Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,853
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Kemal kardeşim,

Görsellerdeki papel damarları dikkatimi çekti.Bu ürün,yanılmış olabilirim! MDF üzerine kaplanan
Kayın,Meşe ve diğer cinslerınden yapılan, kotrapılak katmanı kalınlığında üretilen bir malzeme olduğu kanısındayım.

Ankara işlerini halledebildin mi?
Sonrası haberleşemedik.

Selamlar.

Etiketler

Evet doğru, normal kaplama mikron değerindedir papel mm değerinde, fakat papelinde " fireze" dedikleri kesimi var, bu mesela freze kesim papel, nedir freze kesim, görüntüsü göze hoş gelecek damarlı kesim, yani kimse tutupta freze kesim papelden kontraplak yapmaz, çünki kontrada görüntü onemli değildir, budaklı budaksız o an ağaçtan ne çıktıysa kontraya gider, ama freze papelde özellikle dokusu deseni güzel parçalar seçilir.

Ankarada hanımın işini hallettimde benimkler kaldı, biraz kumaşçıları gezdim oda istediğim gibi bişey bulamadım, akşam 19.30 gibi yola çıktım.

Sizi çok yakından takip edemediğim için üzüldüm gerçekten ,beğeni katsayınız çok yüksek buda işçiliğinize yansıyor.Tebrikler.

mayıstosböce' Alıntı:
Sizi çok yakından takip edemediğim için üzüldüm gerçekten ,beğeni katsayınız çok yüksek buda işçiliğinize yansıyor.Tebrikler.

Saolun, şımartıyorsunuz, zamanında sizin fikirlerinizdende çok faydalandım, aslında vakit bol bende, birazda sebep budur.

Sn aka güzelin güzeli oluyo hadi hayırlısı kardeşim Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin

Bunun için başlık açmanın gereksiz olduğunu düşündüğümden buraya koyuyorum.bu 3 tabelada ülkemizden, en alttakini ben çektim, burada tabiki resim değil bişeyin çıkabileceği uyarısı önemli ama, şu resim bana göre işin başındaki sorumluların zihniyetini yansıtmakta. " acaba ne çıkabilir."

imagesa.jpg

imagesb.jpg

DSCN1011c.jpg

Tabiki ben zihniyet derken , işe verdikleri önemden bahsettim, çizen ressamdan çizdirene kadar,
Bu arada kapakların son hali, çokta on numara olmasalar bile ilk yapılan işe göre idare ederler., tabiki bu verniksiz halleri. küçük bir manyetik tutucu ve basit deri bir sap, tamamdır.

DSCN1111k.jpg

DSCN1114k.jpg

Aka' Alıntı:
Tabiki ben zihniyet derken , işe verdikleri önemden bahsettim, çizen ressamdan çizdirene kadar,
Bu arada kapakların son hali, çokta on numara olmasalar bile ilk yapılan işe göre idare ederler., tabiki bu verniksiz halleri. küçük bir manyetik tutucu ve basit deri bir sap, tamamdır.

Dolap kapaklarında bu örneği düşünmüştüm.
Eline sağlık,güzel olacak.
Manyetik tutucunun; dolap içinden -merkez kaç nedeniyle- kapağa dayanan fiziksel güce karşı durması gerekir.

Hani bi söz vardır sayın aka ( Her toplum laik olduğu gibi yönetilirmiş ) o levhalar icindi

Ve banyoyu boyadık, epoksi boya tam bir bela, tiner kokusu halt etmiş.

DSCN1121c.jpg

gerçekten harika bir şey olmuş.
Hem de epoksi olduçu halde (ne feci)

Evet şimdilik güzel görünüyor, kullandıkça artıları eksileri görecez.
Ve banyo lavabosunun montajı.

DSCN1124c.jpg

DSCN1128c.jpg

DSCN1126c.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler