim, 20i de ise fiyat ziyadesiyle yüksek... :-\

Tamam abi ok , yazarım buraya tecrubeleri...
Ya açıkçası okadar çok fiyat farkı varki , nerdeyse iki mislinden bile fazla yani aşağıdaki gibi

2 adet KIPOR invertorlu 2.6 kw x 2 = 5.2 kw 1200 tl x 2 = 2.400 tl.
1 adet HONDA invertorlu 2.0 kw x 1 =2.0 kw =2.600 tl.

Benim yaklaşık yaz mevsiminide dikkate aldıgımda 5kw'ye ihtiyacım olacak , tek bir kocaman jenarator buyuklugu, sesi bana uymuyor uysa dizel KIPOR KDE 5 KW likler 1,800 tl en ucuzu ama dedıgım gıbı 2 portakal kasası büyüklüğünde. Bu yüzden böyle çanta gibi küçük 2 tane kullanmak daha uygun gibi.

Selamlar
Erhan

Son nokta
1296 tl / 10 taksit 2.6kw enerji
Aynı anda hem espresso makinesi 1kw, hem mikrodalga fırın1 kw 10 tanede lamba vs vs
Özellikle kronometre tuttum kahve makınesındekı 1 litre suyu 1.5 dakikada kaynama noktasına getirdi ve aletin akıllı gazı sessize girdi.
Jenaratör olmazsa olmaz diyen arkadaşlara teşekkürler....

Erhan bey denediğiniz bir zaman bu aletin yakıt sarfiyatını da bildirirseniz iyi olur, acaba daha düşük güçte olanları da varmıdır?