Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 235,173
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Beykoz offroad yarışması 23 Ekim , Riva kampı karavan görüntüleri :smiley:

IMG_0173.jpg

IMG_0174.jpg

IMG_0177.jpg

IMG_0184.jpg

IMG_0177.jpg

Etiketler

250 Dodgeyi ofroad bolümünde uzun uzun incelemiştim. Hatta sahibine mesaj yazıp, karavan bölümündede paylaşmasını istiyecektim,
öyle kaldı. Bence 4x4 karavan için güzel bir altarnatif. paylaşım için teşekkürler.

ilker 72' Alıntı:
250 Dodgeyi ofroad bolümünde uzun uzun incelemiştim. Hatta sahibine mesaj yazıp, karavan bölümündede paylaşmasını istiyecektim,
öyle kaldı. Bence 4x4 karavan için güzel bir altarnatif. paylaşım için teşekkürler.

Evet ilker o dodge karavan uzun saçlı olan Erol arkadaşımızın kendisinin yaptıgı 2.Dodge karavan , A'dan Z'ye kendisi yapmış full full bir araç üzerinde ağır arazi donanımı diff kilitleri falan var.

dalyan' Alıntı:
Anlaşılan daha çok öğreneceğim şey var :smiley:Ancak ben belkide yüzden fazla araca sahip oldum,bunların içinde iddialı iddiasız dört çeker araçlar dahil,nedense beni bu kadar etkileyen,heyecanlandıran,üstünde uzun uzun düşünüp proje ürettiğim bir aracım olmadı.Ne entrasan değilmi?

Ertan bey kartaltepe offroad kamping iptalmi ? gidilyormusunuz siz???

Merhaba Erhan bey.Iptal edılmıstı ama hava actıgı ıcın ıptal kararını ıptal etmısler,evet esım ıle bırlıkte yarın gıdıyoruz saat 12 de tekırdag sahılde ozcan koftecısının onunde toplanıp sehır kortejını mutakıp konvoy halınde kamp alanına gıdecegız.Sız gelıyormusunuz?

ok Memnun oldum bende gelecem evet saat 12 özcanlar köfteye yetişirim, sizbilirsiniz o dağ yolu patika çıkışını kar varmı ??? zincir almak gerekirmi ne dersiniz????

O zaman ozcanların onunde gorusuruz:smiley:Valla dun aksam 20cm kar varmıs ama sımdıkı durumu bılemıyorum.bende pek bılmıyorum guzergahı ancak gıdenlerden haber beklıyoruz,etkınlıkler forumundan takıp edıyorum olayı.Bır problem yasanacagını sanmıyorum yarın ve pazar gunu cok daha ıyı olacak hava ama ben her ıhtımallı goz onunde bulundurarak 2 takım zıncırle gelecegım,zaten aracımda her daım mecut zıncırler yınede ıhtıyac olacagını sanmıyorum.

Bu kadar özcanlar köftecisi muhabbetinden sonra Tekirdağ köftesi yemeden gelmeyin :D . Ben Keşan lı olduğum için her Tekirdağ geçişinde mutlaka uğrarım.

30-31.EKİM.2010 İSOFF KARTALTEPE TEKİRDAĞ KAMPI ( RAKIM:850 METRE / ISI : - 5 )[attachment=1]
Arkadaşlar nihayet Defender Camper'ın offroad performansını oldukça zor şartlarda test ettik mutluyuz :smiley: aşağıda Gezenbilirden Ertan kardeşimle (Dalyan) tırmanış öncesi değerlendirme halindeyiz ...
Tekirdağ şehir içinde korteje katıldık karlı yollardan geçtik 25-30 derece balçık çamurdan tırmandık ve kepçelerin dozerlerin bile battığı
Kartaltepe zirveye vardık ve kampa katıldık .... Kamp resimleri gelecek...

IMG_0213.jpg

IMG_0201.jpg

IMG_0235.jpg

IMG_0231.jpg

IMG_0242.jpg

ilker 72' Alıntı:
Bu kadar özcanlar köftecisi muhabbetinden sonra Tekirdağ köftesi yemeden gelmeyin :D . Ben Keşan lı olduğum için her Tekirdağ geçişinde mutlaka uğrarım.

:smiley: Yedik yedik ilker hatta özcanlar turrnuvanın köfte sponsoru oldu :smiley: arabalara bayragını taktı ama genede köfte ekmegi 5 tl den vermeyi ihmal etmedi .... ***cevapsız kalmıs mesajın kusura bakma

Erhan abi selamlar.
Abi bizim cektigimiz fotolar ve videolari bir kac saat icinde atiyorum.Abi gercekten iyikide gitmisiz ve iyikide senin gibi bir dost abiyle tanistmisiz diyoruz ben ve esim. Gercekten cok zevkli ve macera iceren bir seruven gibiydi degilmi abi:smiley:Abi seninle her yola gidilir.Murat kardesime selam BABA BUYUKSUN:smiley:

dalyan' Alıntı:
Erhan abi selamlar.
Abi bizim cektigimiz fotolar ve videolari bir kac saat icinde atiyorum.Abi gercekten iyikide gitmisiz ve iyikide senin gibi bir dost abiyle tanistmisiz diyoruz ben ve esim. Gercekten cok zevkli ve macera iceren bir seruven gibiydi degilmi abi:smiley:Abi seninle her yola gidilir.Murat kardesime selam BABA BUYUKSUN:smiley:

:smiley: Ertan kardeşim teşekkür ederim düşüncelerine , sen adam evladısın mühim olan budur , değmeyecek ucuz adama merhabımı bile esirgerim .
Aynen dediğin gibi büyük serüven yaşadık zaten bizden başka içinde kalınacak camper karavan vs.de yoktu ., açıkçası 200.000 tl lik Hummer'lar bile bizim konforu sağlayamadı vatandaş - 10 derecede çadırlarda o rüzgarda nasıl geceyi geçirdi benim aklım hala almıyor :smiley:

Kartaltepenin eteğindeki köyden çıkış ve 3 tonluk defenderın sıkıntılı anları , yarım metrelik balçık kanallarda tepeye kadar ağır diff arazide 1.viteste ilerleyiş en dik noktada takılma vede arkadaki uçuruma doğru 1 metrelik kayış .... ağır arazi 2.viteste olsaydım belki kurtarabilirdik . Daha sonra Ertan kardeşim aynı yolu ok144 çamur lastikleriyle yardıra yardıra atlattı :smiley:)

IMG_0228.jpg

IMG_0233.jpg

IMG_0230.jpg

IMG_0229.jpg

:smiley: Odun toplama mücadelesi , vede tanıştırayım Co-Pilot'um Murat :smiley: o olmasaydı ben çok traktör beklerdim çünkü bayrağı çekmiştim ...Murat yardımların için teşekkürler ......

IMG_0241.jpg

IMG_0240.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.