Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,435
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Karavancı gözüken Tugayın kaydına bir bilgi daha eklendi abi düşlerine sağlık telif hakkından borcumuz varsa boynumuz kıldan incedir biline saygılar....

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Karavancı gözüken Tugayın kaydına bir bilgi daha eklendi abi düşlerine sağlık telif hakkından borcumuz varsa boynumuz kıldan incedir biline saygılar....
Abinden ses çıkmıyor.Bir yerlere mi gitti dersin?Belli mi olur.icadını sessiz bir yerlerde yapıverir.İlhamın nerede geleceği belli olmaz.Selamlar.

Hep karavanda yenilikler yapılacak deyil,ya !!!!

[/quote]Arkadaşım geçmiş olsun.Şimdi iyisindir sanırım.Sokağa çıktınmı?Yoksa hala istirahattemisin?Selamlar.

Aka' Alıntı:
Kimyasal işe yarıyor, 6tl ye 3 blok aldım buda toplamda 5 litre eder.
Kimyasaldan önce,kimyasalın döküleceği depomuz yok.Sen bu konuyu nasıl çözümledin.Ben şablon çıkartıp 180 lt lik depoyu Seyfettin Hocamla benim sayfada görüştüm.İvecoya özel,defirensiyel arkasına.Ağırlık ve fiatı önemli.1.5 mm lik krom dan yapılacak.Bu konuda ki düşüncen nedir?Selamlar.

Oturmak yasak, yürüyüş ve yatak serbest, dikişler haftaya alınacak, sol bacağa tam hakim değilim, moral çok çok iyi.

Ben kimyasalı, benimki kasetli olduğundan yarım çay bardağı kadar kasetin içine boşaltıyorum yetiyor, zaten diğerleride bu şekilde kullanılıyor.
Depo olayına gelince, benimki sol tarafta basamak bitiminden arka makas bağlantısına kadar geliyor, 75 lt. foto çekebilirim fakat bugün olmaz, yağıyor.

Aka' Alıntı:
Oturmak yasak, yürüyüş ve yatak serbest, dikişler haftaya alınacak, sol bacağa tam hakim değilim, moral çok çok iyi.
Moralli olmana sevindim.Tez günde iyileşmeni dilerim.Sevgiler.

Abi gecmiş olsun..
Yazmıştım hep karavanda yenilik yapılacak deyil,ya arasırada kendimizde,de yapmak lazım.
Seni böyle görmek daha bi sevindirdi.

Geçmiş olsun,umarım hızlı bir şekilde sağlığınıza kavuşursunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR