Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 235,803
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Çok güzel etkinlik olmuş fotolara teşekkürler. Bizde çocuklarla gitsek diye bir an aklımızdan geçirdik ama sonra vaz geçtik, zaten yol şartlarıda bizim araca pek uygun değilmiş gibi.

Etiketler

Sevgili İlker Sevgili Yusuf çok teşekkürler :smiley: Kardeşim hiç düşünme hemen al sadece 7 lira sen onu Jumbo jet gibi yaparsın eminim :smiley:)
Bak ilk defa söylüyorum denendi görüldü açıkçası ben bir yeri kırılırsa kamyona yükler 500 emi 1000 emi yükler getiririm onun hesabını yaparak gittim cidden.... Ama Jeepler , Cherokeeler rot kırdı , şaft koparttı , dozerler bile battı aynı balçıktan bizde geçtik bizde tık ...dosta tavsiye edilir yani , kusuru küçük evet ama farklı bir işlevi yapabiliyor kerata....

IMG_0244.jpg

Ertan çok teşekkür ederim ama mahcup ediyosun :smiley: bizde sizin gibi güzel dostlar edindik işallah Yeşilyurtada bekliyoruz ....
Teşekkür bahsine gelince öncelikle GEZENBİLİR platformuna teşekkür etmek isterim öncelikle aynı zevkte aynı kafada olan insanları biraraya getirip onların sosyal ortamlarda beraberliğini sağladıkları için. Eğer derinlemesine düşünürsek bu kadar benzerlikleri olan insanların tanışabılmeleri imkansız bişey ama internet ve uygun bir çatı altında olabiliyor bu .

İkincil olarak tabiki İSOFF un yaptıgı çok çok büyük bir organizasyondu zaten 11.cisinin yapılmasından belliydi bu. Katırların 4x4 araçların bile çıkamadıgı 1000 metre yuksekte dağa devasa bir trafonun çıkarılması hayret bişeydi , adamlar gerçekten profosyöneldi. Sitelerindende teşekkür edecem kendilerine.

Çiftlikteki çamurdan çıkmanı hiç yadırgamadım kardeşim artık sen tecrübeli bir pilotsun :smiley:)) bende yarın Yeşilköy sahile gidip Defenderı denize sokacam :smiley:))) kalırsak nasolsa birileri çeker hemde TV lere çıkarız nasolsa bunada alıştık dimi ???

Soğuğun kendini hissettirdiği anlar , turuncu branda masa örtüsü değil odun deposunun kamuflajı zira odun en önemli şeymiş kamplarda :smiley: ve TRT röportajımız Offroad karavancılığı hakkında veciz sözler söyledim ...Aralılk.2010 1. haftada TRT Anadoluda yayınlanacak, en alttada geceyarısı sohbetleri ...

Resim 077.jpg

Resim 078.jpg

Resim 079.jpg

Erhan Ertan bey çok güzel bir gezi olmuş, imrenmedim dersem yalan olur,
böyle şenlikli gezilerinizin devamını dilerim

Sağolasın Levent bey , işallah bahar olsun senin Ducato bitsin hep beraberde gideriz :smiley: Yusufada bir Defender oldumu odun çaylarıda ondan , yemekler benden bırakmam kimseye :smiley:)
İmrenmeye gelince hocam asıl imrenen benim senin o gül ağacı kaplamalar koparttı beni :smiley: başka bişey düşünemiyorum aslında başından beri aklımda o vardıda işte biliyosun yanlış zaman yanlış insan olayı ...

Selamlar
Erhan

Eksikliğini hissettiğimiz malzemeler :-
Portatif sandalyeler + mangal +kömürü vs.si + tirpişon+çerez +j.daniels:smiley: + metaxa + tahinpekmez+ mapa takılabılecek keten halat + tabiki vinç+ turşu bide V8 turbo motor :smiley: ama lpg bunlara uymadıgı için boşgeçiyorum.

Zararlarımız ise az dönüş yolunda Series.2.Defender la yanyana kafaları tokuşmak zorunda kaldık , vede onun portbagajı benim aracın sol üst karavan camını kopartmak üzereydi durduk , bizim sağyanımız uçurum kımlıldayacak yer yok biraz ayar çektik ve ite kaka kurtulduk camın sol üst köşesini kopartmıs vede aracın sol üst köşesi ezilmiş ... bunada şükür problem yok.

Resim 072.jpg

Resim 073.jpg

Erhan abi geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız,vinç konusuna gelince aracınız defender ve arazide çokca dolaşacaksanız vinç hem ihtiyaç hem jeppteki en gösterişli aksesuar ;)

Ben her zaman hazir ve nazirim Erhan abi,yeterki gidiyoruz de:smiley:

Erhan abi biz her zaman haziriz gezilere yeterki onceden haber ver yeter:smiley:Bu acemiligimize geldi bir dahaki sefere tam donanimli gelecegiz.

Sağolun arkadaşlar neticede kaza bile değildi keçiyolu gibi dar bir yol mecburen oldu.

Ertan sağol kardeşim takip edelim organizasyonları yaparız bişeyler :smiley:
Yol dönüşünde biz muratla yukardaki listeyi oluşturduk , sende ufak ufak başla çarşı alışverişlerine işin uzun :smiley:)

Park halindeyiz çamur aracımızın üzerinde kalmalıymış :smiley: Çünkü çamur offroad aracının onuruymuş ....

Resim 071.jpg

Resim 070.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR