rtulun' Alıntı:Kolay gelesin ustam,bayılıyorum sana.
Bayılmanın ne zamanı ne yeri.Kemal Bey uyduruklarına devam etsin.Sen benim kamera işini çözümle.Ondan sonra bayılırsın.Navigasyonum var.Telefonla onun üzerinden konuşabiliyorum.Lazım olan geri görüş kamerası.ne yapmam gerekiyor.Selamlar.rtulun' Alıntı:Kolay gelesin ustam,bayılıyorum sana.
Bugün bayılmak moda oldu.Karavanın tabanına döşenmek üzere Seyfettin Abiyle derfleks laminant aldık.Beyaz tutkalla yapıştırsam olur mu?taban medefelam,kendisi plastik türü bir döşeme.Selamlar.Aka' Alıntı:Rıfat hoş geldin, işi yaparkende bana baygınlık geliyor, ama bittiğinde yorgunluğum gidiyor..
Adil05' Alıntı:Bayılmanın ne zamanı ne yeri.Kemal Bey uyduruklarına devam etsin.Sen benim kamera işini çözümle.Ondan sonra bayılırsın.Navigasyonum var.Telefonla onun üzerinden konuşabiliyorum.Lazım olan geri görüş kamerası.ne yapmam gerekiyor.Selamlar.
Bilgisayar girişi var.Bir bakmam lazım.Pek anlamam.Teşekkürler.Sevgilerle kalın.TA2RX' Alıntı:Kameranın video_in girişi var mı? Varsa kamerayı taktığınız anda tanıması gerek. Yoksa yeni bir navigasyon almanız gerekecek muhtemelen.
Adil05' Alıntı:Bugün bayılmak moda oldu.Karavanın tabanına döşenmek üzere Seyfettin Abiyle derfleks laminant aldık.Beyaz tutkalla yapıştırsam olur mu?taban medefelam,kendisi plastik türü bir döşeme.Selamlar.
seyyah54' Alıntı:Sayın (Aka)Kemal bey ellerinize sağlık.Kapaklara bayıldım.Orada olsam çalmak isterdim.
seyyah54' Alıntı:Kemal bey birgün karşılaştığımızda sizde düzünü yaparsınız.Alacak haneme yazayımmı? :-\
Adil05' Alıntı:Bugün bayılmak moda oldu.Karavanın tabanına döşenmek üzere Seyfettin Abiyle derfleks laminant aldık.Beyaz tutkalla yapıştırsam olur mu?taban medefelam,kendisi plastik türü bir döşeme.Selamlar.
Adil05' Alıntı:Beyaz tutkalla yapıştırsam olur mu
seyyah54' Alıntı:Sayın (Aka)Kemal bey ellerinize sağlık.Kapaklara bayıldım.Orada olsam çalmak isterdim.
airboat' Alıntı:Emeğine sağlık aka,
Kapaklar Çok çok çoooooooooook güzel oluyor.