Görsellerdeki papel damarları dikkatimi çekti.Bu ürün,yanılmış olabilirim! MDF üzerine kaplanan
Kayın,Meşe ve diğer cinslerınden yapılan, kotrapılak katmanı kalınlığında üretilen bir malzeme olduğu kanısındayım.
Ankara işlerini halledebildin mi?
Sonrası haberleşemedik.
Evet doğru, normal kaplama mikron değerindedir papel mm değerinde, fakat papelinde " fireze" dedikleri kesimi var, bu mesela freze kesim papel, nedir freze kesim, görüntüsü göze hoş gelecek damarlı kesim, yani kimse tutupta freze kesim papelden kontraplak yapmaz, çünki kontrada görüntü onemli değildir, budaklı budaksız o an ağaçtan ne çıktıysa kontraya gider, ama freze papelde özellikle dokusu deseni güzel parçalar seçilir.
Bunun için başlık açmanın gereksiz olduğunu düşündüğümden buraya koyuyorum.bu 3 tabelada ülkemizden, en alttakini ben çektim, burada tabiki resim değil bişeyin çıkabileceği uyarısı önemli ama, şu resim bana göre işin başındaki sorumluların zihniyetini yansıtmakta. " acaba ne çıkabilir."
Tabiki ben zihniyet derken , işe verdikleri önemden bahsettim, çizen ressamdan çizdirene kadar,
Bu arada kapakların son hali, çokta on numara olmasalar bile ilk yapılan işe göre idare ederler., tabiki bu verniksiz halleri. küçük bir manyetik tutucu ve basit deri bir sap, tamamdır.
Tabiki ben zihniyet derken , işe verdikleri önemden bahsettim, çizen ressamdan çizdirene kadar,
Bu arada kapakların son hali, çokta on numara olmasalar bile ilk yapılan işe göre idare ederler., tabiki bu verniksiz halleri. küçük bir manyetik tutucu ve basit deri bir sap, tamamdır.
Dolap kapaklarında bu örneği düşünmüştüm.
Eline sağlık,güzel olacak.
Manyetik tutucunun; dolap içinden -merkez kaç nedeniyle- kapağa dayanan fiziksel güce karşı durması gerekir.