Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,758
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Aracı park ettiğim pazar gününden beri buzdolabı 3 gün boyunca toplam 70 saat açık kalmış :smiley: Şekilde görüldüğü gibi buzdolabının beyaz olan yanları tamamen buzdu ama akülerin 2 side fulldu, teşekkürler Açsa otomotiv ve Indel.b.

Resim 002.jpg

Resim 001.jpg

Etiketler

erhan110' Alıntı:
Park halindeyiz çamur aracımızın üzerinde kalmalıymış :smiley: Çünkü çamur offroad aracının onuruymuş ....

evet ne kadar bol çamur o kadar gurur, araç bu gururlanmayı da haketmiş bence, yakışmış :smiley:
valla içimde böyle acayip bir duygular oluşuyor, birşeyler eksikmiş gibi benim araçta ;D ;D ;D
bizim ducatoların 4x4'lerini karavan yapacaksın, önünde vinci, tadından yenmez herhalde

Zaten şu anda 4x4 ducatolar siparişle üretiliyor, isteyenlere ise eski modellerde ilave olarak takılıyor, 25.000 TL fark alıyorlar...
Konu ile ilgili haberler aşağıda..

http://www.bugun.com.tr/haber.aspx?id=18664

http://www.haberler.com/fiat-ducato-ambulanslar-saglik-bakanligi-na-teslim-haberi/

:smiley: Beğendiğine sevindim Levent bey , ama dün 2 yıkamacı almadı kusura bakma abi hesabı :smiley:) iş başa düştü .
Dağda MB Sprinter 4x4 bir ambulans gördük inanamadık açıkçası ama çıkmış oralara kadar aynen sizlerin Ducatolar gibi koskoca bir vandı , tabi hemen aklımdan geçti bundan ne güzel karavan olur diye., ancak herhalde pahalıdır fiyatları.

Atilla hocam senin hesabın kuvvetlidir sence 200 amper aküde bu indel.b. aküleri tüketene kadar kaç saat açık kalabilir dersin ??

Satarter(marşa basarken anlık yüksek güç veren tip) deyil ama Traksiyonel(sabit enerjiyi sürekli verebilen tip) 200 amp akü, buzdolabını, Yazın 48-50 saat, kışın 60-70 saat çalıştırır...

buralpdi' Alıntı:
Erhan Ertan bey çok güzel bir gezi olmuş, imrenmedim dersem yalan olur,
böyle şenlikli gezilerinizin devamını dilerim
Levent bey merhaba dediğiniz gibi güzel bir gezi oldu.Tadı damağımda kaldı hala,teşekkürler. :smiley:

erhan110' Alıntı:
:smiley: Beğendiğine sevindim Levent bey , ama dün 2 yıkamacı almadı kusura bakma abi hesabı :smiley:) iş başa düştü .
Dağda MB Sprinter 4x4 bir ambulans gördük inanamadık açıkçası ama çıkmış oralara kadar aynen sizlerin Ducatolar gibi koskoca bir vandı , tabi hemen aklımdan geçti bundan ne güzel karavan olur diye., ancak herhalde pahalıdır fiyatları.

Atilla hocam senin hesabın kuvvetlidir sence 200 amper aküde bu indel.b. aküleri tüketene kadar kaç saat açık kalabilir dersin ??
Merhaba Erhan abi.Abi kendi kendine yıkayamazsın yıkasanda çıkmaz o çamurlar ;DBizim trakoff tan arkadaşlar vardıya onlardan birisinin aracını tam 6 kez yıkamışlar öyle çıkmış çamurlar.Bende daha yıkatmadım zevkini çıkarıyorum :smiley:

erhan110' Alıntı:
Ertan çok teşekkür ederim ama mahcup ediyosun :smiley: bizde sizin gibi güzel dostlar edindik işallah Yeşilyurtada bekliyoruz ....
Teşekkür bahsine gelince öncelikle GEZENBİLİR platformuna teşekkür etmek isterim öncelikle aynı zevkte aynı kafada olan insanları biraraya getirip onların sosyal ortamlarda beraberliğini sağladıkları için. Eğer derinlemesine düşünürsek bu kadar benzerlikleri olan insanların tanışabılmeleri imkansız bişey ama internet ve uygun bir çatı altında olabiliyor bu .

İkincil olarak tabiki İSOFF un yaptıgı çok çok büyük bir organizasyondu zaten 11.cisinin yapılmasından belliydi bu. Katırların 4x4 araçların bile çıkamadıgı 1000 metre yuksekte dağa devasa bir trafonun çıkarılması hayret bişeydi , adamlar gerçekten profosyöneldi. Sitelerindende teşekkür edecem kendilerine.

Çiftlikteki çamurdan çıkmanı hiç yadırgamadım kardeşim artık sen tecrübeli bir pilotsun :smiley:)) bende yarın Yeşilköy sahile gidip Defenderı denize sokacam :smiley:))) kalırsak nasolsa birileri çeker hemde TV lere çıkarız nasolsa bunada alıştık dimi ???
Abi kusuruma bakma bu satırları atlamış yani okuyamamıştım şimdi farkettim.Abi ne mahçubiyeti,sen hakketen değerli bir insansın şimdi okuyanlar diyebilir bunlarda anma çok övdüler kendilerini ama gerçek bu abi :smiley:Aynı şekilde olurda buralara yolun,yolunuz düşerse en iyi şekilde ağırlamak isterim sizi,ayrıca çiftliğimde kuzu çevirme sözünüde unutmuş değilim :smiley:Evet dediğin gibi ilk evela GEZENBİLİR ailesine teşekkürler aynı düşünceleri bende paylaşıyorum.Çiftliğimdeki çamur batağından çıkma konusuna gelince yok abi bu pilotlukla falan alakası yok allah yardım etti sadece.

Sağolasın Ertan kardeşim :smiley: nasıl yeni bişeyler düşünüyormusun Defendera ? Ben hidrolik vinç sordum Warn 1800 usd dediler , pahalı oldukça elektriklisine kıyasla ama 1500 lb.. 7 ton yani ...

Abi en azından mart-nisan ayına kadar düşünmüyorum malum köpekleri çiftliğe götürüp getiriyorum,nisan dan sonra çünkü o zamandan sonra devamlı çiftlikte kalacaklar

marmariscj7' Alıntı:
Erhan bey buzdolabınızın marka ve modeli nedir biraz özelliklerinden bahsedebilirmisiniz.

Kusura bakma arkadaşım cevapsız kalmış sualiniz. 26 litrelik 12 v. küçük bir buzdolabı. Başka yerim olmadığı için bukadar küçüğünü almak zorunda kaldım ama küçük olması sebebiyle dondurma süreside çok kısa 2-3 saat içinde buz yapma kıvamına geliyor. Aşağıda linke tıklarsanız ithalatçı firmanın sitesinden bilgi sahibi olabilirsiniz.
http://www.acsagroup.com/kategori.aspx?ID=32

Selamlar
Erhan

Erhan abi bu gün 6. gün oldu ve artık kocaoğlanı yıkattım,daha doğrusu yıkadım.Üstüm başım çamur içinde kaldı ve yaklaşık 3 saat sürdü ;D Motorda çamur içindeydi tabiki abi ben ne bilim aklım uçmuş yeni arabalarda kalmış hiç bir yerini kapamadan bastım tazzikli suyu tabiki marşa bas aşkolsun çalıştırabilene,yıkamada çalışanlar hava mava bastı nafile baktım olmayacak kamp alanında tanıştırdığım Volkan ustayı aradım adam kapamış dükkanını evine gitmiş ricam üzerine sağolsun kırmadı geldi.Abi derlerya ustayı görünce korkarmış diye hakketen usta geldi 2 parmak attı çalıştı araba.Bu arada hidrolik kaçırıyorduya onuda pazartesi yapıcak üst merkezi değişecek.

Bende bugün yıkadım çamurlar olmuş çimento :smiley:
Distribütöre 9 no beybi bulaşık eldivbeni takarsan bişey olmaz , hatta motorun altınada bikini giydirmek lazımmış :smiley:

Arkadaşlar benim aracın hem arka hemde ön tarafına güvenlik vede seyir için dome görüş kamerası taktıracam özellikle kızılötesi olsun istiyorum. Piyasada araştırdığım yerlerde zayıf kameralar gördüm hoşuma gitmedi . Bu konuda gerek malzeme gerek montaj konusunda yardımcı olabilecek tanıdık dostları olan varsa bilgi almaktan memnun olacağım .

Selamlar
Erhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR