Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,413
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Adil05' Alıntı:
Ne kızıyorsun kardeşim.Olmamış.Elyaf iplikler sırıtmamalı.Depo neye çıtırdasın ki? Üzerine bindiğinde kaç kilo yük biniyor ki!

Tamda kızacak adamı buldun yani, olmamışsa olmamıştır, zaten her işimin başında ( uyduruktan ) ibaresi mevcut. Ticari kaygım olmadığı için benim tüm işlerim uyduruk..yağlayıp ballayıp sonradan fos çıkmasından iyidir.

Depo yüzeylerine elbette benim kadar ağırlık binmeyecek fakat Türk işi test böyle oluyor..

Temizlerken illede deterjan kullanmak gerekmez, hatta hiç kullanmamak bence daha doğru, maksat içinde zamanla biriken tortu, yosun türevini atmak.

Etiketler

""Polyesterin tam kuruması için uzun bir süre geçmesi gerikir""

Seyfettin hocam, havalar ısındı, depoyu araca attım yaklaşık 1 hafta oldu hala su doldurmadım, araç gündüzleri iyi ısınıyor, depoda çaktırmadan pişiyor, istediğim sertliğe henüz ulaştı gibi.

Takoz işinde haklısın, ama malum biz kaldığımız yerde sadece geceliyoruz ertesi sabah yola devam, gece kontağı kapattıktan sonra inip takoz koymaya biraz üşeniyorum doğrusu. Izgara da çok güzel pardon uyduruk oldu, banyonun havasını değiştirdi.

Aka' Alıntı:
""Polyesterin tam kuruması için uzun bir süre geçmesi gerikir""

Seyfettin hocam, havalar ısındı, depoyu araca attım yaklaşık 1 hafta oldu hala su doldurmadım, araç gündüzleri iyi ısınıyor, depoda çaktırmadan pişiyor, istediğim sertliğe henüz ulaştı gibi.

Takoz işinde haklısın, ama malum biz kaldığımız yerde sadece geceliyoruz ertesi sabah yola devam, gece kontağı kapattıktan sonra inip takoz koymaya biraz üşeniyorum doğrusu. Izgara da çok güzel pardon uyduruk oldu, banyonun havasını değiştirdi.

İşin gücün onu buna uydurup;uyduruk işler yapmak :D
Helal sana ;)

Doğrusu, "uyduruklarınıza" bayılıyorum, bir yandan da, nerden aklınıza geliyor hayret ediyorum.
İmkanlarınızın biraz daha çok olsa, kamperi tek parçadan çıkartırsınız gibi geliyor bana :smiley: :smiley: :smiley:
Kutlarım,
Takipe devam...
Alpaslan

Aka' Alıntı:
olmamışsa olmamıştır, zaten her işimin başında ( uyduruktan ) ibaresi mevcut. Ticari kaygım olmadığı için benim tüm işlerim uyduruk..yağlayıp ballayıp sonradan fos çıkmasından iyidir.

Budur!

Eninde sonunda bu işi kendi keyfimiz için yapıyoruz. Hep anlatmaya çalıştığım şey bu. Bize yetiyorsa gerisi hikaye :smiley:

Alpaslan bey, teşekkürler, fikir çok bende fakat bi o kadarda üşengeçlik var, daha doğrusu bir çok işle uğraşınca arada kalınıyor.

TA2RX' Alıntı:
Budur!

Eninde sonunda bu işi kendi keyfimiz için yapıyoruz. Hep anlatmaya çalıştığım şey bu. Bize yetiyorsa gerisi hikaye :smiley:

Haklısınız Bekir bey, benim ihtiyaçlarımı karşılasın yeter.

Kıytırıktan yaptığım banyo tabanlığı, sabit değil istendiğinde çıkarılabilir. yüksekliği 1,6 cm, gönül isterdiki Okaliptüs ağacı kullanayım, fakat buralarda bulabildiğim ağaçlar makinada doğranacak gibi değiller, sadece fırıncıların işine yarıyor. dolayısıyla çam kullanmak zorunda kaldım. ve banyodan terlikleri attık, ayak ıslanmasına son.

DSCN5747c.jpg

DSCN5749c.jpg

Aka' Alıntı:
Kıytırıktan yaptığım banyo tabanlığı, sabit değil istendiğinde çıkarılabilir. yüksekliği 1,6 cm, gönül isterdiki Okaliptüs ağacı kullanayım, fakat buralarda bulabildiğim ağaçlar makinada doğranacak gibi değiller, sadece fırıncıların işine yarıyor. dolayısıyla çam kullanmak zorunda kaldım. ve banyodan terlikleri attık, ayak ıslanmasına son.

Çok şık olmuşlar. Ellerinize sağlık.

Kesinlikle çok şık...
Okaliptus olmadığını yazmışsınız da, ben mi kaçırdım, gerçekte ağacın cinsi nedir ???
Alpaslan

Depo ve banyo tabanı çok şık gerçekten iyi günlerde kullanın. Selamlar

bariscim' Alıntı:
Kesinlikle çok şık...
Okaliptus olmadığını yazmışsınız da, ben mi kaçırdım, gerçekte ağacın cinsi nedir ???
Alpaslan

Atlamışsınız. ::smiley:

"Çam kullanmak zorunda kaldım" diyor. ;)

Kemal Bey, sizin topiği izleye izleye kelime haznem gelişti :smiley:

Uyduruk, kıytırık gibi, işinize anlam katan kelimeler kullanıyorsunuz..
Ben, yaptığınız işler için, sizin kullandığınız kelimelerden " Muytırık işler " şeklinde kelime türettim :smiley:

Mucitliğin, M' si.
Uyduruğun, uy' u,
Kıytırığın, tırık' ı

Hem iş yapıp, hem de eğlenmek böyle olsa gerek...

Elinize sağlık.

numan33' Alıntı:
Kemal Bey, sizin topiği izleye izleye kelime haznem gelişti :smiley:

Uyduruk, kıytırık gibi, işinize anlam katan kelimeler kullanıyorsunuz..
Ben, yaptığınız işler için, sizin kullandığınız kelimelerden " Muytırık işler " şeklinde kelime türettim :smiley:

Mucitliğin, M' si.
Uyduruğun, uy' u,
Kıytırığın, tırık' ı

Hem iş yapıp, hem de eğlenmek böyle olsa gerek...

Elinize sağlık.
O söylenenler aynen yerine ulaşıyor Numan Beyciğim.Merak etme .Ortada kalmaz.Kıytırıktan, Kemal beye sevgiler.

Aka' Alıntı:
Banyonun Tabanını zamanında terazide yapmazsan,Sonunda uyduruk işlerle uğraşırsın elbet!

Banyo tabanligi guzel olmus elinize saglik. Sadece merakimdan soruyorum. Bu sekilde kabarmadan, dayanabilecek mi? Bir sekilde aceba uzerini fiber kaplasaniz yada firinlanip, emprenye falan yapilsa daha uzun yillar dayanir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR