Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,398

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka)

aka' Alıntı:
bu Yazıyı Sadece Denemek İsteyenlere Örnek Olması İçin Yazıyorum.

polyester İşini Kaptığımı Düşünerek Üst Dolap Kapaklarını Yenilemeye Başladım, Eski Kapakları İki Parça Halinde Yaptığımdan Yan Yana Kapandıklarında Yüzeyler Arası Bazı Noktalarda Yarım Santim Kadar Seviye Hatası Vardı ( Kalıptan Dolayı ) , Önden Bakıldığında Düzgün Görünsede Yandan Bakıldığında Ufak Tefek Çıkıntılar Göze Çarpıyordu.
bu Sefer 4 Kapağıda Yekpare Yapıp Sonradan Dilimlemeye Karar Verdim, Önce 4 Dolabıda Kapatacak Kadar Ctp Parça Kestim, Bir Yüzeyini İyice Zımpara Yapıp Dolapların Alt Ve Üst Çenelerinden Çıta İle Tutturdum Ve Üzerine 1 Kat Elyaf Attım. Kuruyunca Sertliğine Bakıp Gerekirse 1 Kat Daha Atabilirim, En Son Üzeri Papel Kaplama İle Kaplanacak.
kapaklar Tam Hayal Ettiğim Gibi.eline Sağlık.iyi Günlerde Kullan.sevgiler.

Uydur, Kaydır Nereye Kadar :smiley:)
ellerinize Sağlık, Sonucu Merakla Bekliyorum...
alpaslan

airboat' Alıntı:
paslı Bir Çiviyi Çakamayan Aka Arkadaşımızın;yaptığı Uyduruk İşlere Bak.
çıldırtıyor Beniiiiiii ;d ;)

ya Elime Sadece Cam Çivisi Geçti O An, Oda Ctp Yi Delemedi.

adil05' Alıntı:
kapaklar Tam Hayal Ettiğim Gibi.eline Sağlık.iyi Günlerde Kullan.sevgiler.

zaten Bu Kapak İşini Bu Başlıkta İkinci Kez Yayınladım, İki Farklı Yöntem, Her Araçta Bombeli Kapak Yok, Vakti Bol Olan Arkadaşlar Yapmak İsterse Örnek Olması Amaçlı.

TA2RX' Alıntı:
Sistem fotoğrafları uçurmaya başladı yine! Hiç birini göremedim :( :( :(

Evet.. Problem benim bilgisayarda mı diye düşünürken, genel olduğunu öğrenmiş olduk..

numan33' Alıntı:
Evet.. Problem benim bilgisayarda mı diye düşünürken, genel olduğunu öğrenmiş olduk..
Şuan normale döndü.Resim gönderebiliyorum.Sevgili Numan,Kayserinin hangi semtinde idiniz?Sevgilerle kalın.Sevgisiz kalmayın.

Eski resimler hala görünmüyor. umarım düzeltilir.

Bu arada içme suyu musluğumu, diğer musluğu engellemeyecek şekilde yerine monte ettim.

DSCN5761c.jpg

DSCN5762c.jpg

Ve 3 gündür yerinde kuruyan polyester kapak söküldü, fazlalıklar kesildi, şimdi kaplanacak. ve 4 parçaya bölünecek.
Kapağın bütün olarak ölçüsü 220 x 36cm, iki kat elyaf uygulandı, sertlik iyi, toplam ağırlığı 2100 gr.

DSCN5769c.jpg

Aka' Alıntı:
Eski resimler hala görünmüyor. umarım düzeltilir.

Bu arada içme suyu musluğumu, diğer musluğu engellemeyecek şekilde yerine monte ettim.
Anladık yel değirmen de suyu nereden geliyor?İstemeye cesaretim yok,koltuk dönerine döner diye.Gerçekten çok hoş ve hijyenik.Sayfana geri dönüp bir daha incelemem gerekecek.İlk başta pek önemsememiştim.Ellerine sağlık.Altta hidrofora mı bağlı? Selamlar.

Adil05' Alıntı:
.Altta hidrofora mı bağlı? Selamlar.

Ucunda şöyle küçük bir pompa var, 5 LT birkaç tane pet içme suyunu tazgah altına sabitliyorsun, pompayıda ağzından içeri sallıyorsun, o boşalınca yandakine sallıyorsun. yani yedekli geziyosun.

pompa.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR